SuperRembo Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Sveiki. Velos pats sev uzdavinat psp vita. Gribas svaigako modeli, kur lv neta to labak pasutit ? Speles, kur labak iegadaties ? Sakuma domaju nebut pirats. Varbut ir vel kas kas man jaazin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Nopirku vitu..nedēļu paspēlēju..tagad apaug ar putekļiem. Tur diemžēl nav tādas spēles kādas bija uz psp, piem, fight night. Bet tā jau gaumes lieta.. Spēles var pirkt kā jau ierasts - online vai parastā veikalā. Sākumā ieteiktu papētīt, ko ar vitu var darīt un vai tev viņu tiešām vajag. Labāk ps4 paņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Man vajag ko portativu, lai darba nebutu garlaicigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Tas palidz saglabat modribu nakts mainas, viena darba kur 6 h jasez un neko nav jadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Man vislabāk patīk, ka SuperRembo pa brītiņam dalās ar savas dzīves elementiem un to visu saliekot kopā sanāk kaut kāds multeņu varonis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Vienkarsu man adventure style dzive un darbi. Nav ta ka es sezu 1 spota lielakoties. katram sezonam savs stils. Diena darba es videji varu atlauties 2h neko nedarit vienkarši sedet. Kad iekrit retas nakts apsardzes tad man ir 12h sezoss darbs, radio klausities boring, mobilais jau atspaidits, vot i gribas dazadibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 es laikam šķībi meklēju. Nekur LV veikalā online, nevaru atrast 2000 versiju. Visur pagaidām uzduros 1000 versijai. Varbūt kāds var ieteikt kur dabūt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 iruzvietas.lv signe.lv/ proline.lv (pēc skata viens kantoris) 1a.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Ja neesi atradis, varu piedāvāt savu, 2-3 nedēļu lietotu psvita slim 2003. versija, jo pirkta UK. 2 spēles, maks, gumijas pārvalks un 8gb atmiņas karte. Uz konsoles neatradīsi nevienu skrāpējumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 (edited) SUPERREMBO , man ir parādījies žilbinošs jautājums, pēc tik ilgi rakstītā tava mēsla, cik ilgi tu sitisi sev kulakā?????????????????????????????????????????????????????????????????Mani te var banot kaut 100 reizes, bet es jau GIGNĀ esmu 10 gadus, un zinu šo politiku, kā viņa strādā. Bet tu esi viens no kulakā sitējiem Edited January 22, 2015 by Cumshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 Vai nu es nepareizi lasu vai ari trukst informacijas paskaidrosanas, bet Neiebraucu tava teksta ne grama ? Ko tu isti gribeji pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 31, 2015 Author Report Share Posted January 31, 2015 Invizimals un gravity rush jau izgaju. Tearaway progress. Varbut varat vel kadu speli ieteikt labu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Varu ieteikt uzsist kulaka Bet ja nopietni noka'4ā MAME games, un varēs atcerēties bērnību, piemēram kā Metal Slug, Street Fighter, King of Fighters un veselas 6000 spēles!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Uzduros mistiskai lietai ka LV nemaz nav support liste Paradijas aktuals jautajums, kur psp speles tirgojas ?? Saprotu ka vajag pataisno key vai box variantu, jo sony store nav supprta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Iespējams, ka ps vitai ir tāda pata iespēja kā PS3. Reģistrējies US vai UK(izvēlies pats, bet parasti US spēles ir lētāk. Var arī abos. Gan jau ps vitai arī ir iespēja izmantot vairākus kontus) ar fake adresi. Varēsi pirkt kartiņas ar naudu, likt sev uz konta un pirkt spēles. + vēl vari nopirkt sev PS plus subscription un vēl bonusus saņemt - papildus atlaides, spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now