ModeratO Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Tātad, vēletos pajautāt vai varbut ir kāds, kas varētu noteikt monolītu horizontus pēc attēliem, kā arī noteikt to klasi,tipu un apakštipu. Rakstu tadēļ, ka pats jau vairākas reizes esmu itkā noteicis, bet darbi ir atmesti atpkaļ no pasniedzējas puses... Tadēļ vēlos lūgt mazu palidzību.. Protams, atlidzība par darbu būtu garantēta. Vairāk info rakstat privāti, iemetīšu bildes utt. Protams zināms ka spēļu lapa, bet nu varbūt ir kāds kas spētu palidzēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 a varbūt, tad beidzot iemācies viņus un miers ne? ja jau met atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) Nu nopietni? Tik ļoti nepatīk tas, ko mācies, ka jāprasa palīdzība forumā? un varēji uzreiz iemest attēlus, lai saprastu, kas tur par lietu, varbūt pat varu palīdzēt, bet nu pašam jādara. Ir laba grāmata "Augsnes ilgtspējīga izmantošana un aizsardzība" (Nikodemus, ...). Var 2 nedēļu laikā iziet tam cauri un saprast ne tikai teoriju, bet arī izprast būtību un to izmantot praktiski. Tāpēc jau cilvēki mācās, vai ne? Edited December 11, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 kur vinsh saka ka vinjam nepatik? vinjam vnk vajag palidzibu, nevari palidzet? nepis smadzeni tad! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Tu, tas, kas pie dirsas, jāmācas ir pašiem nevis jāiegūst papīrs kā deģenerātam. Piedāvāju palīdzību. Ar karoti mutē neviens nebāzīs. Edited December 11, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 LLU, augsnes zinātne? Ja tā, tad kurš pasniedzējs? Atsūti bildes - uz datora vēl mētājas pāris variantu gatavās atbildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Jap, LLU augsnes zinātne man pie Līpenietes, es rītu atsūtišu tev bildes ar saviem darbiem un monolītus bildes, vienīgais ko tagad tev varu nosaukt, ir monolītu numuri. 2.7, 5.9, 6.9, 8.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Tad laikam atkrīt, jo man bija kaut kāds sirms čalīts...vārdu gan neatceros. Apskatīties jau varu, bet nu maz ticams, ka viņiem tie darbu varianti būs vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now