Jump to content
GIGN Forum

Kapēc nav adminu?


Black-NA
 Share

Recommended Posts

Reāli katru dienu spēlēju un ļoti reti redzu kādu adminu, ja lab reizi nedēļā.

Besī ka jāspēlē vislaik ar kkadiem čīteriem un + tgd cs.gign.lv apgrozas kadas 3-4 mapes uz riņķi. Varētu pārmaiņas pēc tak jauna

Edited by Black-NA
Link to comment
Share on other sites

Man gribētos teikt kad bieži vien serverī ir pat 2/3administrātori, ja čīteris ir un administratora nav tad forumā ir sadaļa kurā tos var nosūdzēt un viņi tiks banoti šā, vai tā.

Ar kartēm tur ir kā ir, domāju būs jaiztiek ar tām kas ir, jo domāju ar v34 nekas darīts netiks, es domāju, kad tiktu uzlikts stmd, tad kkas kustētos uz priekšu, pagaidām ir jāsamierinās ar administrātoru aktivitāti tādu kāda tā ir un ar kartēm tādām, kādas piedāvā serveris, čīterus ir iespējams sūdzēt, es domāju, pats zināji kad šādu atbildi saņemsi, tāpēc no šī topika īsti jēgas nav un es domāju pats to apzinies jo kādu piespiest administrātoru ielīst serverī biežāk kad ir savi darbi darāmi to izdarīt nevari, tāpēc ceru saproti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa lielam "geiminga" pasaulē notiek evolūcija, spēlētāju vidū notiek evolūcija, kā rezultātā serveri tiek apmeklēti mazāk. Tā vienkārši ir.

Tagad visi bliež visādus Call of Duty, Battlefieldus un sazin ko vēl. Cita daļa no cs paaudzes ir izauguši. Arī mani 1.6 versijā vairs nevar sastapt, jo ir pieriebusies tā attēlu/detaļu kvalitāte. Esmu pārgājis uz ko jaunāku. Tāpat arī vēl eksistē privātā dzīve un pašsaprotamas štellītes, kuras arī apēd laiku. [strādāt/paēst/gulēt]

Pāris vārdos - daudzi ir pārgājuši uz ko jaunāku + laika, ko veltīt spēlēm ir kļuvis daudz mazāk. Tā kā neesmu vienīgais no GIGN adminiem, kam ir mazliet zem 30, tad domāju, ka pārējiem varētu būt tādi pat iemesli neapmeklēt serverus.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jaasijaa vecie buki aaraa, jaanjem jauni pipari komuunaa, kuri vel nav izaugushi no 1.6 un, lai darbojas serverii..citaadak jau nekas nemainiisies.

Nav bazara es uzskatu, domāju tie kas esam mēs uz sitiena, ar to arī pietiek.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

2/3 ADMINSTRATORI ONLINE :D tikai tik admini vispar puba ir atktivi ienakot reti, bet tas jau taa vispar gigna parsvara nav admini on ja ir tad tas varetu teikt ka ir brinums .,.

normāliem cilvēkiem tagat ir atvaļinājums un/vai brīvlaiks .. personīgi es 2 nedēļas no darba brīvs un varu dragāt kā traks netraucēti :)

Link to comment
Share on other sites

Plika diršana par brīvlaikiem/atvaļinājumiem, vnk serveris ir nolaists līdz ručkai, jo visiem viss ir pohuj. Tu nav adminu, tur nav kārtības, tur nav kačkas un tāpēc nav arī īsti spēlētāju. Es to zinu, jo katru dienu tur ieeju, neba ziņkāres pēc, bet tāpēc, ka gaidu brīvu slotu uz citu serveri un pa tām 1-2 min redzu tur skarbo realitāti.

Nevienam jau nepielec, ka to nevar bezgalīgi vilkt garumā ar atrunu "tulit būs pārmaiņas, tad mēs to un šito", nekas nebūs, zaudēt spēlētājus ir viegli, bet iegūt jaunus ir ļoti grūti, it īpaši tikai vecai, kantainai spēlei.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

To pašu varu teikt par css,varbūt bumbās nav,bet uz bumbu pusi gan ir!

Man liekas ka tie chali ielien uz vienu mapi un Q_Q nav admina , tada sajuuta kad adminam tur nez ir jadzivo 24/7 :D no life vienvrd sakot ;D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...