Puukjeenss Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Ar sms acc varētu papildus naudu dabūt, bet arī, tad lielāks darbs būtu tiem, kas ņem tos acc nost un izskata sūdzības, jo parasti tādus acc pērk personas vēl mazos gados būdami. Un man tomēr gribētos, lai būtu atpakaļ war3 serveris, jo tas bija tiešām top1 serveris LV, pirms mazā misēkļa. Okey, tagad bija tas h**l.lv, bet tas arī jau pabrucis tagad, varbūt ir iespēja war3 serveri uzlikt uz kādu laiku, lai vismaz paskatās, ir tauta, naav tauta? Pubs, cik skatos, lēnām atdzīvojās, kāpēc, lai war3 cienītāji neatgrieztos, jo daudzi bija redzami tajā pašā iepriekš minētājā war3 serverī. Ar cieņu, Puukjeens 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Jaa, es arii jau paris dienas skatos ka gignaa tauta 21/21 un briizhiem pat vairak nekaa KSO, zbis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Jaa, es arii jau paris dienas skatos ka gignaa tauta 21/21 un briizhiem pat vairak nekaa KSO, zbis Kso tagad ar portiem kaut kas un jākačā tas Kso 4557 vai kaut kas tāds, lai spēlētu pubā. Tādēļ tās izmirums pēdējās dienās tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Kad esmu serverii, vienmeer ir pilns. Admins serveri, tauta turaas.. Bet vienigais deretu vel kadas citas mapes ielikt, savadak sanak visu laiku vienas un taas pasas def mapes pa rinki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Kad esmu serverii, vienmeer ir pilns. Admins serveri, tauta turaas.. Bet vienigais deretu vel kadas citas mapes ielikt, savadak sanak visu laiku vienas un taas pasas def mapes pa rinki.. Tas gan un izņemt kaut kādus oilrig. Dažreiz arī iznāk, ka 2 mapes pēc kārtas ir. To tizlo mapes mainīšanas veidu vsp vajag nahrinizēt un uzlikt kaut kādu vote vai vienkārši salikt mapciklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Jaa, oilrig vares ielikt atpakal kad bus jau nostabilizejusies tautas pluusma taa konkreeti, pagaidam varetu iemest kautkadus de_dust2_1337 lai tautai butu kkas fresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Nu takš visiem skaidrs ka jaunas kartes un beigās izmet automātisko mapvote kur tauta pati sabalso ko spēlēt un visiem mierīgs prāts un nebūs strīdu, ko tauta izvēlēsies to spēlēs, plus adminam pašam nebūs jāprasa ko spēlēt, tauta pati sazīmēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Tūliņ jau būs pagājuši 3 mēneši, kopš šis topiks ir izveidots.. Vai vispār kaut kas tiks darīts? Vai ir vērts gaidīt izmaiņas? Main serveris ir praktiski atguvies un gandrīz vienmēr ir pilns, varbūt vajadzētu veikt dažas nelielas izmaiņas, kas jau ir izskanējušas, lai nostabilizētos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Es piemēram neko jaunu neredzu, tikai to, ka admini biežāk ir, tas arī viss. Un tauta dēļ šī topika varbūt mēģina atmodināt serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Skatos statiem ir restarts, vai būs vēl kaut kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 No 20. decembra visiem, kam ir nopirkts reg niks, tas ir aktīvs neatkarīgi no tā vai ir, vai nav pagarināts niks. Resetota Statistika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 No 20. decembra visiem, kam ir nopirkts reg niks, tas ir aktīvs neatkarīgi no tā vai ir, vai nav pagarināts niks. Starpcitu, es tieši domāju, ka man takš beidzās, bet visu varēju darī - šī ir ļoti jauka ziņa. Šis takā uz palikšanu? Vai būs vēl kaut kādas izmaiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannubis^ Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 chau,gribetos parunat par musu gign pub serveri,viss ir okey,bet reali mapi kuri tur ir,baigi vecie un tauta tagad 2015 gada gandriz negrib to spelet , iznak ka tauta iziet un serveris pec tam lik piemeram de_nuke_2x2 spelejam 3x3 pec tam atnak tauta maximums var spelet tipa 5x5 bet spelet var 3 cilveki tapec ka nav spotu kur RESPAWN,un tauta atkal pazud admini izdarat ludzu kautko ! sorry par manu latviesu valodu varbut kautkas ir nepareizi uzrakstit , es censhos rakstit pareizi ) velreiz paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 uz 1.6 servera xb stāv kopā ar xub, lūdzu, pamainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 uz 1.6 servera xb stāv kopā ar xub, lūdzu, pamainīt. Nevajadzētu būt, tur tikai izredzētam ir pieejas pie xub Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Nevajadzētu būt, tur tikai izredzētam ir pieejas pie xub agrāk bija atsevišķi, vismaz vizuāli tagad tas izskatās šādi: xcheck, xfb, xub, xb viss kopā uz viena flaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 21, 2015 Report Share Posted September 21, 2015 deretu uzlikt ka mazajaas mapees, automatiski ir freezetime 0.. un psychostati arii nestrada vairaak, radas 403 Forbidden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now