Gacha96 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Ir tāda lieta kad vēlos pirkt kādu no šīm pieminētajām konsolēm, bet pats nevaru izvēlēties tieši kuru. Pats es sliecos pirkt Xbox one, bet draugs iesaka labāk pirkt PS 4 jo viņš ir krietni labāks. Nāku pie jums ar lūgumu lai jūs iesakiet kuru labāk pirkt , gaidu no jums lai jūs uzrakstiet kuru labāk pirkt un kādi ir viņai labumi un kādi ir sliktumi jeb mīnusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPINSH Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Paprasi draugam kas tieši ir tas "krietni labākais". Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 PS4 hands down. Lētāks, labāks hardware, mazāka kaste un vēl. Vienīgais tas, ka xone kontrolieri ir ērtāki. Citus plusus neredzu. Kad nonāc pie gala izvēles, uzsit man pm, ja vēlies lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Playstation FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Xbox 360 ir daudz efektīvāks un online labāks par PS3. Tāpēc arī uzskatu ka Xbox One ir daudz efektīvāks un interesantāks par PS4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Ir tāda lieta kad vēlos pirkt kādu no šīm pieminētajām konsolēm, bet pats nevaru izvēlēties tieši kuru. Pats es sliecos pirkt Xbox one, bet draugs iesaka labāk pirkt PS 4 jo viņš ir krietni labāks. Nāku pie jums ar lūgumu lai jūs iesakiet kuru labāk pirkt , gaidu no jums lai jūs uzrakstiet kuru labāk pirkt un kādi ir viņai labumi un kādi ir sliktumi jeb mīnusi. PC masterrace, protams. Bet ja starp tiem diviem, noteikti Playstation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Xbox 360 ir daudz efektīvāks un online labāks par PS3.Tāpēc arī uzskatu ka Xbox One ir daudz efektīvāks un interesantāks par PS4! Neloģiski un nepatiesi argumenti. Saožams fanbojisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Man ir PS4, pazīstamajam ir One. Ir tikai viena lieta kura iz''skir kurš ir labāks - Tas kurš vairāk tīk pašam. Konsoles ir +- vienādas. Ar saviem mikro plusiem un mikro mīnusiem. Nav nekas diži atšķirīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 b0ring - joprojam nevar skatīties filmas no strīmiem/usb diskiem? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Nu, no baskino.com es seriālus skatos šad tad, par usb nezinu, man cietais pa taisno pie teļļuka pieslēgts, kad ir partija ar seriālu/filmām - vnk iemetu no kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Es ņemtu PS4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Man nepatik tas, ja gribi piem nomainit xone cieto disku, tad laizi seju, jo nav iespejams, bet ps4 var. Arii par ausiim. Ps4 vari piespraust visas ausis, kuras gribi, bet xone tikai speshal one. Skaties uz ekskluzivajam spelem, kuras tev vairak pie sirds iet. Xone tur forzas, halo u.t.t, bet ps4 uncharted u.t.t. Es ps4 principa njeemu delj taa izmeera un dzelzhos speeciigaaks. Vairak tur ipashi neskatijos. Iemet aci te http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_vs._Wii_U_Comparison_Chart 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 (edited) Ir jaunākais xbox 360 slim's, tiek izmantots tikai priekš trial hd/evolution, netflix un twitch, varbūt kādu jēdzīgu spēli 1x gadā. Ja sistu ar bomi kamēr paņemtu vienu no jaunajām konsolēm, drošvien ņemtu ps4, bet nevēlos nevienu. so.. PS4, mainly dēļ sātana minētajiem punktiem. Edited September 20, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Iemesls kapec runaju par izmeriem - Taa jau pats ps4 ir salidzinoshi paliels, kur nu vel xone.. Noskaties E3 2014 microsoft un sony konferences, un redzeesi naakotnes idejas un ekskluziivaas speeles, peec taam arii vari skatiities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now