slow hands Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 (edited) Nav noziimes kaada ir pele ,ja nemak speelet tad pele neko nemainiis! tu nēsi biki pastulbs? davai, es tagad paņemšu un nopirkšu reālāko snovošanas aprīkojumu, nopirkšu dārgāko dēli pasaulē, labākos zābakus un kā grandmāsters nostāšos kalna galā. skatīšos uz tramplīnu un teikšu: "nu ko, laiks parādīt, kurš te ir boss, šas uzgriezīšu pieckāršo backflipu!" un metīšos lejā no kalna, protams, es nokritīšu pēc 15m pat nesasniedzis to tramplīnu, zini kapēc? tapēc, ka es nemāku braukt ar snovu, es to nekad nēsmu darījis - jā, ekipējums man nepalīdzētu uzgriezt to 5kāršo backflipu, kaut man būtu pasaulē labākais dēlis... protams, ka iesācējs ar G5 tāpat neko nevar izdarīt, tādiem "ubermega rūdītiem LL monstiem" kā tev instinkt... kko tādu izdomāt... P.S. jautājums, kāpēc pasaules labākie pro geimeri spēlē ar tiem krutajiem padiem un pelēm? smukuma pēc ne? tak pox - aizietu uz veikalu un nopirktu lētāko peli un tāpat visus panemtu uz skillu, ne? vienkārši tās peles ir labākas ibio, kā to var nesaprast, vienkārši daudziem spēlētājiem, kas maļās pa pubu tāda pele nav vitāli nepieciešama, pietiek ar lāzernieci pa 10Ls! bet ja māk taupīt to pelīti un nedauza pret galda malu pie pirmā zaudējuma, tad ar tādu peli var nospēlēt gadiem un nav jāuztraucās par to, ka varētu pēkšņi cīņas spraigumā notikt "foršais brauciens debesīs" un neapšaubāmi nervu sabrukuma iespēju palielināšanās par 25x tas ar labāk pelēm vienk. nenotiek! Edited February 5, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Nav noziimes kaada ir pele ,ja nemak speelet tad pele neko nemainiis! nuja, slowhands jau nokvoutoja. Jā, ja nemāk spēlēt, tad pele tiešām neko nemainīs, bet tas nenozīmē, ka pašai pelei nav nozīmes. Teiksim es ar g5 tagad daudz krutāk spēlēju nekā pirms tam ar parasto logiteka optisko peli. Atšķirība ir ļoti jūtama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Tak pele kaa pele taa mx518 , vieniigi briivaak var izdariit asas kustiibas un lielus raavienus uz rinjkji !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 nu man ar mx310 pietika (cik nu daudz dabuju paspelet ar vinju ) + vel man sens 3, taka balsoju par macho variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 narkoze, ja tu dotu, es vareetu joka peec panjemt vinju pa kaadiem 10-15 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 msg @ irc.lv xEq parunasim chaliit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Da estaapat ja arii man buutu g5 pele es vienakaaarsi panemtu to kaa rezervej piemeeram ejot kautkur uz kaadu zaali speeleet panemtu liidzi un vis speeletu bet es vinu nemtu no 10-15 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedpeople Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Microsoft Intellimouse 1.1 vai 3.0 ownz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts