Emzijs Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Rembo,cosmo forumā tādu stāstu ir pa pilnam.Tiem,kas vaļsirdīgi gribēsies,arī izstāstīs šeit savu stāstiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 10, 2014 Author Report Share Posted September 10, 2014 Labi ka ieteici to formu. Paraknajos atradu sadu galda speli http://www.zip.lv/show/?i=2695653 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Tad nu taa vienreiz gribeeju baigi pishuku dabuut un rajons bija kaa izslauciits tad nu sanjeemu sevi rokaas un aizgaaju izcirst 60gadiigu buhaara sievu. Jautaajums tad jums vecaakaa pistaa sieviete?? Edited September 12, 2014 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Rembis gribēja kuriozu un saņēma to. Resnā dille! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) Tad nu taa vienreiz gribeeju baigi pishuku dabuut un rajons bija kaa izslauciits tad nu sanjeemu sevi rokaas un aizgaaju izcirst 60gadiigu buhaara sievu. Jautaajums tad jums vecaakaa pistaa sieviete?? 35gadi! Neteikšu ka bija interesantāk nekā jaunu stirniņu! Edited September 12, 2014 by Hawaii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Taas jaunaas vari meetaat kaa gribi bet taas pieredzeejushaas grib kka njemt virs roku hahahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Studenta dienās kādā mācību eskursijas laikā ievilku vienu damīti krūmos. Bija burvīga pavasara nakts, pilnmēness, mīlestība virmoja gaisā. Un pilna pēcpuse ar lielajām skudrām, kas nesaudzīgi mani sakoda. Sado mazo apvienojums. Nedēļu pēc tam vēl mugura bija vienos izsitumos. Kniebt caļa sievu mazā būcenī, kamēr vīrs viņu cītīg meklē pa viesu namu !?? Man nebija, tad vēl pat divdesmit. Un tas mužiks bija pilnīgi aptracis, jo viņš zināja, ka mēs kaut kur esam. Fināls bija interesants. Dusmīgais mužiks mani naktī vēl veda mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Vienreiz odi mani kāpās sakoda vairāk nekā meiča... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 Studenta dienās kādā mācību eskursijas laikā ievilku vienu damīti krūmos. Bija burvīga pavasara nakts, pilnmēness, mīlestība virmoja gaisā. Un pilna pēcpuse ar lielajām skudrām, kas nesaudzīgi mani sakoda. Sado mazo apvienojums. Nedēļu pēc tam vēl mugura bija vienos izsitumos. Kniebt caļa sievu mazā būcenī, kamēr vīrs viņu cītīg meklē pa viesu namu !?? Man nebija, tad vēl pat divdesmit. Un tas mužiks bija pilnīgi aptracis, jo viņš zināja, ka mēs kaut kur esam. Fināls bija interesants. Dusmīgais mužiks mani naktī vēl veda mājās Sanak bija fiksais. Bez baudas utt stresa apstaklos. Tik brinums ka izdevas sada situacija tev vinu pielaust P.s sirdsapzina nemocija ka svesu danu kniebj ? Man personifi dienu mocitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Bļā mans nedrīkst dzert!!!! Vakardiena bija kā labs modinātājsignāls nedzert vairāk bamsli ever neverr, atkal norāvu out'u, aizvilku pie tās pašas dzērājsievietes kuras biju apciemojis pirms kādiem 8 mēnešiem, jo protams manā rajonā nebija ko pist atkal, tad nu ievilkdamies pie viņas dzīvoklī uzreiz pamanīju šokējošu skatu bļē viņa ir stāvoklī un protams no manis jeeeebaal acii...... bet nu ko nu vairs kkad nākam mēnes pahodu dzims sīkais Bet protams tas mani neatturēja uzkāpt viņai virsū velvienu reiz un beigt iekšā hahahahahahahhahaa muahahahahahahahaha B) B) :cool: :cool: :cool: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Nu ko, ja tuvāko mēnešu laikā nebūs bilde ar sīci, tad brūnajam būs baniņš uz ze gign. edit: re, nevajadzēja mēnesi gaidīt, brūnumiņam banāns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 (edited) Ej dirst!Tu domā kad es uzņemšos audzināt to bērnu? pis viņus abus nahuj hahahahahahaha forever alone hahahahahaha Uz šīs pasaules man ir misija laist iekšā visām, bet pēc tam nelikties ne zinis hahahahahahahahah Edited September 26, 2014 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Es jau pirmit nezinaju ko rakstit, tapec ari neuzrakstiju, bet tagad... Vauuuu! Es domaju mums ir tikai mazgadigie pamulkisi te, bet izradas ir ari garigi atpalikusie pieaugusie (ja taa vinu var nosaukt)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Man jau liekas, ka viņš troļļo, bet pofig... Pilnīgs blackpouts, bet atcerās, ka pirms 8 mēnešiem šo vālējis, tagad viņa ir stāvoklī (ķipa no viņa) viņš viņu pēc bamšļu dzeršanas atkal izkniebj un tagad ar to te lepojās... Vai nu nokurījis pēdējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 un es visulaiku cenšos pierādīt to, ka arī 20 gados cilvēkiem ir smadzenes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzijs Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Par Brauniju-bez komentāriem.Vienkārši skumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Emi, tev nesanāk! HAHAHH, LOOSER! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Nē nu āfrikā daunis arī ir daunis. Tur vairāk nekas nav sakāms. Es negribu tīrīt forumu tpc lūdzu turpinam tēmu un savu sašutumu izrādam viņam pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3giilz Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 0.5 )Reiz sen senos laikos vidusskolas laikos 5dienas vakarā iepazinos ar meiteni vārdā Amanda, caur internetu.Interesants mēnesis pavadīts caur internetu, tad nu satikās un ēdām ,to jau mūsu kopējo augli, bet tā ēdām un ēdām - un tiku līdz serdei. Izrādās, ka šai puisis esot. Ar to arī beidzās. 0.5) Šovasar strādāju PSKUS "Stradiņi" , skatos papīros kkur pazīstams vārds uzvārds, Amandas draudzene. Izdomāju apciemot un tā pēc darba piestaigāju apciemot. Ar laiku jau izveidojās rutīna un tāda veida vēlēšanās satikt to meiteni. Vienalga, ka bijušās draudzene, bet patikšana sāk piešķirt noteiktu korelāciju, kura pamazāk saruka, līdz absolūtai vienībai - proti...1. 1 - arī viņai ir puisis. P.s. Kaut kāda kauzalitāte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batjana Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Stāsts no paziņās dzīves. Tātad izskatīgs, uzkačāts čalis, kam dabūt kā tādu meiteni 1 vakaram nekad nav sagādājis problēmas, jo prot arī ļoti labi komunicēt ar viņām. Aizgāja uz klubu, kur iepazinās ar meiču, parunāja, iedzēra, padejoja u.t.t. Pienāca laiks jau braukt pa mājam, viņš viņu pasauca pie sevis, viņa piekrita. Tur sākās nenormāla kaisle, viss kas ir iespējams un te viņš izdomāja, ka varētu paspēlet dibenspēli, itkā viņai arī nebija nekas pretī, jo labi iedzērusi bija. Tad tur sākās dibenspēles un pēc tam viss parējais. No rīta čalis pamodās, nav tas labākais stāvoklis un skātās šamā guļ blakus. Piecēlās, lai aizietu uz virtuvi padzerties. Dzerot ūdeni, dzird, ka tā arī nāk un te viņš norāva pauzi. Viņš ilgi sktījās uz seju un nevarēja saprast kas tas ir. Pēc 10 sekundžu pauzes viņš iebrauca, ka šamai visa seja sūdu strīpās, jo vakar pēc dibenspēles viņš arī gribēja, lai tā paspēlē ar muti. Bet labākai ko viņš pats pateica - bļe man taja brīdi bija pofig, ka ir tie sūdi uz sejas, es vnk skaidri atceros, ka mēs uz beigām arī sūcāmies........ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Stāsts no paziņās dzīves. Tātad izskatīgs, uzkačāts čalis, kam dabūt kā tādu meiteni 1 vakaram nekad nav sagādājis problēmas, jo prot arī ļoti labi komunicēt ar viņām. Aizgāja uz klubu, kur iepazinās ar meiču, parunāja, iedzēra, padejoja u.t.t. Pienāca laiks jau braukt pa mājam, viņš viņu pasauca pie sevis, viņa piekrita. Tur sākās nenormāla kaisle, viss kas ir iespējams un te viņš izdomāja, ka varētu paspēlet dibenspēli, itkā viņai arī nebija nekas pretī, jo labi iedzērusi bija. Tad tur sākās dibenspēles un pēc tam viss parējais. No rīta čalis pamodās, nav tas labākais stāvoklis un skātās šamā guļ blakus. Piecēlās, lai aizietu uz virtuvi padzerties. Dzerot ūdeni, dzird, ka tā arī nāk un te viņš norāva pauzi. Viņš ilgi sktījās uz seju un nevarēja saprast kas tas ir. Pēc 10 sekundžu pauzes viņš iebrauca, ka šamai visa seja sūdu strīpās, jo vakar pēc dibenspēles viņš arī gribēja, lai tā paspēlē ar muti. Bet labākai ko viņš pats pateica - bļe man taja brīdi bija pofig, ka ir tie sūdi uz sejas, es vnk skaidri atceros, ka mēs uz beigām arī sūcāmies........ HA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 Morale. Pirms tadsm spelem javeic vanna silta klizma... Lai no rita stresa nebutu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 beidzot SR kaut ko sakarigu pasaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts