Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums administratora tiesībām css.gign.lv @ PUB. #2


MaR'z
 Share

Recommended Posts

Čau, čau visiem velreiz. Tā tad būs kā jau pagājis mēnesis un man teica kad ir iespējams rakstīt velreiz, tad nu es centos būt aktīvs serverī. Tagad jau no "labi" ja 20h ir jau 4dienas kopā un es domāju mani bieži serverī arī cilvēki redz tāpēc domāju ar to nav problēmu.

Forumā pārsvarā ir tikai "Spams" un tākā cenšos rakstīt tikai ja ir vajadzība, tad ari rakstu.. lieka muldēšana man vajadzīga nav.

Domāju šauju arī pienācīgi jo laikam jau viens otrs domā kad man ir kkas, bet tā nav. Necentīšos pierādīt kādam kko, bet tie kas zin, tie sapratīs un atbalstīs.

Pieteikumu jaunu nerakstīju jo nav vajadzības, pieteikums šeit- .

Kādēļ man un kādēļ vispār? Tādēļ kad es uzskatu man savā vecumā ir pietiekami daudz prāta atkarībā no viena otra, tie kas pazīst tie varēs pateikt vairāk, bet tie kas uzskata kad man ir "kkas'' tie atkal mēģinās nomelnot šeit/serverī, bet es cenšos to ignorēt jo ar stulbeņiem nav jēgas karot.

Spēlēju arī pietiekami uzskatu normāli un serverī esmu bieži kā arī es uzskatu ir trūkums administrātoru rindas.. tāpēc es gaidīšu jūsu atbildes.

Paldies :) .

Link to comment
Share on other sites

tikai tāpēc, ka nav aktīvu adminu... es tagad divas dienas nospēlēju, jo bija pa rīgu jāpadzīvo un pa 30 stundām online redzēju tiaki epro uz kādu pusotru stundu.. jā ir tak vasara un adminiem ir sava dzīve, bet varbūt iedot acc kādam gurkim , kas droto patstāvīgi, lai vismaz ir kas bano tos aimerus, kas nāk serverī

es zinu, ka nevajag man te rakstīt bet šis ir tas cilvēks maddn, kam vajag iedot acc un serverī būs kārtība :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iepriekšējā pieteikumā daži izteicās, ka zinot Tevi un tā. Es, personīgi, nezinu Tevi, bet redzu kā spēlē un ka lašpeks jau neesi, kā arī adminus tiešām vajag uz css.

Vēl joprojām par!

Link to comment
Share on other sites

Ceru, ka manis teikto kāds vēl uztver, kaut arī vairs nespēlēju. Kad vēl šāvu css, bieži biju spēlējis ar Marz,.Varu droši teikt, ka šim čalim var uzticēt acc. Esmu arī spēlējis serveros, kuros viņš bija admins, un tad kad viņš ir online, serverī ir kārtība. Kā jau paši zinat, šaut viņš māk, un čīterus atpazīst. Esmu par.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...