Pusdzīvais Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 es braucu pa dienu un gaļu un citas lietas tīri teorētiski varu paķert. būtu labi, ja visu sapirktu, jo man īsti laika nebūs. izbrauksim domajams ap 14:00 no mana gala. es jūtu, būs laba balle. spite, Jums šogad būs tents? jo, ja būs lietus (cerams nebūs) būs jātusē garāžā vai šķūņa augšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Bencik, pārskaitīju tev naudu. Updeito lūdzu sarakstu ar braucējiem. Braucu ar Cerezu, pa dienu ~15:00. Vēlas kāds pievienoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Nojume diemžēl nebūs - tā kā pagājušogad mazliet salauzām, šogad nemaz negribas prasīt un aizņemties. Bet windguru sola, ka laiciņš būs ļoti feins un lietus nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Es braucu ar velo - butu kruti, ja kads pakertu lidzi manu smigu or smthing.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Es braucu ar velo - butu kruti, ja kads pakertu lidzi manu smigu or smthing.. Beefs Cikos izbrauksi? lai zinu kur aptuveni pa ceļam varu piestāt un iedot padzerties Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Es izbraukshu 12:55 12:13 no Rīgas ar vilcienu un braukšu līdz Valmierai or smthing! Tālāk no turienes ar velo. Pēc savas nesen jauniegūtās pieredzes braucot ar velo no Lielvārdes līdz Alūksnei es sapratu, ka nevajag pārvērtēt savas spējas.. Beefs Edited August 7, 2014 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Nu ko, šovakar jādodas savest kārtībā savu mca mca maziņo (: http://youtu.be/BR4yQFZK9YM?t=2m46s Edited August 7, 2014 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 Updeitoju, to, ko foruma piefikseju, ja kads vel ir izdomajis kaut kaa pa savam braukt padod zinu jebkuram adminam, lai nomaina info, es ne vienmer paspeju izsekot liidzi Gala ir pasutita, darzeni un maize ari. Ta ka pamatediens buus. Spite sapirkt miskastes maisus, dvielus un parejos lorinus. Ieker katrs pa kapteinitim un ALAm. Biifs es naudu gaidu jebatj jebatj Jautajums vabrut nevieta, bet kam buus futbola bumba ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 benar, paķer man ar kapteini, man totāli nebūs laika nekam rīt. darbs, darbs un tad jābrauc ar steigu turp. labs jautājums par bumbu, man nav. p.s. waze ierakstam Nuķis un uz turieni ar jādodas. tas ir autobusa pieturas nosaukums pie mājas, māja ir 10m uz priekšu, pa kresi, Ezerlejas. kur parkoties izdomāšu uz vietas. ja tik kādas 5 mašīnas, parkosimies pagalmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Ta ka viss sakartots un braucu, tad ludzu man kadu labaku vietu ieparkoties atvelet, es gulesu autinja, ka vienmer Kapteinis no bencika... Parejos sikumus pakersu jau sodien. Ar mani brauceji orientejas uz 19:00, varbut pat nedaudz velak, to rit sazinos... Vakties varetu pie bencika majas, jo visi jau laikam zin kur tas ir...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 Tomass vari drosi mesties Spitei klat pie auto, jo mees tad maucam ar registreto, 19:00 no manaam majas startejam. Ar tiem kaptenishies juus zakolebali :D:D (bus bus, viss mieriigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) No manim butu vel +1, atsauksmes, nez gan jau kads zin, vai ir dzirdets Cotton. Edited August 7, 2014 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Bencik, es vel gaidu algu un galvenaja konta vejsh svilpo! Kartes konta/kraj konta ir naudina, bet no ta nevaru parskaitit. Butu awesome, ja es varetu rit tev no pasa rita aizvest dazas mantas/naudu. Tu busi purvciema? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 bencik, ko darām ar audio? tev nav k-kada veca 5.1? vai izdzīvosim ar divām s-30? vai tomēr vilkt līdzi savas datortumbas? + jums mašīnā nav viena lieka vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2014 Author Report Share Posted August 7, 2014 Biiif es nebushu pa dienu majas, ta ka variants stata man nederes. SLieci man ir tas vecais 5.1 kas maja staveja, bet tur javelk ara jaskatas vadi etc. Es varu to pa nakti meginat izdarit un uzvanit tev, kaut kaadu skanu araa jau deva, bet nu so paturam kaa planu B Vieta mums masina teoretiski ir, zvani registretajam ja kaut ko papildus vajag vins pa dienu pa Riigu buus varbut var pieskriet un savakt kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 par to ar tieši domāju, padod rīt ziņu, ja kas, rīt pa dienu veikli savu savākšu. man vairāk interesē vel vieta vienam cilvēkam, ne mantām. lab, to ar rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Par cilvekiem tiesi runaa ar benciku un parejiem. Man vienalga cik tur seez aizmugure. Gan jau salidzisim. Cerams neviens nenjems neko nenormali daudz un bagaznieka vietas pietiks. Vincija soma parasti jau pusi aiznjem. Es ritdien busu diezgan aiznemts lidz izbrauksanai, ta ka ja ko vel vajag pakert, tad labak jau tagad nogada pie bencika. Edited August 7, 2014 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 runaajot par BUMMBU kur palika bumba no pagaajushaa gada ko mums Maddn uzdaavinaaja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Bumba ir pie manis. Ja ir pumpis kādam, tad var paņemt līdzi. Vienpersoniski pasludinu šī gada GIGN himnu. http://youtu.be/SxsjRbSo5AA?t=38s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Dedlylivingais.. Izskatās, ka mani te vispār izgorē - manā 7vietīgajā monstrwāgenā mēs pagaidām esam tikai trīs - tākā es pieļauju domu, ka kāda vietiņa varētu atrasties. Edited August 7, 2014 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 uj, nezināju, ka tik liels Tev ja kas, došu rīt ziņu, vai gribēs braukt vai nē tas cilvēks. bumbas adata man laukos nav. betnu var jau nopirkt un tajau varēs sakačāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 gribējās aizbraukt šogad uz gign tusu, nekad neesmu bijis, bet iekrita datumos ar laivu braucienu, un ka vienmēr viss atkrīt bet nu, lai jums tur labi iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Yoo - man 12:22 vilciens no zemitanu stacijas uz Valmieru! Vai bus kads kaut kur tuvuma (2.5 km radiusa) ar masinu, kurs plano braukt uz gign tusu? Tad es aizvestu paris mantas, kuras man negribas njemt lidzi mugursoma (kapteini, kapteini.. )! :^) Cheers, Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Zvani registretajam. pie valmieras es būšu k-kur ap 16:00 tb k-kur pie burtnieku ezera braukšu garam Tev, paķeršu somu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Dj Erix tu visiem paliksi gaisha atminja ar Preludi Slieci to muzikas kasti es panemshu uz taviem laukiem, galvenais lai ielien vieta Pakershu ari Kapteiniti tev un registretajam. Galja ir sashmoreta 15kg, kartupeli, gurkji, tomati un parejie zveri ir iepirkti. Kaut kadas merces muteriite ari teicas ka ir sataisijusi. Katrs paker lidzi daudz kolas. Bumbas adata man nava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now