gotmilk? Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Vienkārši pretīgi skini. 2/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) Links uz visiem jaunajiem skiniem & nažiem http://www.youtube.com/watch?v=01NHcTM5IA4 Edited February 18, 2016 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 nazis ir smuks, pareejie skini gan neparak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 18, 2016 Author Report Share Posted February 18, 2016 Es teiktu, ka šī ir izdevusies operācija. Man patīk nazis, gloks, awp, ak-47, m4a4, tec9 u.c skini. Principā lielākā daļa, bet tas jau tikai no bildītes skata. Jāskatās kā ir in-game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Man nepatīk jaunās mapes ar miljons mazām detaļām, bet laikam jau ir pieprasījums pēc tā. Iemēģināšu dzīvē, izskatās ka pa lielam nekādas game changing izmaiņas nukei nav tikai sienas nokrāsotas un bundžas izmētātas. USP, M4 smuki, patīk tādi skini. Juans smuks priekš tiem, kam krāsainie skini iet pie sirds. Nazis? meh, tāpat nekad nedabūšu savā somā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Nopirku Operāciju, izspēlēju pirmo missiju, izkrita kaste, atvēru kasti izkrita Deagle Kumicho Dragon MW 16 Eur ez profit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 hmm... pirkt vai nepirkt? ko sakat? Un ka tur ir ar to missijas pildishanu... ja man sanak uzspelet tur paris reizes nedelja? Nav ta ka es papisishu shito visu padarishanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 (edited) Kāds var pateikt kāpec pēc updeita spēlējot mm man smoke nav? Es redzu cauri smokam, pieejot tuvāk smoke parādās a tālumā visu redzu.. Negribētos vacation dabūt EDIT: Nē tomēr viss parādījās. Viss kārtībā Edited February 18, 2016 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Kad izmet smoke aiztaisi acis - savādāk gribēs aimot caur smoke un patiešām vēl ban atrausi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Tas pats bugs kas bija iepriekš ar alt tabu, kad pēc alttab pazūd visi smoki. Ja spēlē kaut kādu MM tad iesako neizmantot to bugu, jāgaida vien kad salabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 vineju to g2a davanu karti 2 dollju vertiba vai kas tas pa sudu.... ko ar vinju var darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 uzvarēju beigās pret tīmu, kas izmantoja jauno bug. domāju ka banus noraus pa šito. ceru vismaz. džeks nomet smoke mapes vidū - ielien, gaida kad pienāk tuvāk un visus atšauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 (edited) bani ticamakais ka nebus, vakar visas esl speles parcela tjipa delj jaunajiem bugiem un ta g2a davanu karte suds, vispar ta lapa ir suds... centos nopirkt skinu tur pa vienu dolaru a komisijas maksa kkadi 2 dolari reali isti nevari vinju pat izmantot. Beigas ta tur pa paris kapeikam kko nopirku ;d Edited February 19, 2016 by piedirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Kāds ESL sakars ar Overwatch? Ja tu izmanto to smuke bugu un kāds tevi reportē un tu tiec overwatchā, tad tie kas skatās redz ka tu reāli esi smoukā nevis ka viņš nebūtu ar to "bugu", respektīvi ja pietiekoši daudz cilvēki atzīmēs tevi par čīteri, saņemsi attiecīgo game banu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Nu laikam jau tev taisniba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Gribēju pajautāt kādas austiņas šejienieši izmanto? Esmu saskāries ar dilemmu vai pirkt dārgākas austiņas, vai pirkt kādas lētākas un paņemt atslēgas priekš CS:GO. Tā kā jā, ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 19, 2016 Author Report Share Posted February 19, 2016 Kingston HyperX Cloud 2. Esmu apmierināts ar to kvalitāti. Pirms pirku, domāju vēl par Beyerdynamic DT 770 PRO, bet tad budžets būtu jāpaliena x2 + vēl atsevišķam mikrofonam. Beigās iznāktu tuvu 300€. Cloud 2 savā cenā nav konkurentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Man ir Creative fatality, nopirku kādus 3 gadus atpakaļ. Ir bijis tā, ka citi dzird tādu skaņu, kuru es nedzirdu, bet tādu gadījumus atceros tikai vienu. Citu piebilst it kā neko nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 (edited) Itemi un kastes no jaunās operācijas krīt tikai tiem, kas ir nopirkuši to operāciju? Vai visiem? Edited February 20, 2016 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Itemi un kastes no jaunās operācijas krīt tikai tiem, kas ir nopirkuši to operāciju? Vai visiem? Vienmēr ir bijis tā, ka jānopērk coins. Nuke ir okej, fps gan normāli ēd. Vienīgā mape kur fps zem 100 konstanti ārā, bet nu no otras puses nav nekādu fps spiku or w/e tātad viss bumbās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Vienmēr ir bijis tā, ka jānopērk coins. Nuke ir okej, fps gan normāli ēd. Vienīgā mape kur fps zem 100 konstanti ārā, bet nu no otras puses nav nekādu fps spiku or w/e tātad viss bumbās. Ok, paldies. Nezināju neko tādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 (edited) nu kaadam kaut labs dropaa izkrita jau? es jau paspeeju pamaniit HOT ROD drop, reakciija laba biija, taaka traks kliedza Edited February 22, 2016 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 iespaidīgi stati tam hen1. gribētu redzēt kā viņš spēlē pret EU komandām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 iespaidīgi stati tam hen1. gribētu redzēt kā viņš spēlē pret EU komandām. Hltv.org jau flūdo ka viņš čīters Es ar gribētu pavēerot viņu darbībā kādā LANā Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 twitch chatā katrā csgo strīmā flūdo VAC, tā kā to var neņemt vērā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now