Jump to content
GIGN Forum

acc pub


Recommended Posts

  1. Vecums; - 18 gadi
  2. Nodarbošanās; - Šogad absolvēšu vidusskolu, 12. klasi
  3. Pieredze CS/CSS/TF2; - CS spēlēju jau kādus gadus 6-7.. Esmu dzīvojies gan pa komūniem, gan pa mixiem, gan reizēm pa laniem, pieredze manuprāt ir diezgan liela..
  4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Tur nav šaubu, ka GIGN pub serveris būs tīrāks par tīru, vizsmaz no rītiem točna.. Rakstu pieteikumu, jo šodien mani tas viss iztracināja. Spēlējam serverī un ienāk divi čīteri kurus neviens nebano, precīzāk, jo nav adminu un tas kāpj uz nerviem netikai man, bet gan lielākajai daļai GIGN publikai kuriem nav šo tiesību. Domāju, ka būtu labs kandidāts šim amatam, jo pieredze šinī visā man ir diezgan liela.. Būtu jauki, ja jūs man dotu kautvai to pašu BAN opciju.. Vairāk neko nevajadzētu..
  5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; - Jau kādu laiku spēlēju gan no rītiem, gan vakariem.. Samērā lielu laiku pavadu GIGN pub serverī.. Domāju, ka tas ir pamanīts, bet varbūt arī nē...
  6. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=36644

Rekomendē - SaS^MAN ; ModeratO ... Gan jau htrc arī, bet nēsmu ar viņu sazinājies tāpēc gan jau neņemsiet to vērā..

Gribēju piebilst, ka gan jau mani tā nepazīstat un domājiet, ka neko nesajēdzu vai kā savādāk, bet vienkārši spēlējot jūsu serverī esmu pamanījis, ka no rītiem ir ļoti dramatiska situācija, ka šie čīteri var spēlēt kā vien grib un cik ilgi grib.. Un gadās, ka tas ir netikai no rītiem, bet arī uz vakarpusi.. Tāpēc vēlos jums lūgt kautvai to pašu ban opciju uz pārbaudes laiku un es nelikšu jums vilties, garantēju PUB servera tīrību... Paldies par uzmanību!

Link to comment
Share on other sites

--- SaS^MAN ; ModeratO --- WTF? kas tie par cilvēkiem?

Tie ir admini, kas šeit administrē pulku ilgāk par Tevi, kas nodarbojas ar tautu dejām , lieto daudz alko svētkos, un koļī maziņās! Bet nu kādu laiku , tāpat kā daudzi citi old admini, šeit vairs neuzturas... breakfree serverii redzets ir, bet 40h pa 2menesshiem nospeletiem, baigi švaki! Tāpat domājams, viņam nav REG nika.. Admini, kas atbalsta arī nebūs īstie... Domāju, ka šeit var pienākt pēc kāda laika!

Link to comment
Share on other sites

Iepriekš tik nopietni šeit nespēlēju un neiegriezos, bet tagad esmu sācis šeit bieži iegriezties un apmeklēt šo serveri un kā jau minēju, ka no rītiem tur darās trakumi, tikai dēļ tā vēlos šās tiesības.. Ja būtu te viss labi tad man tās nevajadzētu, bet nu vēlos izpalīdzēt un atvieglot spēli gan man, gan pārējiem.

Link to comment
Share on other sites

Piekritīšu Bezbiksim, pagaidām anti, bet ar mazo burtu. Sakarīgs čalis, serverī esot ar nekādām "jēlībām" neizceļas, kas ir ļoti pozitīvi. Turpini darīt to, ko dari un piekāp mazliet vēlāk.

Divi iemesli, kas raksturo šī brīža anti:

1. First Seen: 2014-02-03

2. Online Time: 44:42:56

BR,

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...