Zhanis Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Sveicināti! Nolādēju CS GO no šī linka: http://kickass.to/cs...84394.html#main Sekoju soli pa solim autora youtube pamācībai: https://www.youtube....eature=youtu.be Bet tā vai tā, kaut kas neizdevās, jo spēle nestartējas un tiek ziņots šāds errors: This game requires Steam! Agrāk spēlēju CSS, tagad vēlos pamēģināt CS:GO. Kāds zin, kas pa problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 http://store.steampowered.com/app/730/ šeit nopērc un nebūs nekādu problēmu! Vai arī pērc no manis pa 3.60Euro CS:GO giftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Jo neviens neplāno izlaist Non-Steam versiju CS:GO. Tā kā ņem kredītkarti rokās un pērc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Cilvēks tak netaisīsies pirkt spēli, ja to var dabūt pa brīvu neejošu. Ko jūs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhanis Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Ko jūs ar to pirkšanu? gribat apgalvot kaut puse kas spēlē jūsu serverī ir pirkuši spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ko jūs ar to pirkšanu? gribat apgalvot kaut puse kas spēlē jūsu serverī ir pirkuši spēli? Visi kuri spele cs:go ir pirkusi caur steam speeli! non steam varbuut ir, bet kada jeega vinju sp[elet ja tikko steama bija cs.go par 2eur greeks nepirkt, un taadu naudu jebkursh var noziedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Domāju, ka vairāk kā 90%. cs go jau nav kā 1.6. Gandrīz visiem ir kādi ieroču skini, kuri atrodas uz valves serveriem. Nevaru iedomāties, kā tad ar nonsteam varētu spēlēt steam serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhanis Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Visi kuri spele cs:go ir pirkusi caur steam speeli! No kurienes tāda pārliecība? non steam varbuut ir, bet kada jeega vinju sp[elet ja tikko steama bija cs.go par 2eur greeks nepirkt, un taadu naudu jebkursh var noziedot. 2EUR man nebūtu žēl, bet tagad nav 2EUR, bet gan kaut kādi 10EUR, ja nemaldos, es tos labāk tad ieliku pokerā nevis CS:GO, ja nav pat austiņas lai pilnībā izbaudītu spēli un nav zināms vai maz taisos daudz viņu spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Tev par 3 jevrikiem rekur giftu piedāvāja. Gignā, cik kkur te forumā lasīju, var spēlēt tikai caur stīmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Visu cieņu kungam. Cik tieši nav jaciena savs laiks lai chakaretos ar non-steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhanis Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 Gignā, cik kkur te forumā lasīju, var spēlēt tikai caur stīmu. Esi pārliecināts? Kāds var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Neviens šeit nečakarējas ar non-steamed sūdiem, kamēr var nopirkt burtiski pa 2 lašiem stīmotu un legālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Esi pārliecināts? Kāds var palīdzēt? Ja tev vairāki cilvēki saka, ka nevar nonsteam spēlēt tad kāda hera pēc tu prasi VAI VIŅI IR PĀRLIECINĀTI? Esmu pārliecināts, ka neviens Tev nespēs palīdzēt, jo gignā neviens crackotu CS:GO nespēlē. Edited March 24, 2014 by LAVRx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhanis Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Esmu pārliecināts, ka neviens Tev nespēs palīdzēt, jo gignā neviens crackotu CS:GO nespēlē. Jā, jā... protams Un gign'a arī visi lieto legālu Windows un visu pārējo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ja tev visi saka ,ka neviens nespēlē krakoto cs:go ,ko tu cakarejies un pataisi sevi pa luni forumā. Vienkārši nopērc steamoto un nebūs nekāds čakars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhanis Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Kur es čakarējos ? Un kā tieši es "pataisu sevi pa luni"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Kur es čakarējos ? Un kā tieši es "pataisu sevi pa luni"? Dumb dumb dumb! Gribi tici, gribi netici - CS:GO es nekad vēl neēsmu redzējis crackotu versiju. Diezvai tieši gignā atradīsies kāds kas spēlē cracokto. Ja Tevi neapmierina mūsu atbildes - ej meklē risinājumu kur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Ir nosteam, bet ja tu uzvedies ka nabags un nevari 2euro samaksat par speli tad ar stūlbiem tekstiņiem netraucē mūs! Edited March 25, 2014 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Ir darīšana ar advokātu šeit. Lavrx- pierādi, ka nevienam nav crackots cs:go!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Nemāki zagt - pērc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Es nopirku Counter-Strike Global Offensive!!! Viens +1 no manis!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Temdem, tas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 žani tu esi pajols )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 biju gaidījis pat no amnija kādu komentāru, bet hwans šoreiz bija pirmais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Ir darīšana ar advokātu šeit. Lavrx- pierādi, ka nevienam nav crackots cs:go!!!! Kapēc man kaut kas būtu jāpierādā? "Diezvai" - man liekas, ka ar šo vārdu nesākās apgalvojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now