JEYRAZZ Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 (edited) Paskaidro man lūdzu ko nozīmē odd's? Odds = Izredze / varbūtība / iespējamība, respektīvi pēc cilvēku "likmēm" iekš csgolounge, NiP bija 45%, kautgan tas bija tālu no patiesības, šādos gadījumos, likmes vienmēr ir jāliek uz NiP, tieši tādēļ arī es izcēlu 250 value, žēl ka neuzliku uz Titan, jo bija čujs ka Na'Vi nepaņems nevienu no abām spēlēm NiP vēljoprojām ir 1# komanda un vēl būs dēļ viņu consistency, nav nozīmīgi ka viņi zaudēja DD2 16:1 pret Na'Vi iepriekšējā dienā, visām komandām ir dienas kad nekas nestrādā un neveicās, no spēlēs iepriekšējā dienā viņi arī mācījās, izanilizēja un tagad paņēma to pašu mapi pret viņiem 16:6. Ja tev dotu vienu spēli uz kuras tu varētu dubūltot savu likmi, un tu varētu izvēlēties vienu komandu, pilnīgi vienalga kuru, es izvēlētos NiP, un arī drošvien jūs, tieši dēļ viņu consistency, viņi var regulāri parādīt labus rezūltātus, respektīvi es uzskatu ka vakardienas NiP vs. Na'Vi spēle bija diezgan "safe bets", Tik bieži uz NiP nelieku, jo bieži viņi grozās ap 70-90% iekš lounge, jo pats par sevi saprotams ka viņi ir pārākā komanda, bet ja iekš csgolounge kaut kādi sīkie saliek tūkstošiem itemus uz Na'Vi, tādējādi dodot NiP 45%, ir grēks uz viņiem nelikt . Ja iekš csgoloungē ir 45% cipariņš, tas nenozīmē ka viņiem ir 45% iespēja uzvarēt. Liekot likmes ir jāskatās uz consistency un "odds", NiP vissticamāk paņemu vismaz 6-7/10 DD2 mapes pret Na'Vi, respektīvi uz viņiem nelikt savus aitemus, it īpaši ja liekot uz viņiem vari laimēt vairāk ir diezgan muļķīgi ps. saprotu ka šo rakstīt pēc spēles ir diezgan muļķīgi, to vajadzētu darīt pirms jūs esat uzlikuši savas likmes, jo tagad tam vairāk nav nozīmes. Neņemot vērā ka dažreiz labāk ir paturēt savu viedokli pie sevis, turpmāk centīšos nedaudz "izanalizēt" geimus kas mani interesē pirms spēles, nevis pēc. Tādējādi varbūt arī varēšu jums piedāvāt dažādus skatījumus uz attiecīgu maču, kurus varēsiet ņemt vērā un izdarīt secinājumus. Edited August 1, 2014 by JEYRAZZ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 OverGaming vs. USSR Kādas prognozes? Cik es zinu USSR pameta 2. spēlētaji. Tāpēc es domāju likt uz OverGaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 (edited) Kāds ir tavs viedoklis par rītdienas spēlēm, Jey? Uz ko betot? IBP ir spēcīgi? Neesmu redzējis kā viņi spēlē ne reizi. Edited August 1, 2014 by Sātana advokāts 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 20 val no recursive =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 2, 2014 Author Report Share Posted August 2, 2014 mouziki malači =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 (edited) mouziki malači =D hahaha. Moe 800 valu dabūja, tik žēl, ka neredzam kādus skinus. mouziki malači =D kapēc šitādas skrīnus nevar ielikt pirms spēlēm? Edited August 2, 2014 by acct1mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) uzliku 3.5$ uz LC vs Epsilon, par LC. (Dažiem protams, tas liekas smieklīgs value ) Lc jāņem. Edited August 3, 2014 by HaiZivS Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 duck vs atn >?/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) es eju uz atn, cerams, ka paņems itkā pirms 2vām nedēļām jau vinnēja 21:15 https://www.youtube....h?v=yt-qflumO4w COLON looks legit.... ebanais chiitaks.. Edited August 4, 2014 by acct1mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 ari uz atn uzmetu ,bet neko daudz nepacelu tik 0.70 value hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 lol, wtf? kpc ak 47 first class nevar likt uz betiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeQwasd Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) Jaunus itemus nevar betot, jo to vērtība nav vēl nostabilizējusies. Edited August 5, 2014 by LeQwasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 LDLC uzvarēs Titānus? Tiem divas spēles pēc kārtas, ja es nemaldos? Nekad neesmu licis neko, varbūt pēdējais laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 LDLC uzvarēs Titānus? Tiem divas spēles pēc kārtas, ja es nemaldos? Nekad neesmu licis neko, varbūt pēdējais laiks. varētu uzvarēt, bet es labāk neriskēju spēle var būt 50 / 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) a kuri pēc idejas stiprāki? es nesekoju nekam līdzi, nesmejiet! un es saprotu, ka lielāks % it favorīts. totalizatoru es māku spēlēt. Edited August 5, 2014 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Titan setup ziņā ir spēcīgāki, bet tas nav noteicošais, jo mēdz uzvarēt arī tā komanda, kurai ir ~20%. CS:GO nestabils variants, jo pats zini, ka ir izvilkuši no 14:5 uz 14:16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 man neļauj uzlikt uz Titāniem. all queues are currently full. huļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 blaaaaa, papisu 10 value uz ldlc, tik tuvu bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 varētu kko uzlikt uz MJ, bet nav nekas tāds ar low cenu mape ir de_nuke un MJ ir home, probably MJ saaks ct pusē, tā kā varbūt mj ir iespēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) 5 val. uz rītdienas Epsilonu. ez 8 val. Edited August 6, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Na'Vi vs IBP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Na'Vi vs IBP? Navi ir bootcamp at germany... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) Navi ir bootcamp at germany... nevaru uzlikt a varbūt ir tāds kurš arī liek uz šo spēli? uz kuru jūs liekat?! vel 200 sec varu aizsūtīt offer, pagaidām ir doma likt uz na'vi kādas domas jums?! negribās atcelt offer tad atkal nevaresu uzbaazt. taka pls pasakat savas domas. aj pedeja sec atcepteeju uz na vi, ir jegas mainit?!! aj, gg... diez vai na vi vinnes inferno mapee... seized un starix galiigi suukaa cache EDIT: smiekligi kaa na vi spele ct pusee, lol... seized vnk pls leave xD edwards viens carry.. Edited August 6, 2014 by acct1mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Zināju jau no sākuma, ka IBP paņems! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Zināju jau no sākuma, ka IBP paņems! aha, un kā parasti visi pasaka pēc spēles to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now