gvaido Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 pēdējā brīdi izlēmu ka jāliek change uz col. bija jau vēl fiksā doma, uzlikt caur otru profilu arī uz col.. labi ka man bija pārāk liels slinkums logoties laukā un tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Shodien 3 dhs qualification speles... Uz kuram likt, planoju iet all in uz underdogiem... ka neka bo1 un koef izkatas kardinosi ATN vs Mouz? mapi nezin vel, bet manuprat khrystals carryos, un beigas panems, it ipasi ja inferno vai nuke... Reson vs Kick... par to nezinu, zinu ka resonam jauns line up, un taja gadijuma chista neko nevar zinat... SK cs Ence, taka sk ir jauns teams, domaju ka nespes saprasties un ence panems, bet tomer mape visu noteiks... ka neka bo1... Ko jus domajat? Es liktu itka ll in uz atn vs mouz, bet varbut uz kadu citu? Edit : nevar jau nemaz uzlikt betu... zba* ka tie boti offline... Edited May 30, 2014 by burgerzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Shodien 3 dhs qualification speles... Uz kuram likt, planoju iet all in uz underdogiem... ka neka bo1 un koef izkatas kardinosi ATN vs Mouz? mapi nezin vel, bet manuprat khrystals carryos, un beigas panems, it ipasi ja inferno vai nuke... Reson vs Kick... par to nezinu, zinu ka resonam jauns line up, un taja gadijuma chista neko nevar zinat... SK cs Ence, taka sk ir jauns teams, domaju ka nespes saprasties un ence panems, bet tomer mape visu noteiks... ka neka bo1... Ko jus domajat? Es liktu itka ll in uz atn vs mouz, bet varbut uz kadu citu? Edit : nevar jau nemaz uzlikt betu... zba* ka tie boti offline... Edited May 30, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Malacs, vienigi izskatas ka k1cks nenems... Bet ence un atn vinnes... Varbut iedosi kadu vinnestu pectam?? es nepaspeju uzlikt uz nevienu iznemot uz kick :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 labi ka iegāju redditā palasīt. čalis ielika skrīnu, kur uz mouz uzlicis bija 3 asimovus, un atn to speeli vinneeja. steidzīgi sapratu, ka jāriskē prieks tagad ja veel ence paņems... Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 labi ka iegāju redditā palasīt. čalis ielika skrīnu, kur uz mouz uzlicis bija 3 asimovus, un atn to speeli vinneeja. steidzīgi sapratu, ka jāriskē prieks tagad ja veel ence paņems... haha, ko vinnēji? skatos ka ence you OT... 16:15... Iedod kādu skinu bomzim kurš nevarēja uzlikt betu jo offline boti bija :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 (edited) VP vai dignitas? Uzmetu betu uz Dig, bet tagad sāku šaubīties ok, titānus paņēma, bet vai arī vp paņems? uzliku uz vp, rip skins... Edited June 1, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 @gvaido Tas ka dignitas paņems bija diezgan paredzams, es teiktu ka tik un tā bija vērts uz VP likt dēļ odd's, kā arī var paveikties ar mapēm tieši priekš viņiem.rip skins, you win some, you loose some. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 (edited) Dēļ odds arī nomainīju uz VP. Zināju ka dig visticamāk ņems, bet nepameta tā doma, ka nu kādreiz arī var tik labi nenospēlēt. Škrobe ka mirage tik slikti nospēlēja. edit: ja jau zaudēju, tad jau jāiet uz priekšu. Mēģināšu vēlreiz uz vp.. Vismaz pusi atgūt Edited June 1, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 'VP zaudēja, tad titāni zaudēja VP un tad man beidzās skini ko betot, jo VP mani šodien aplauca uz paprāvu summu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 'VP zaudēja, tad titāni zaudēja VP un tad man beidzās skini ko betot, jo VP mani šodien aplauca uz paprāvu summu es atkal domāju ka fināla spēle, tāpēc bez domāšanas all in uz vp. Vp pakāš, man gruzis. Un tad atklājas ka vēl 2 spēles, un atkal vp vs dig. No 2 profiliem uzbetoju kas bija palicis, daļu atguvu no zaudētā.. Būtu zinājis, lielo betu būtu pataupījis, un tad jau laimests būtu iespaidīgāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) TG (47%) vs Fnatic (53%) Par šito 50/50, jo fnatiks ir būtkempā.... Vis var gadīties. Negribas iet all in uz šo spēli... Mouz (21%) vs Titan (79%) Vai te vel ir jautājumu? BO3, tapēc titans paņems ez.... Neskatoties uz to ka mouz ir rādijusi mums pārsteigumus... Kā jūs domājat par šisdienas spēlēm? EDIT : iegāju hltv, skatos ka Dennis aizgājis no TG, tapēc fnatic got dis...! http://www.hltv.org/news/12511-dennis-leaves-teamglobal Edited June 3, 2014 by burgerzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) nu pagaidām šādi domāju atstāt. edit: fuck, aizmigu un piecēlos 5 min kā jau bija sākusies spēle starp TG un fnatic, bets palika arī uz TG.. un tagad odds ir labāks fanatikiem, uz kurie būtu nomainījis. nu tagad atliek skatīties. Edited June 3, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Pašam četras likmes četras uzvaras sākot ar dignitu kā arī VP labi uzminēju ka paņems finālā. Šodien arī fnatic paņēma TG 6.2 value iznāca. hehe Edited June 3, 2014 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 sūdīgi ka nepaspēju switchot uz fanatiku, jo value būtu labāks. Un runājot par mouz... tāds yolo bets. īpaši nepārdzīvošu, ja skinus pakāsīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 mouz nepaņems nu tādu upsetu sagaidīt tikai @ x-mas varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) akdievs, Titan 1:7 laiz dd2... nu vsjoo, sito negaidiju, cereju ka nip un fnatic un paris citas komandas bus vienigas kuras nokritusas uz complexity limenja, ne to nu gan negaidiju... EDIT, aizmirsu ka bo3. sory, vel jau vis var but... Edited June 3, 2014 by burgerzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 mouz nepaņems nu tādu upsetu sagaidīt tikai @ x-mas varētu izskatās ka ziemīši šogad diezgan ātri pienāks bet vēl jau otra mape, un varbūt pat trešā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Es gribu betot,bet man rāda kad ir nepareizs trade url utt. Atjaunoju url,visur saliku public,ķeksi izņēmu pie profile settings,bet nekā. Visu daru pēc pamācības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 izskatās ka ziemīši šogad diezgan ātri pienāks bet vēl jau otra mape, un varbūt pat trešā RIP SKINS Edit, kad tiesi saksies dhs 14? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) Uzmetu uz IBP tādēļ ka šiem ir 1 BO3 advantage, un viennozīmīgi IBP ir augstāka iespēja šo te paņemt. Reward maziņš ņemot vērā kādus itemus uzmetu, bet kuram gan nepatīk free skini. ^^ ---- Winnings: Edited June 4, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 šodien fanatiku kārta Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Titāni ņems vai Fnatic ? Redditā lasot daudzi liek lielas cerības uz Fnatic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 (edited) kuru skinus no darga gala ir izdeviga likt uz spelem, t.i., tirgus vertiba ir mazaka neka cslounga uzradita vertiba ? Edited June 4, 2014 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Uzmetu uz IBP tādēļ ka šiem ir 1 BO3 advantage, un viennozīmīgi IBP ir augstāka iespēja šo te paņemt. Reward maziņš ņemot vērā kādus itemus uzmetu, bet kuram gan nepatīk free skini. ^^ ---- Winnings: Tev nebija bail iet sitaa uz kkadu CEVO speli? Manuprat titans panems bo3, bet neko nezin, jo ka jau mineju, fnatiks ir buutkempaa... iedod darkwater usp jeyrazz xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now