Jump to content
GIGN Forum

Parunāsim par sievietēm


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

lielo lovi var atrast vilcienaa, skaidroju kapec. ja tu esi kadreiz braucis ar vilcienu(jurmalas virziena, pavasarii), tad noteikti esi pamanijis meiteines, sievietes ar gramatu rokaas. ja neesi, tad tu esi lohs un vari talak nelasiit. Turpinam, redzi, ka lasa graamatu, ievertee ko lasa, ja gramata laba, tad cheko cik vina citigi lasa, varbut tacu teelo!? 80% vinas tiesam lasa, kas automata nozime, ka tendeeta uz naakotni un gudram lietam( kurs gan grib but ar sievieti, kas maak tikai lekat uz pimpja ilgterminjaa?). Tad nu ko tur daudz piebilst, ieraugi un kjer ciet. Ieteikums pasam pirms tam palasit sakarigas gramatas, lai varetu izmest fraazes kaa ''3 nodalju izlasiji?'' :D Protams kaa jau briivaa pasaulee, tad vari uzkerties uz kidalu, bet varu teikt, ka biezak pasi lidzcilveki( viriesi) ne suuda nerubii un blauj liidzi skaljiem saukljiem. Galvenaa doma ir, lasi gramatas, jo sievietem patik chalji, kas doma vairak kaa peleekaa masa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

man radaas jautajums, kaa tu pabeidzi vidusskolu ar bailem no gramatam? vai ari nepabeidzi?

Vidusskola tak nav obligāta #YOLO #dieYANG #hashtag

bet jā par dāmām runājot nopietnas attiecības nesanāks, ja nebūs vismaz kāda kopīga interese un vēlams, lai tā ir vairāk saistīta ar pelēko vielu nevis fiziska... sievietes augsti novērtē labu humora izjūtu un par pārsteigumu epix ir pareizi uzrakstījis čaļus, kas izlasījuši ko vairāk par skolas obligāto literatūru.

Edited by B3NDE
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tas itkā bija joks.

No 4 gadiem, kas jāstudē, pirmie 2 ir vidusskola + dažas speciālās mācības. Vidusskolas eksāmenus noliku jau pērn, laikam esmu vienā maisā ar fresh videnes absolventiem. Vienīgā atšķirība ir tā, ka viņi "mācās" 3 gadus. #SWEG #SchoolSux

Edited by xZbits
Link to comment
Share on other sites

40 vēl maigi teikts.... vairāk 80 gadīga Дельфина

tas bija domāts, ka ar striķi ir maza cerība, ka kaut kas noies greizi un tu nepakārsies, bet pie 80 gadīgās nav ieteicams lietot striķi, bet gan fūres pakalpojumus! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

×
×
  • Create New...