Slāpeklis!* Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Vecums; 21 Nodarbošanās; Strādāju. Pieredze CS/CSS/TF2; CS:GO nospēlētas jau aputveni 380h, tieši nepateikšu cik pašā gign go serverī, bet diezgan bieži tur uzturos, ja tieku iekšā dēļ pilnā servera un slota problēmas. Dēļ tā ka pilns serveris netiekot iekšā pārsvarā spēlēju random casual jeb mm ar gign adminiem Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Galvenokārt pārmācīt, komandas biedru šāvējus, mutes palaidējus. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Pārsvarā no rītiem, un vakaros, pa naktīm arī reizēm, ja ir tauta. Linki uz spēlētaju statos; Edit: tomēr ir pieejami stati: http://stats.gign.lv...info&player=736 OBLIGĀTI - Ir gan regots niks, un ir regots steam id. Par adminu Rekomendācijām grūti spriest, tie kuri mani zin, kuri ir redzējuši mani serverī tie pratīs spriest. Paldies. Edited January 15, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Manuprāt, ir vērts. Par vienu tīmkilleru un čīteru soģi vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja jau visiem css adminiem ir uzliktas admina tiesības, nebūtu labi apdalīt slāpekli Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ir spēlēts kopā. Skilla trūkums nav manāms. Cilvēks izprot spēli un pierādījis sevi kā gudru, loģiski domājošu cilvēku. Esmu par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Linki uz spēlētaju statos; Nav tādi stati pieejami. http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=736 Stati ir pieejami jau kādu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja jau visiem css adminiem ir uzliktas admina tiesības, nebūtu labi apdalīt slāpekli OT, bet ir jārego steamID, lai tiktu pie acc iekš GO? Vai vienkārši dēļ mana nika (Ūpis, kas ir ar garo ŪŪŪŪ) ir problēmas, kas sākumā bija ar Css P.S. Par slāpekli neko sliktu nevaru teikt, iekš Css bij uzdevuma augstumos, tad varu derēt, ka @GO nekas nemainīsies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) REC. Ar Slapekli viss kartiba. Adekvāts personāžs, kurš noteikti noderētu CS:GO servera veiksmigakai attīstībai un sakartošanai. Edited January 15, 2014 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Nav ko lieki spriedelēt, REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Esmu par. Lielaka dalja jau ir pateikusi ko es ari velejos mineet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 uzliku uz steamid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts