Jump to content
GIGN Forum

vantuzis.
 Share

Recommended Posts

Tas, ka es Jums nepatīku un esat nedaudz skaudīgi, kā jau mēs visi latvieši, man jau ir sen zināms, bet šoreiz runa ir par palīgprogramām, kuras es NELIETOJU!!!!

P.S. varat nesteigties, zinu ka tad kad jāizskata savas kļūdas, tad neviens necenšās to darīt, tādēļ nopirku UNBAN...apnika gaidīt, bet būtu pateicīgs, ja apskatītos demo un atzītu, ka nelietoju palīgprogramas!

Edited by vantuzis.
Link to comment
Share on other sites

Nafig topiku taisīji, ja nākamajā rītā unbanu nopirkt izlēmi ?

Stīvajam labs arguments. No vienas puses ir forši vinnēt balvas etc, no otras, ir arī forši šaut nost nūbus, kuri tevi sauc par čīteri. Negācijas uzņemt, protams, arī nākas, bet dat score tho. Idk, varbūt rankera asinis.

Link to comment
Share on other sites

Divu dienu laikā uzšaut 16k punktus - ja vien neesi pirmās līgas spēlētājs - hz. Un ja pareizi atceros, tad tas bumbuSS nebija tik skillots spēlētājs, kā esi tagad. Nedēļas laikā tā uzkačāji skilu? Un kaut vai salīdzinot ar to pašu skorpionu, kurš spēlē diezgan labi, tu spēlē pavisam savādāk. Zini kur savu purnu bāzt ārā, kur nebāzt, reakcija kā sunim. Nu kā jau teicu - hz, nesaprotu tad, ko tik superduperīgs spēlētājs dara v34 gignā. Šaut nūbus nav baigā izklaide. Ja es spēlētu tādā līmenī, tad pavisam noteikti meklētu ko interesantāku - stīms, cw utt. Ļoti ceru, ka kāds admins veltīs laiku un pievērsīs savu uzmanību vantūzim.

Un jā, uzskatu, ka ja cilvēks ir iepriekš banots par čītošanu, tad otrreiz tādu uzticību vairs neizrādīt un banot pie mazākās aizdomas, jo kā teikt - suns spalvu met, bet tikumu nemet.

Edited by SteveCock
Link to comment
Share on other sites

- hz, nesaprotu tad, ko tik superduperīgs spēlētājs dara v34 gignā. Šaut nūbus nav baigā izklaide. Ja es spēlētu tādā līmenī, tad pavisam noteikti meklētu ko interesantāku - stīms, cw utt.

Tu te runā takā viņš būtu servera dievs ar K:D 5 un uz augšu. Viņa attiecība ir 1.99,tas ir nereāli? :D Katrs kurš sajēdz kas ir austiņas un radars, var šādu killu attiecību noturēt.

Esmu skatījies viņu pietiekami daudz reižu,nekā tur interesanta neredzot.. Spriežot pēc kapconija atbildes, demo arī nekas prātīgs nebūs redzams.

Edited by ForesT
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...