Jump to content
GIGN Forum

SteveCock

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About SteveCock

  • Birthday 01/11/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

SteveCock's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. Jā, bet kā izvēlēties pareizo un kam pievērst uzmanību skatoties? Kā arī, kā jau iepriekš minēju, kas tur ar tiem sarkano gaismiņu gļukiem? Jo esmu dzirdējis, ka atsevišķiem modeļiem viņš ir retāk/nav vispār.
  2. Vairāk sliecos uz lietotu. Tāpat pēc pusgada apniks un nonāks nākamajās rokās.
  3. Sveicināti. Vēlējos apvaicāties, vai kāds var ieteikt kā labāk izvēlēties Xbox 360. Kuras tur ir tās labās mātasplates bez sarkanās pogas gļuka? Un vai ir jēga no "iebūvētā" cietā, ja 90%, ka atkodēšu un internetā visticamāk nespēlēšu. Kas vēl būtu jāzina / jāskatās izvēloties un pirkšanas laikā?
  4. Varbūt kāds var ieteikt labu progu ar kuru salabot bojātas bildes. Ja nu palīdz, tad situācija sekojoša - Tika formatēts un pa virsu uzinstalēts win uz cietā, kur bija kaudze sākot ar ne tik svarīgiem un beidzot ar ļooooti svarīgiem failiem. Sūds par visādiem dokumentiem, mūziku un tādiem fufeļiem. Lielākā škrobe ir par zaudētajām bildēm. Ar GetDataBack esmu izvilcis +/- visu, ko vien varēja izvilkt un pārkopējis uz droša cietā, kurš netiek kustināts. Bet tagad ir problēma tāda, ka 99.9% bilžu nevaru atvērt dēļ "corrupted" errora. Gūglē pieejamās progas esmu izmēģinājis krustu šķērsu, bet neko tādu, kas palīdzētu neatradu. Varbūt kādam ir pieredze un var ieteikt, kā rīkoties. :-)
  5. @JEYRAZZ, esmu par. Ideja ar atslēgām nav zemē metama, jo tā tomēr ir izlozes būtība. Ja liks kaut kādus scrīnšotus, ej nu notrāpi pareizo kategoriju (ja tāda būs) un ne visiem tik bieži gadās kāds jautrs moments ( kura pamatā visai bieži ir viss konteksts, nevis izrauts skrīnšots no kaut kā ), kur nu vēl nofočēt un pasniegt tā, lai visiem tiešām būtu skaidrs, ka bija jautri. Tādā ziņā atslēgu likšana uz slotiem bija visai godīgs pasākums, jo pats esmu ne vienu vien kasti atvēris spēlē neieguldot ne santīma, vai nu jau centa.
  6. http://www.dvdvideosoft.com/ Pilns komplekts. Ja angliski saproti, problēmu nebūs.
  7. btw, kāds nezin pateikt kāpēc Mission Rewardus nevar pievienot likmēm? Tobiš, viņi vispār neparādās inventorijā.
  8. Varbūt vēl neesmu īsti atgājis no surces, bet kā būtu ar de_piranesi? Cik pačekoju workshopu @steam un gūgli, tad kaut kādas versijas ir pieejamas?
×
×
  • Create New...