Jump to content
GIGN Forum

vantuzis.

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vantuzis.

  1. vantuzis.

    Iesakam Mūziku

    https://www.youtube.com/watch?v=75hwm4wc6Xk
  2. maddn klapē ciet šito! P.S. Te ir daži ne visai apķērīgi cilvēki, kas vēljoprojām nesaprot, ka neviss es esmu sasmērējies, bet daži no Jūsu adminiem ir tie kas mani, ja tā var teikt, ir sasmērējuši! Pārlasīju Temdem pieteikumu, kur nabadziņš beigās palika par izsmieklu un nedaudz saprotu viņu, ka ir grūti neatbildēt uz katru no Jūsu komentāriem. Turpināšu reportot, lai gan tam ar liela jēga nav! Džeki tak saņemās un nenolaiž paši savu serveri uz grunti ar adminu trūkumu serverī! Atceros, kad Pīlīte spēlēja katru dienu un tad tika pie ACC bet, kā jau vairumam no Jums tā ir bijis, kad tiek pie ACC tā ar laiku serverī nerādās. Nāk jauna paudze ar spēlētājiem, un Admini Jūs ar jaunāki nekļūstat, līdz ar to mazāk pievēršat uzmanūbu CSS, bet vairāk nodarbojaties ar savām lietām! PEACE
  3. Kāds vēl pelnijis? Kāds ir pieķēries izskatīt manus report??? Es vienkārši uzskatu, ka būtu noderīgs tieši @ CSS
  4. maddn - ne reizi nav man bijis bans par AIM - ja ir iespēja vari pārbaudīt man IP ir nemainīgs jau vairāk kā 5 gadus...un kuro reizi man jāsaka Jums, ja esat mani banojuši - tas nenozīmē, ka esmu sasmērējies- tādu iespēju kā to, ka Jūs bieži kļūdaties, nemaz neņemat vērā? Un baigās cerības uz to, ka kļūšu par adminu, nemaz neesmu licis. Tas tikai nāktu par labu Jums, kamēr atrodos serverī!
  5. Nevaru neiepostot - ar to jau rēķinājos, ka ieliksi to vēstuli šinī sadāļa, bet kā jau teicu uzmanies, kad izrādi savas privilēģijas internetā. Vajadzēs, tikšu ar Tevi galā - par šo vairāk varam nerunāt! Vēljoprojām uzskatat, ka izmantoju WH or something like that - varu rakstīt pats DEMO kā spēlēju!
  6. Vecīt man Tev tagad jāatskaitās kādēļ spēlēju CS:S neviss esmu darbā? Netici manai existencei varat mani dr.lv vai facebook sameklēt Ģirts Andersons. Būtu labi, ja atbildētu ar PAR/PRET kā to izdarīja kraukskis- un uz pārējiem de******** jautājumiem kā šis - neatbildēšu!
  7. Un kā Tev pašam šķiet? neesmu lietojis
  8. Vecums 24 Nodarbošanās strādāju par karkasu māju ražotāju-namdaris/būvgaldnieks. Pieredze CS 1.6 - k-kādi 6 gadi varētu būt. CS:S - 8 gadi (pat īsti nemācēšu teikt-no 12 gadiem sāku spēlēt salonā 1.6 un tad jau parādijās CS:S - tākā spriežat paši - esmu diezgan prasmīgs) Ik pa laikam esmu adminējis, bet precīzi tagad nepateikšu kur un kad! Labums? ik pa brīdim diezgan ilgu laiku uzturos CS:S serverī un sanāk tā, ka ir adminu trūkums. Pēdējo dienu laikā iemetu dažus report par aimeriem-kā redzēsiet neesmu kļūdijies un arī admini, kas mani zin, zin ka protu noteikt skilu no palīgprogramām. Katrā ziņā zinu, ka būtu noderīgs tieši CS:S serverī! Laiki kad spēlēju no rīta līdz vakaram, tas ir no 8:00-24:00 Links http://stats.gign.lv...info&player=331 http://stats.gign.lv...fo&player=30982 Regniks Ir Admini, kas gatavi atbalstīt iespējams epro* , Ūpis , ForesT , Pīlīte Ko vēlētos teorētiski vajadzētu tikai BAN un KICK tiesības P.S. esmu nedaudz pieņēmies prātā un čatā vairs neizpaudīšu savas nervu lēkmes, un runājot par postu skaitu - vajadzētu būtu pietiekoši, jo esmu gignā sen reģistrējies ar nick j0k3r, bet forumā man ir vairāki nick (bambuss,vantuzis,tudis-pip un vēl daži) apsolos forumā uzturēties biežāk! Ar cieņu bambuSS.
×
×
  • Create New...