Jump to content
GIGN Forum

Play R ban - admin Andr


Play R
 Share

Recommended Posts

čalis baigais malacis :)

tavi posti manuprāt vispār ir tukšs pirdiens te, kurš pat nesmird.

demo neesmu skatījies un domāju, ka neskatīšos. video tik tiešām pierāda, ka pricels lēkā. turklāt, kas tas par wtf spin 'o' rama bija? :D sens 9 ļimaki?

labi, šāviens caur kasti uz A var nejauši gadīties, tās ir def vietas, kur piemēram es mēdzu izšaut pat aptveri. zrja sanāk nošaut?

pēc wh neizskatās, vismaz video, bet pricels lēkā kā sienāzis pa siena kaudzi.

Link to comment
Share on other sites

Bļin, es sēžu, ēdu čīzīšus no hesīša, dzeru skrūvi, lasu un priecājos. Reāli dēļ pēdējiem nepareizajiem baniem esmu nolēmis spēlēt kādu laiku tikai ar austiņām un bez mūzikas, pēdējos gadus 3 tik ar mūziku.

Un šitais bana gadījums diezgan interesants. Kāpēc es nevaru noskatīties video? Man te kkādu eroru met manā skaistajā sejā ;(

Un kurš kumāru novilka?

Link to comment
Share on other sites

Labi, izstāstīšu garākas pārdomas.

Video redzams gan wh, gan kaut kāds atregulēts norec (gramatna atregulēts, kā pats apsūdzētais saka), nepārzinu 1.6. hitboksus, bet liekas, ka ir likts uz kaklu. Turklāt īsajā video ir redzams, ka spēles "papildinājums" 2x nogļuko un aizrauj mērķi hvz kur, kad ir vairāki pretinieki čupā :D

Interesanti, ka demo sadaļas izskatītāji apgalvo "bļatj, te nekā nav un visi esat lohi", tas pats, kas ar Dixonu, vnk te ir runa par profesionālu čīteri, pat nezinu uz ko jūs te visu provējat norakstīt - def vietas, roku spazmas, 22 gadu pieredze un kas tik vēl ne, bet sūdi, ir čīti.

Link to comment
Share on other sites

gan jau ka tas ir swallow kads draugs ka te metas aizstavet chiteri,

Ka tad. Man te draugu nav. Es parasti aizstāvu vājākos, jo te ir vilku bara princips. Admini visus noēd bez sāls. Es biju dzirdējis, ka demo ar wh nedrīskt skatīties. Tas neesot objektīvi. Katram spēlētājam tad jau peišūt var wh. Noskatoties momentus ar wh, protams, arī es vairs nevaru būt objektīvs, jo viss jau ir sapists. Lai nu kā, vai nu čalim par daudz sakāpa galvā vai arī nepaveicās. Momenti skatoties ar wh, ir tādi so so. Puukjeena gadījums bija krietni interesantāks, bet bija lēmums, ka wh nav. Tā kā es savus vārdus, kas raidīti uz adminu pusi atpakaļ neņemšu, jo paši viņi ar nav nekādi zelta gabali, varat vērt ciet. Tikai viens jautājums? Jūs beigās novienojāties par ko ir bans? Jo katrs te savu čītu piespēlē.

Link to comment
Share on other sites

Jūs beigās novienojāties par ko ir bans? Jo katrs te savu čītu piespēlē.

AIMS un WH tur ir, ar to jau pietiek, par norec neko nezinu, un kāda tam nozīme, zb tikai to ka ir tādi kas aizstāvēja čīteri, kur demkā momenti pēc momentiem! Bet okej, varbut šoreiz kāds aizklapēs, jo Play R sapratis, ka pēc šitā video , attaisnoties neizdosies!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...