Jump to content
GIGN Forum

Flasss Spelites


Dj_erix
 Share

Recommended Posts

es tiko uzspiedu uz waxmashiina piedaavaato linku uz forumu (signatureee). un ko es secinu - lolololol - gign forums suukaa. ielieniet un saliidziniet kaut vai smailijus - tur ir teiksim smailijs, kas atteelo "stupid germans" (man skiet ka tas ir mans topa smailijs, kaut gan - vareetu buut arii tas smailijs, kuraa ir atteelots kaut kaads mortal kombat izgaajiens (ok - gruuti saprast, bet ieejiet un uzreiz sapratiisiet - tur ir loti plash smailiju lietojums)).

nu jaa - arii topiki tur ir rulliigaaki smile.gif man tieshaam sagaadaaja tos lasiit... piem., taa pati waxmashiina (man vismaz taa liekas) piedaavaaja sev dzimshanas dienaa sadaavinaato naudu ziedod lai sho vinju forumu reklameetu googlee smile.gif jauki un miilji.

Tad tur ir viens topiks par to, kursh vienam no tiem keksiem ir nospeeris saldeejumu... tieshaam gribaas ieposteet.

PS lol - tur bija runa par dveeseli nevis saldeejumu smile.gifwacko.gif

Link to comment
Share on other sites

jhatka.gif tas forums ir megarespektabls. Čaļi ne vien ietur vienkārši lielisku stiliņu bet arī raksta izteiksmes līdzekļiem bagātā valodā. Mans mīļākais topiks šis.

Gramatikas pērles. Uzmetot aci tiem reģistrētajiem vaksētājiem, likās dīvaini ka waxmašīnai avatars un paraksts nespīdēja pa gabalu ar gramatiskajām kļūdām, bet tad es izlasīju tekstu virs paraksta bildes. smile.gif Lai gan šie ir kārtējie puisīši, kuri skolā PASTIPRINĀTI apgūst svešvalodas un dzimto valodu, viņiem + par stiliņu. Tas waxxed smailijs ir tik perfekts ka man viņu taisni vai te gribās pielikt smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...