Dj_erix Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Nolādēts - tieši visintresantākajā vietā tā spēle vienmēr uzkaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 :DDDD HEHEHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 buus man ar jaapameegjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaxMacHiNe Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 n00bs, es to speeliti izgaju 16yrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 es arii aizspelejos lidz "dj erix" crasham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 mlje, man neizdevaas tik taalu tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 man gan tas gljuks nebija! pirmo reizi uzspeleju, pabeidzu 24 gados un to man bija jau 1.1M 4ota aizraavos un nepamaniju ka man jau pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 n00bs, es to speeliti izgaju 16yrs Un tagad tu jūties pārāks par citiem!? Es to spēli 19 YRS izgāju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 16 yrs 4 weeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 LOL Jūs visi esat noobi - es izgāju 11 gados un 7 menešos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 gribi sacensties ja? ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Bāc, vienkārši nopērciet vienu no tām www.drarturs.lv ierīcēm, zb šiten mērīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ka jus visus :DDDD HEHEHHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Nez es to speli izgaju, kipa man radija, kad ir kadi 60k, un es uzspiedu uz to 1000k maju un paradija, kad es vinju nopirku, un pateicas kad izgaju speli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Nez es to speli izgaju, kipa man radija, kad ir kadi 60k, un es uzspiedu uz to 1000k maju un paradija, kad es vinju nopirku, un pateicas kad izgaju speli Bet tu visas mājas nopirki vienlaikus!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 es tiko uzspiedu uz waxmashiina piedaavaato linku uz forumu (signatureee). un ko es secinu - lolololol - gign forums suukaa. ielieniet un saliidziniet kaut vai smailijus - tur ir teiksim smailijs, kas atteelo "stupid germans" (man skiet ka tas ir mans topa smailijs, kaut gan - vareetu buut arii tas smailijs, kuraa ir atteelots kaut kaads mortal kombat izgaajiens (ok - gruuti saprast, bet ieejiet un uzreiz sapratiisiet - tur ir loti plash smailiju lietojums)). nu jaa - arii topiki tur ir rulliigaaki man tieshaam sagaadaaja tos lasiit... piem., taa pati waxmashiina (man vismaz taa liekas) piedaavaaja sev dzimshanas dienaa sadaavinaato naudu ziedod lai sho vinju forumu reklameetu googlee jauki un miilji. Tad tur ir viens topiks par to, kursh vienam no tiem keksiem ir nospeeris saldeejumu... tieshaam gribaas ieposteet. PS lol - tur bija runa par dveeseli nevis saldeejumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 tas forums ir megarespektabls. Čaļi ne vien ietur vienkārši lielisku stiliņu bet arī raksta izteiksmes līdzekļiem bagātā valodā. Mans mīļākais topiks šis. Gramatikas pērles. Uzmetot aci tiem reģistrētajiem vaksētājiem, likās dīvaini ka waxmašīnai avatars un paraksts nespīdēja pa gabalu ar gramatiskajām kļūdām, bet tad es izlasīju tekstu virs paraksta bildes. Lai gan šie ir kārtējie puisīši, kuri skolā PASTIPRINĀTI apgūst svešvalodas un dzimto valodu, viņiem + par stiliņu. Tas waxxed smailijs ir tik perfekts ka man viņu taisni vai te gribās pielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 wow w4x0rz forums ir vnk *smailijs ar waxed* *smailijs ar waxed* *smailijs ar waxed* *smailijs ar waxed* v1n1 ir b41g1e k33ksi s4t0s *smailijs ar mortal combat* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now