CreativeNemesis Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Sveicināti! Atkal parādos es , jums atkal parādot kā iegūt spēles un par brīvu. Esmu jau 2x šeit taisīju topikus , tā kā uzticēties var! Tātad - ir iespēja iegūt Mafia II un Sid Meiers Civilization V Viss kas ir jādara - dodieties uz http://www.computera...s.com/joystick/ un nobalsojiet par katru kategoriju. Beigās būs jāreģistrējas gan computervideogames.com , gan greenmangaming.com , abos jābūt vienādiem e-pastiem un lietotājvārdiem. Par to var iegūt 1 spēli. Ja gribat otru , dzēšat cookies ārā un ejat pa jaunu to visu, ar nu jau izveidotu citu useru , beigās izvēloties otru spēli. Spēles Steam KEYus atsūtīs ~24h laikā. Pats vakar pa dienu un vakarā aizpildīju , un šodien apskatījos un bija atsūtīts. Ja jautājumi - rakstiet! EDIT - Starp citu , ir arī GRID 2 giveaways facebūkā , ko nodrošina Intel , bet tur vajag darboties caur proxijiem , jo Latvija nav iekļauta sarakstā kam tiek spēles! https://apps.faceboo.../intelgiveaway/ EDIT2.0 - Ja nu kāds tiešām neuzticas , šeit ir steamgifts.com foruma links par šito http://www.steamgifts.com/forum/uhuIc/free-mafia-2-or-civilization-5-with-gmg/page/1 Un kas ir ko dabūjuši , iepostojiet , lai pārējiem mierīgāka sirds... Edited October 11, 2013 by CreativeNemesis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chakste Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 žēl, ka abas jau izietas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Jāgaida, kamēr tās balsis reģistrēs un pēc tam vēlāk jāklikšķina uz to verification linku? Man tas links ir atnācis jau tagad, tikai rāda, ka neesmu neko balsojis. EDIT: Saņēmu. Edited October 11, 2013 by *jancis38* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Jā , jāgaida , rīt visdrīzāk ka būs + tur iekavās laikam rakstīts ka kā minimums 24h jāgaida. Tagad gaidi , ik pa laikam uzspied uz linka , un mošh būs! EDITs - Skaidrībai par to ka "nav balsojis" ir tāda , ka vnk nav "synce" uztaisīts gmg ar cvg Edited October 11, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Paldies! Lai gan abas jau izietas, ir liels prieks dabūt mīļāko spēļu oriģinālās kopijas par brīvu! Edited October 12, 2013 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Kāds nevēlas apmainīt manu Mafia 2 keyu pret Civilization V keyu? Ne to izvēlējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Kāds nevēlas apmainīt manu Mafia 2 keyu pret Civilization V keyu? Ne to izvēlējos Vnk ej caur citu browseri un paņem citu spēli beigās. Atceries ka vajag ar citu loginu šoreiz reģistrēties! EDIT - vai arī dzēs esosajam browserim cookies Edited October 12, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Nu es tā arī darīju ar 4 emailiem, jo likās, ka nenostrādā. Beigu beigās esmu ar 2 mafijām, uz pārējiem vēl nav atnācis.. tikai es nekādus cookie nedzēsu un no virna browsera.. Edited October 12, 2013 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Nu es tikko vienam draugam arī palīdzēju ar šitiem. Viņam Mafia uzreiz atnāca , kamēr Civilization vēl gaida. Iespējams ka KEYs beidzās , bet nu , gan jau ka dabūs vēl , tā ka vien jāpagaida. Esmu pat dzirdējis ka cilvēki 3 dienas ir gaidījuši... EDIT - par tiem browseriem un cookijiem es tā teicu , jo likās ka viņi saglabās info par to vai ir balsots un neļaus pēctam balsot .... bet ja strādā tad jau viss ok Edited October 12, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) vakar vakarā reģistrējos, šodien civ atnāca edit: paldies par topiku Edited October 12, 2013 by fr0zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 13, 2013 Report Share Posted October 13, 2013 Beidzot saņēmu arī civ5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Vakar aizpildīju, tagad gaidu civilizāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Nenenān ne viens ne otrs kods :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 (edited) Man atnāca šodien Civ 5 Paldies!! No algas jāpaņem DLC Brave New world, davai kapājam online Edited October 14, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Jā, arī pāris dienas atpakaļ pieteicos Civ5 jo Mafia 2 jau ir kontiņā, pēc kādām 20 stundām arī atnāca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 Akcija beidzās - beidzās atslēdziņas viņiem! Links uz infu par to visu http://www.computerandvideogames.com/433659/blog/update-on-the-golden-joysticks-free-game-reward/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 lol. es 100% nokavēju. bļin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 lol, es nokavēju Ja kādam nav žēl un ir lieka mafia 2, pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 tas pats uz CIV5. ja kāds neizmanto keyu atmetat, PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Blin nav atnācis, yo viss beidfzies ja ? Varētu kāds Civ5 atmest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 lol. es 100% nokavēju. bļin. Tu taču aizpildīji, pirms viņš aizvērās. Es vakar ap 4. pieregojos un 5 min laika atnāca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 back in game! Atkal atvērās šī akcija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 Jap , ImMortl saka pareizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now