Lo4wis BMW Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 (edited) Vecums: 21 Nodarbošanās: NBS ( Nacionālie bruņotie spēki ) Pieredze CS/CSS/TF2: 7- 8 gadi kā minimums Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks piešķirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Kā jau lielāka daļā zina ka man bija admina tiesības un pazaudēju lielās mutes dēļ. Apzinos ka pirms tam uzvedos neatbilstoši savam vecumam , un rādīju sliktu priekšzīmi citiem spēlētājiem. Dažam labam es ļoti nepatīku , tas cilvēks pats zina , ka pa viņu iet runa , cerams ka tas neietekmēs viņa viedokli un parējos adminu. Lamāšanas niķis manī vairs nav , un savus pienākumus arī pirms tam pildīju ļoti labi. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveri: nav noteikti laiki , bet serverī esmu ļoti bieži Linki uz spēlētāju statos: http://stats.gign.lv...nfo&player=8450 ( Pēc ranka rr nav daudz stundas nospēlētas ) Reģistrētais niks vēlamajā serverī - Lo4wis BMW Admini kuri rekomendē - Pīle, Ūpis, Niknais ( nezinu pa Nikno minu ) Flagi uz kuriem vēlētos pretendēt - ban/kick/slap/slay/silence PS. Gribu dzirdēt tikai admina viedokļus , mirstīgo viedokļi neinteresē Edited September 1, 2013 by Lo4wis BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 vienīgais cilvēks, kurš sevi ir parādijis no labās puses pēc access zaudēšanas ir chevy un viņš arī būtu vienīgais no atbrīvoto saraksta, kura pieteikumu izskatītu nopietni. Tev - nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Nezinu kāpēc lielākā daļa ir sapeusies uz Lo4wi. Laikam neesmu bijis nekad serverī, kad viņš trin izkapti! No manas puses liels REC, jo ja iemesls bija lielā mute, tad to var arī pievaldīt. Bet adminēšana nav sveša viņam un dara to kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 (edited) No manis ANTI, jo nesaskatu lielas izmaiņas tavā uzvedībā un šaubos vai iegūstot tiesības to mainīs. Kā arī pašlaik nejūtu vajadzību pēc papildus adminiem serverī. Edited September 2, 2013 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ā un vēl kas, esmu diezgan pārliecināts, ka mētāji pirkstus pa gaisu pēc apgraizīšanas, ka access tev tāpat nevajag, kas tad tik pēkšņi mainījies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 ā un vēl kas, esmu diezgan pārliecināts, ka mētāji pirkstus pa gaisu pēc apgraizīšanas, ka access tev tāpat nevajag, kas tad tik pēkšņi mainījies? Jo ir diezgan daudzi keksi kas uzvedās zem katras kritikas. Ir arī čīteri kurus vajag apturēt. Nu cik nu mētāja , ko man vajadzēja raudāt ka noņēma man acc , pa savu stulbību ? Sapratu ka tā lamāšanās bija pilnīga stūlba un neapdomāta , īsti tāpēc nesaprotu pa ko slinkais runā !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Prasījis man neesi, vai rekomendēšu, bet rekomendēšu, jo piekrītu, muti var savaldīt, un man nelicies tik melns, kā citi tevi mālē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 NU NĒĒĒĒĒ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Agri vai vēlu Css serveris tiks izslēgts un paliks tik CS GO. Nav jēgas vairs te pēc jauniem adminiem, vecie izvilks līdz pēdējai dienai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baronss Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Sorry offtopic,bet ko nozīmē tiks izslēgts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 To, kas rakstīts, bet tas var arī nenotikt. Par css man vienalga, bet divreiz uz viena grābekļa nekāpiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted September 3, 2013 Author Report Share Posted September 3, 2013 Paldies pa uzmanību , slēdzam ciet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts