bencik Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 Worm par tiiklu galigi negribas apsolit, man ari iisti nesanaks pirms tam aizbraukt so te lietu noorganizeet, man liekas realak ir panemt saliekamo pludmales tiklu, kuru tur pat ar atsaitem atsien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 hei, kāds tur facekontrols? cik saprotu neaicinatus viesus neņemam, bet es šeit esmu jau kādu laiciņu un varu sarunāt pāris pazīstamas sejas sev līdzi *varbūt* slāpeklis un impulse aka soilworkers un nezinu kādi viņam vēl šeit niki ir bijuši, katrā ziņā ex 1.6 zadrots-admins gignā. par cik GIGN pasākumā seju rādu pirmoreiz nezinu kā šeit visnotiek, man sava kandidatūra kaut kā jaizstāv vai vienkārši nauda jāparskaita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 par cik GIGN pasākumā seju rādu pirmoreiz nezinu kā šeit visnotiek, man sava kandidatūra kaut kā jaizstāv vai vienkārši nauda jāparskaita? Bablo v studiju un esi WELCOME Tu tak šeit MODERATORS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Interesei, kurš gatavojas braukt 5dienas vakarā no Rīgas ~18:00 un 6dienas vakarā ~ 18:00 atpakaļ? ja BOTai nav viss pilns viņš sestdien vakarā brauc atpakaļ un piektdien uz vakaru turp Itka viena vieta veel ir briiva, bet es shaubos ka mees 18:00 buusim jau atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 btw ja kāds no Jēkabpils, Kokneses, Aizkraukles, dodiet ziņu, šādās robežās varu savākt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Itka viena vieta veel ir briiva, bet es shaubos ka mees 18:00 buusim jau atpakalj Nav jābūt atpakaļ , bet jāizbrauc tikai ap to laiku no spota Ja kas dod ziņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nav jābūt atpakaļ , bet jāizbrauc tikai ap to laiku no spota Ja kas dod ziņu... pa lielam viss atkariigs no legjendaaraa futbola macha, ja liidz tam laikam speesim daspeelet tad deal vari piemest pakalju autinjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Bota bet vaitad ar mums knopss nebrauc ? tak teica ka brauks tad mees jau esam 4 mashiina nemsim veel piekto ? muuusu lielajaam pakalaam vieta nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 Dzeki, ja juus savus auto esat pilnus pielikushi padodiet zinju, lai var updeitot. Nav pretenziju pret nevienu, kas te apgrozas un varbut nav bijis uz kaaadu miitu, bet ko man negribetos, kad kaut kas nepazinojot atved kaut kadus random cilvekus. Tapec, ja kads ir kadu sarunajis ierasties painformejam par to paarejos, lai varam sekot lidzi dalibnieku skaitam un sejam, kas ieradisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Bota bet vaitad ar mums knopss nebrauc ? tak teica ka brauks tad mees jau esam 4 mashiina nemsim veel piekto ? muuusu lielajaam pakalaam vieta nebuus tu ar savu resno pakalju seedeesi priekshaa, paareejie mazpakaljas var seedeet aizmuguree, ja vien tev nav nekas pretii par sievas daliishanu ..., bet ko man negribetos, kad kaut kas nepazinojot atved kaut kadus random cilvekus.. ja tu par niknaa mineeto knopsi tad galiigi nav svesh vecs zadrots cs un css ieksh to pash gign + bijis jau ieprieksh uz tusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 njaaa lai taa buutu ,par money iemetiishu nedeelas beigaas kassee , jo kaa sapratu 1000% brauciens cheeers... ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Spiritā atlaides uz Kapteini līdz jūlija beigām. Whoop whoop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) SOOOO! LETS GET MORGANED!!!!!!!!!!!!!! (or maybe better MORGALIZED?) Edited July 9, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Guess who ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Yello! Tā kā man pasākuma 5diena sanāk brīva, tad ja neviens cits nepiesakās, tad varu iepirkt miskastes maisus, vienreizējos traukus utml. citas vienreizējās lietas. Tātad ja nu nepieciešamība - Bencik, gaidu tavu zvanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerzuls Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Aik .... reporting in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 Paldies Spite, doshu tev obligati zinju ! Tie kas veelas pieteikties uz braukshanu, daram to tam paredzeta topika, lai var saprast, kurs taisas braukt, kurs vnk atzimejaas... Paaldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Pievienojos Oddija vāģim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) Samaksāts, Douplets ar mani jau brauc, vēl brīva vieta ir viena. Un ja kas - varu ar krekliem ņemties ja kāds iedos galus. Edited July 11, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 besī ka tu manu niku nepareizi raksti ;DD šeit ir duplets ( vvz, vai viņš te vēl tusē ) un es DoubleT, peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 besī ka tu manu niku nepareizi raksti ;DD šeit ir duplets ( vvz, vai viņš te vēl tusē ) un es DoubleT, peace! Es tikai latviskoju tavu niku, YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Boring, Tu vienmēr ņemies ar krekliem, vai tikai pirms gigna saieta? ^^, P.S. Latviskotais viņa niks būtu Dabltī, nevis duplets. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 (edited) Boring, Tu vienmēr ņemies ar krekliem, vai tikai pirms gigna saieta? ^^, P.S. Latviskotais viņa niks būtu Dabltī, nevis duplets. nu tā kā neviens nav atsaucies - varu es. Tā kā nekad neko tādu neesmu darījis - lai iedod vietu kas un kā. Edited July 11, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 B0ring sazinies ludzu ar gludekli ar sabidat shitas lietas, lai varam paspet visu izdariit Paldies kaamim, kurs no savas kabatas piemeta nedaudz vairak, lai ballite notiktu. Updeitoju brauceju un maksataju sarakstu. Uz doto bridi ir savakti 82ls Sodien sarunaju, ka laukums mums tiks izplauts un sarikots, izskatas, ka katls, kur zupu taisit mums buus ari tur pat uz vietas dabunams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endijsdzerkalis Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 It kā ar Oddiju sarunāju, bet \sim tagad mašīna notirgota, bet teica, ka iespējams jau līdz tusam būs jauna. Count me in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now