BOT^a Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 jau nopirki jaunas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Bota, kā kājai ar veselību? Pepperam vajag peldbrilles ar mīnusiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 tagad jau gandriiz skrienu, salocot ir viena poziicija kad veel ir juutiigs, bet taa viss okinjaa. par to kas preciizi bija, var nejautaat, kaa parasti pie aarsta neaizgaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Vēl neesmu nopircis jaunas, bet nākamnedēļ iegādāšos Būs jaunas ko padirst. Psu, psu, psu. tuk tuk tuk.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 p.s. Guudij iemet kaut kadas bildes no taas tavas vietas . Otrajā datorā japameklē varbūt kādas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Video ļoti labi samiksēts, me likey (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 labi ka atgādināji, tikko noskatījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 18, 2013 Author Report Share Posted August 18, 2013 Tu doma Night^ ?? Nevis Bruninieku kkādu mistisko Jep tas pats Night Taa Guudija vieta izskatas daudzsoloshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 hū, es ar beidzot esmu beidzis svinēt.. bij vienkārši mega labs pasākums. boring, nodod sievai no manis atvainošanos betnu bija YOLO video vienkārši nogalina, man liekas labākais, kas ir bijis liels paldies visiem, kas mani pacieta un tā Jūs esat labākie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 Video ideals, paldies odinjam kartejo reizi par ieguldito darbu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Nākamgad manējā teica,ka brauks ar maiku "Sieva suka,ūdens zajebisj" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Seems legit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Moska nevajag? :/ (es nerunaju par maiku) Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 21, 2013 Author Report Share Posted August 21, 2013 Davaj panemam visi liidzi otraas pusiites un tusejam katrs pa savam teltim, nedzeram, nespelejam futbolu, nekritam udeni un vispar agri no riita aizbraucam projaam, jo kadam saaka saapet galva ? "sarkasms" Seem legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Tu vel aizmirsi par berniem.. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 22, 2013 Author Report Share Posted August 22, 2013 Kas pa daudz tas par skaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Kamēr Liepāja tik līdz spotam - tuss jau bija beidzies. sosad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Nu tad ja kāds vēl neredzēja.. http://www.youtube.com/watch?v=G6Bpk4R6RZQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Shogad vasara izskatas sasoditi pilna ar visadiem pasakumiem kaa jau katru gadu, bet lenam esmu keries klat pie vasaras pasakuma organizesanas. Mums ir divi iespejamie spoti, Registretaa spots Aluksnee un Guudija spots Pavilosta. Abi spoti atrodas katrs sava Latviajs mala, tapec ari shogad saaksim visu laicigi, lai nebutu atrunas, ka nevar saplanot etc Datumi visticamak ka jau katru gadu augusts. Keep in touch ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Mans spots atkrit, un vidrizakais es arii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Nebiju redzējis video. Lika pasmieties. Laba kompānija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Man kāzas laikam augustā. Es ar nezinu vai spēšu ierasties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Ideali butu 6-8 Julijs , sillts, nav lieti u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 Julijs atkriit, kaa suga, taja menesi katra nedelas nogali ir tik daudz dazadu pasakumu, ka ta butu pashnaviba taisiit pasakumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Man kāzas laikam augustā. Es ar nezinu vai spēšu ierasties... Paga, jau cita sieva? A viņa zin par iepriekšējo un GIGN'u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now