GooD`MeN Posted June 3, 2013 Author Report Share Posted June 3, 2013 Skatos mes ar Nightmare 2vi vieniigii kam ar udeni labaak garsho Uztaisiju sev 3l grapiii ar uudeni un sievai 1l ar kefiiru Ehhhh cerams buus garshiiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 es ar uzbliezu zupīti. man šāda: 2l kefīrs 2 burciņas ar bietēm doktora desas gabals paliels sauja redīsi 6 olas loki/dilles laba čupiņa liels, garš gurķis divas ēdamkarotes sinepes sāls/pipari sanāca kādi 4l zupas. garšo vienkārši zuper. das is fantastiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Eju maximaa, un aiziet produktu pirkshana peec DeadAlive mineetaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 liels, garš gurķis Seems legit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Mle sakardinaajat ar to zupinj Par velu gan iepirkties, bet riitdienas vakarinjas ir skaidras. p.s. B0r1ing panem vnk un nopis#&$ buus labaks skats uz dziivi, true story Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 p.s. B0r1ing panem vnk un nopis#&$ buus labaks skats uz dziivi, true story Es arī gatavošu zupu, ar maukām un blekdžeku. TBH: Man labs garīgais, var parunāt ar tautu normāli, pie tam šodien liela aktivitāte tautai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Pirmo reiz dzirdu ka kaads taisiitu ar kvasu , lol. Pretiigi palika jau iedomajoties :> Vienkarshi kefiirs vai paninjas , olas , gurkis , rediisi , zaljumi , desa un bietes - visslabaak protams svaigaas pasham izvarit , bet ar marinetam arii gardi. Ja liek marineetaas tad pat neprasaas likt sali/piparus jo no taas suslas kas tur ar vinjaam , jau panaakts ideaalais saaljums. btw man vispaar aukstajai zupai neprasaas kartupeljus - kartupelji domati ziemas zupaam (skabo kapostu,solanka etc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Pirmo reiz dzirdu ka kaads taisiitu ar kvasu , lol. Tie ir slāvu pirmsākumi. Vēlāk aizgāja ar kefīru jau, bet kvass ir īpanējs, nevis tas, ko pie mum veikalos pārdod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Viss labākā aukstā zupa ir Raženka(Obligāti)+1l Kefīrs+ "Vasara"(Burciņa kur jau ir iekšā biešu masa)+ dilles+loki+gurķis. Otrais variants ir bez bietēm, bet tik pat garšīgs ja ne pat garšīgāks. Tātad... Kefīrs+Raženka+gurķis+mazās garneles + protams citi zaļumi ko gribi klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now