Jump to content
GIGN Forum

Cīņas māksla, kuru labāk apgūt


EriksTulks
 Share

Recommended Posts

Šim topikam jau no uzcepšanas brīža bija potencials kļūt par miskasti, nav brīnums ka tas tā arī notika.

Kāpēc atkal paši bakstat tūbiju un pēctam paši pinkšķat, ka viņš atbild? Jūs nemācaties no kļūdām?

Vislabākais cīņas sporta veids ir kačalka+eļļa. Uzkačāju bici, ieeļļojos, un tad visi, ieraugot saulē manu godlike bicepsu, apžilbuši nokrīt zemē un lūdz pēc žēlastības. Un tad es parasti novelku kreklu, pagriežu muguru, un ar savu dēdliftos un skvatos uzkačāto muguru/pakaļu uzspridzinu čaļiem smadzenes un neatskatoties aizeju. Divas reizes esmu bijis svaru zālē, zinu par ko runāju.

Pirmais kas ienāca galvā bija Bronson un sviests, domāju ka sniegsi tādu padomu :(

Link to comment
Share on other sites

Sākšu ar to, ka tūbijs joprojām ir pimpausis...

MMA noteikti nav paredzēts tiem, kas nekur nav citur nav trenējušies. Bokss, kickbokss, muay thai un jau pieminētā tuvcīņa droši vien būs piemērotākie varianti, kur sākt no nulles. Paziņas pāris nesen sāka iet muay thai, bez sāpošiem muskuļiem un atdauzītiem locekļiem mājās no treniņa nepārrodās, tas nozīmē, ka labs treninš ir vienmēr ;)

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu sākt ar boksu - apgūsi pamatus: stāju, pamata sitienus, kā arī uzlabosi fizisko. Pēc tam var domāt par kādu citu cīņu, ja apnīk bokss. Pašam pagaidām bokss apmierina, kicks un muay thai liekas pārāk traumatizējoši.

Kaut kad gribētos vēl džudo apgūt, liekas tīri interesants un noderīgs, pēc redzētiem varoņdabiem čoma izpildījumā pret 2x lielākiem čaļiem.

Un vispār, manuprāt, tehnika izsaka visu, ja tev gadās saķerties ar kādu, piemēram, uz ielas. Tajā pašā boksā pietiks ar pāris labi atstrādātām kombinācijām, lai varētu droši justies ejot pa [jebkura Rīgas mikrorajona] naksnīgajām ielām.

Link to comment
Share on other sites

Džeks pieregojas geiminga forumā, lai ar pirmo postu prasītu, kā labāk mācīties kauties :D Jau jau tik grūti izšķirties, tad var arī mācīties ātri skriet - tikpat labi noderēs.

Kakraz vakar pie mājās redzēju, kā viens pār tiltu muka no diviem slāviem. Nekad vēl dzīvē nebiju redzējis tik ātru cilvēku :D

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Ja runājam par tēmu,topika autoram,iesākumā pietieks ar to,ka viņš apmīzīs tūbijam uzacis,tas būs gana labs treniņš ar nelielu fizisku piepūli.,ar vienu roku nospiežot to sūdu uz ceļiem.

kačaki ept, lol!

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Es varu arī iemācīt kā ar kreisās kājas īkšķi tūbijam acis izbakstīt,un ar otru saķemēt viņa pretīgos matus.

to es labprāt redzētu, kā tu meiģini paveikt ko tādu, lol. es tagad tā sēžu un funktierēju - vai nu tev ir kkāda bērnības trauma vai arī prātiņš nav tālāk par tīņu vecumu izaudzis...

Link to comment
Share on other sites

Kur tad Tu gribi kauties? ja uz ielas, tad kāds no boksa veidiem - klasiskais, kick vai thai. Bet nu iekštelpās (bāros/klubos) poļubomu jiu jitsu, tas kurš biš vairāk uz sitieniem tēmēts. pārāk daudz vietas nevajag un principā vari avēsināt visādus karstgalvjus, kas ir masīvāki par Tevi. īstenībā tas jiu jitsu ir arī baigi interesants sports, tur miljons veidi ka neitralizēt pretinieku, attīsta domāšanu un normāli izloka. pats gan netrenējos, bet ja varētu atļauties, tad noteikti ietu uz JJ. īstenībā brīnos kā neviens šito vēl nav pieminējis.

Edited by LeChuck
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi mega izturiibu tad ej uz boksu , bet vispaar man piemeram bokss liekaas garlaiciigs jo var sist tikai ar rokaam , iesaku iet uz kkaadu kickboxu , un MMA tochna nav suuds , ir zinami cheli kas tur iet , samacijushies kas sitienas ar rokam/sperienus ar kajam gan dazhaadus zalomus kas noder , bet ja tu gribi iemaaciities kautko reaali stiliigu lai vareetu izraadiities tad ej uz KAPUEIRU , es tik nezinu vai kautkur lv normaali vinju apmaaca ... Ja nemaldos tepat no gigna Jurko bija baigais kapueirists , taakaa varbuut vinjs te iemetiis savu postu un apstaastiis visu ( ja protams vinjs izlasiis sho topiku)

Ja negribi neko baigi traumatizejoshu tad ej uz karate shotokan kur bez kontakta, uzkachasi dihalku , iemacisies standarta sitienus,sperienus,blokus un afigenna lokans buusi , es piemeram katru riitu tiiri lai neieruuseetu ciipslas kaajaam , ieseezhos spagataa starp 2viem kreesliem ( nu kjipa kaa van damme :D) , tik viegli peectam kaajas cilaat speerienos dazhaados .. mmmm .. ir nodereejis tas , + neaizmirsti mega kruto skatu kaa tu seedi spagataa kaa van damme kas tev piedod +10cm .. haha :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...