macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Good Day Goosies and Gentleducks. The time has come once again for you to decide upon something of great importance. Gribeejaas kautko skaistu uzrakstiit - nu enivei - balsojiet par jums vismiiljaako tiesiibu pieprasiijumu Neieshu tik traki vinjus komenteet bet nu. 1. by xny HI !!! Nu es speeleeju uz gign servera kaa juus zinat un diezgan biezhi. Es veeleetos Vismaz slotu un paaris amx tiesiibas !!. Gribeetu lai atbild tikai admini , nevis visi citi . 2. by sword Sveiki, visiem GIGN paarstaavjiem? Es naaku ar luugumu par admin vote tiesiibaam? Es ilgi esmu speeleejis GIGN serveri? GIGN ir bijushas reizes kad GIGN nav neviens admins un saakaas nekaartiibas? 1) Kad dirshvirsuu adminiem P: Admini juus smirdat.... Ira taads gadijums bijis? Ja uzliktu vote kicku visi balsotu par? 2) Ir gadijumi kad dazhi CS playeri izraada dazhus nelabus pantinjus par karti? Visiem patiik kartes kaa de_inferno, de_dust2, de_aztec ..... Bet ja ir uzlikta kaada sikaa karte kaa cs_tennis..... Vajadzeetu likt votemap uz de_inferno vai kaadu citu? 3) Es neizlieliishos ja man buus iedotas vote admin tiesiibas...( tb par ko tur ir ko lieliities?? ) 4) Kursh ta negribeetu admin tiesiibas? 5)Dazhus votus lai CS playeriem buutu labaaka speeleeshana Gaidiishu atbildi.............? 3. by kaiteeklis Lika raxtiit macho 1)Par bumbu. Vispirmms vinjiem taa ir jaauzliek , ja tas vinjiem izdodas , tad vinjiem taa ir jaasargaa un tad CT jaameeggina taa atmineet.Javinjie tas neizdodas , tad CT jaatrod taa un jaaasargaaa , lai T nepanjemtu un neuzliktu.Tas lai nebuutu liekas skraidiishanas un laika teereeshanas. 2)Par hostiem Saakums , ja kaadam T sagribaas raunda ssakumaa nomediit Hostu , tad shim jaauzliek kick , vai slap.Un , ja sanaak taa kad beigaas paliek CT vs Ttad contram jaaiet hosti glaabt , ja neviss jaaskrien fragu vaakt , bet tajaa pashaa laikaa T tie jaasedz. 3)par Kemperiem Nu tas ir taa ja paliek CT vs T viens pret vienu un , ja shie sheezzz katrs savaa malaa nejeedziiga skatiishanaas vienaa punktaa , tad shiem ir jaaliek slap par kemposhanu , bez bumbas likshanas , vai hostu glaabshanas. 4)Par team kill Nu tas ir taa , ja kaaadam sagribaas raunda saakumaa saveejo novaakt , vai ievainot vinjam ir jaaliek pretii slap uz pusi lielaaks , nekaas shisnonjeema savam.Bet , ja tas ir noticis ir nejaushi , tad tam ir sava sadalja kur var izveleeties , ko uzlikt vinjam par nejaushu traapijumu - tas ir slap 10 times u.t Sho es uzraxtiiju , taapeec , ka jums serverii liela dalja no adminiem to nepilda , lai buutu kaartiiba.mani sauc Miks Jaunzems - mans e-mail [email protected] statos emu top15 ... kuraa tur viet.Es gribeetu luugt adminu. 4. by Superrembo worm es dienas laika meginu tikt gign serveri a nevaru jo prasa no free slot tikai kuriem ir var tikt un ta visu dienu kad tas beidzas parasti speletaji spele un server is full man tiek vakara tikai paspelet worm plz es nevaretu dabut kaut tadas tiesibas jo man visvairak patik gign serveris citos nava tik labi te es jau daudzus pazistu. 5. by blackstar hmmz! nu slot vajag vienkarshi lai tikt serveri bez problemam! no ab ari neateiktos, jo ab 4ever! 6. by lucky-boy Es veletos klut admins tapec 1.1 kad es ubil enemy admin 3 reizes pec kartas vins mani banoja ara negodigi. 2 Ja es butu admins es liktu kartes kuras izvelas vairakums. 3 es banotu chiterus un tadus speletaju kas sakamu pasauda atnem daudz energijas speciali pasa sakuma tas povik? 4 Speletu godi nesmauktos ka dazi admini sak lidot negaidigi riebjas. 5 visi normali varetu spelet un visi butu laimigi. 5 chiteri daloj ara no servera ja es butu admins un to pamanitu.? 7. by Baksters Gribetu palugt admin tiesibas GIGN serveri. Esmu ticis jau TOP15 un ceru ka man iedos ADMIN tiesibas ja ir iespejams. Es uzskatu ka saja serveri vel vajadzetu daudz ko mainit piem. F.I.N. klans it ipasi walkman loti biezi liek restartus , tad kad ir svaks rekins, un kiko gandriz visus kas vinu nosauj vai pasaka kaut ko sliktu, pats esmu uzlikts 3reizes uz kick, bet pa laimi ne reizi nesmu izkikots. Es nesaku ja man iedos ADMIN tiesibas vai votes kautkas krasi mainisies, bet es varu meginat. AR CIENU PRET ADMINIEM!!!!! cX | M[e]X* P.S. Es nenosodu visu F.I.N. klanu dazi ir realie dzeki?? 8. by Renix ? Ei Vai es Vareetu Dabuut admintiesiibas ? Es Nesen Saaku Sheit Speeleet ! Es Normaali Speeleeju un neveelos sheit Sliktas Attieciibas ne ar Ko ! Man Vareetu Iedot Admintiesiibas, Es Buutu Labs Admins, Es Zinu ka tur 4iitreru Nav ! Jo Tur Ir C-D Un ja ir tad tos gruuti pamainiit ! Es Speeleeju pa Riitiem, vakariem un naktiim. No Riitiem paarsvaraaa neviena nava? , Es Ljoti Taas Veelos, Un Veel Es Veelos CW ar [GIGN] Klanu? Ja Var Tad Abus... mani var satikt mirc kanaalaa #cs.empire !!! Es Daudz Speeleeju CS... Atbalstat PLzzz !!! 9. by Chordg http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=128 (da tur viss labs) 10. by Chordg a.k.a MPMAGAM http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=75 ai zb veel kaadu likt - davai balsojiet ja kas - variet piedaavaat veel kaadu - es jau varu izmainiit shito pollu btw... gruuta izveele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Otrais rlzzzzz. par centiibu vien ir pelniijis lai par vinju nobalso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 6. whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 eu kapee mans nav vaitad es nebiju FORSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Nee vislabaakais bija tas visisaakais (tikai neatceros ar ko ) x: es gribu admin tiesiibas y: ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Ak Die! Ku tomeer cilveeki meedz buut [piiiii]. Palikshu uzticiigs SuperRembo "ART"WORKIEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 vareeji veel pielikt klaat unable pieteikumu kur vinjsh veelak ar citu niku pats uzbrauc sev virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Author Report Share Posted October 22, 2003 /me aceras /me noteikti iet mekleet /me saak nozheelot ka nobalsoja par kaiteekli jo tas prikols bija labaaks ai fak - pievienoju chordu bet pollu nevar izmainiit btw neatradu to topiku kur vinsh pats ar sevi dirshas (ieshu veel pamekleet) ok atradu - pievienoju kaa 10.-to variantu - tikai... nevarees par to nobalsot .... +golfy - tas bija par klanaa tikshanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 mana izveele krita par labu SuperRembo pieteikumam, kautgan chorg'a domraksts ariidzan nebija peljams. Manupraat, SuperRembo ir sevi paraadiijis tautai godam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 nu man jau dikti patika 6-tais, burtiski lasot nogaaja! kaadi indiviiti te nevadaas....ieskaitot mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 macho neiekljaujot manu requestu - taa ir stulbaako request diskriminaacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLaMoNs Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 nu daa samij krutoj eta 6, i vapse #a4em eta nu#na Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 5 rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted November 12, 2003 Report Share Posted November 12, 2003 fu.... es vieniigais esmu ideaals.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 me reec Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 Macho kadi ir tavi plani uz to kas bus 1-ais [a] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 27, 2003 Author Report Share Posted November 27, 2003 baa nu izskataas ka sworda pieteikums ir par vienu balsi vadiibaa... skaade... man tomeer superrembo labaak patika.... bet nu ... tas taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now