abcdefuck Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Nebūtu slikti, ja admini tomēr pievērstu uzmanību serverim. Šādi zaudēsiet daudz klientus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Nebūtu slikti, ja admini tomēr pievērstu uzmanību serverim. Šādi zaudēsiet daudz klientus... Kā noprotu ir tikai viens cilvēks ,kurš var salabot serveri.. domāju ,ka vaig mēģināt atrast cilvēku ,kurš spētu salabot serveri šādās situācijās ,vai arī ,ja iespējams tad uzbāzt virsū auto-update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Kā noprotu ir tikai viens cilvēks ,kurš var salabot serveri.. domāju ,ka vaig mēģināt atrast cilvēku ,kurš spētu salabot serveri šādās situācijās ,vai arī ,ja iespējams tad uzbāzt virsū auto-update. nu jaa. Tad lai kāda zemāk stāvoša persona padod ziņu Wormam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) zin cik jau reizes un cik cilvēki ir viņam devuši ziņu, bet viņš ir laikam slinkākais cilvēks ko zinu Edited June 6, 2013 by Jameson Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicflare Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 RIP GIGN † 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 NU DAVAI! man jau zabei tas LOL, gribas arī TF2 uzgamāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Gribētu piebilst to, ka arī gign mumble serveris nestrādā jau kādas 2 nedeļas. Ļoti ceru, ka gign administrācija drīzumā spēs atrisināt šīs problēmas un/vai sniegt kādu informāciju, ka kaut kas tiek darīts/nedarits lietas labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Tas liekas vienkārši debīli ,ka boss nevar salabot serveri jau trešo dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 DAVAJ BĻE! tf2 Studijā!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 Man reāli paliek zbjal ... vispār nav kur citur spēlēt kā gign. Es hvz kur var spēlēt vēl normali ... + pasūtītā slota nauda arī aiziet pilnīgā dirsā ratā ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Man reāli paliek zbjal ... vispār nav kur citur spēlēt kā gign. Es hvz kur var spēlēt vēl normali ... + pasūtītā slota nauda arī aiziet pilnīgā dirsā ratā ... Tieši tā. Tad lai atgriež samaksāto mēneša maksu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjerLiZzzz Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Pēc tā, kad pārtrūka patstāvīgās attiecības ar šo serveri, man ir vienas reizes sakari ar citiem serveriem. Tas nav tas, ko es vēlos un mani tas neinteresē. Nav tas kaifs! Katru reizi, kad esmu iekšā citā, es domāju tikai par gign. Un, kad beidzu, sāku nožēlot, ka vispār iesaistījos šāda veida sakaros. Bet diemžēl tur es neko ar sevi nevaru padarīt, man, kā pilnvērtīgam čalim pienākas, ir jāapmierina savas ikvakara prasības. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Pēc tā, kad pārtrūka patstāvīgās attiecības ar šo serveri, man ir vienas reizes sakari ar citiem serveriem. Tas nav tas, ko es vēlos un mani tas neinteresē. Nav tas kaifs! Katru reizi, kad esmu iekšā citā, es domāju tikai par gign. Un, kad beidzu, sāku nožēlot, ka vispār iesaistījos šāda veida sakaros. Bet diemžēl tur es neko ar sevi nevaru padarīt, man, kā pilnvērtīgam čalim pienākas, ir jāapmierina savas ikvakara prasības. see gign, juus iedzisiet pinkaino depresijaa (ja vel nau) ,kas maksas par psihaloga izdevumiem. Labaak salabot serv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
example Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Vai capital tf2 serveris ir dzīvs? Vai tas stāv uz citas kastes un viņam ir cits/labs internets? Varētu draudzīgi pārvākties uz viņu ja reiz gign serveris ir tik shit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) 5 dienas neiet serveris , 2 dienas serveris atkal iet , un nākamajā jau atkal neiet Edited June 11, 2013 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Atkal neiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Laba daudz nevajag. Nedaudz paspēlējāt un pietiek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) 5 dienas neiet serveris , 2 dienas serveris atkal iet , un nākamajā jau atkal neiet Nav tā, ka viņš neiet, vnk vajag updeitot. EDIT: Viss tgd straadaa updeitoja nākat spēlēt . Edited June 11, 2013 by defeatme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicflare Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Edited June 14, 2013 by sonicflare Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted June 14, 2013 Author Report Share Posted June 14, 2013 Varat salabot to, lai nebeidzas karte pie 6 raunda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Goldrush, Dustbowls beidzās jau pie 6stā raunda, šīm mapēm listā ,tad vairs nav jēga, nevar 1h spēlēt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Goldrush, Dustbowls beidzās jau pie 6stā raunda, šīm mapēm listā ,tad vairs nav jēga, nevar 1h spēlēt. Tāda lieta nav tikai augstāk minētajām mapēm, bet pinīgi visām. Tikai bēdīgi ir tas, ka pl un attack/defense mapēm katru kepu skaita kā raundu :/ Edited June 15, 2013 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Nedaudz priecīga ziņa. "winlimit noņēmu, votemap laiku salaboju par votemap listu - duplikātus izņēmu..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Nedaudz priecīga ziņa. "winlimit noņēmu, votemap laiku salaboju par votemap listu - duplikātus izņēmu..." hip hip, uRRRRRĀAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now