SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Sveiki! Var kāds iedot RU torrent, kur var nokachat tok sou, OKNA. RU valoda. Rutrakeri kas bija jau nokachats. bet tas nav visas serijas. Varbūt kādam kas pieejams Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Pateiksim, ja nomainīsi savu signature. Es to nesaku, jo esmu uzķēries. Es to saku, jo esmu uzķēries vairākkārt. Edited April 26, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Pamēģini kinozal.tv tikai tur jāreģistrējas. Edited April 26, 2013 by defeatme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Pateiksi ? Kinozal ari nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Sveiki! Var kāds iedot RU torrent, kur var nokachat tok sou, OKNA. RU valoda. Rutrakeri kas bija jau nokachats. bet tas nav visas serijas. Varbūt kādam kas pieejams Gribi teikt, tu novilki tos 21 DVD ar 83 GB? Runāju par šo: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4077473 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 So laikam biju palaidus garam. Man bija no ta saita nokachatas vienkarsi 70+ serijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 vislabāk no tā šova palikusi atmiņā epizode, kuru viņš vadīja no slimnīcas, un māsiņa ienāca palātā špricēt dupsī lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 da huinja bija kautkaada , ja nemaldos vinam vienreiz kautkaads chels iep1sa pa muti un viss , un tapec jabrauc uz slimnicu? vnk papildus aziotazai vini to izplanoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 da huinja bija kautkaada , ja nemaldos vinam vienreiz kautkaads chels iep1sa pa muti un viss , un tapec jabrauc uz slimnicu? vnk papildus aziotazai vini to izplanoja. Man vienmēr likās, ka tur teatris tiek spēlēts un stāsti izdomātu. bet šovs ahujenākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now