batjana Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Vārds; Edgars Vecums; 23 Nodarbošanās; students/strādāju Pieredze; sāku ar cs 1.3, esmu adminējiis vairākos cs main un war3 serveros, pēdējais bija cs.snr.lv. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - daudz pavadu laiku serverī, kaut neesmu admins, bet bieži sekoju līdzi aizdomīgiem spēlētājiem un tiek ziņots adminiem... un, protams, palīdzēšu ievest kārtību war3 serverī, jo kārtība ir viens no galvenajiem faktoriem kā noturēt tautu serverī. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; tie ir dažādi, rīts, diena, vakars, nakts - kā sanāk. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=23086 Reģistrētais niks; batjana 2 admini, kas atbalsta manu kandidatūru - Mockingjay un GestapoLV. Flagi; Xkick, xgag, xslay. xban Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Kā jau minēju - REC. Čalis sakarīgs, kaut mēz mani publiski pazemot serverī ar nošaušanu GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Tomēr par gign dzīvi, forumu tev nekas zināms, jo esi šeit ar pirmo topiku. kādēļ vairs neadminē snr un cik ilgi esi bijis admins dažādos projektos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batjana Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Tomēr par gign dzīvi, forumu tev nekas zināms, jo esi šeit ar pirmo topiku. kādēļ vairs neadminē snr un cik ilgi esi bijis admins dažādos projektos? Jap, esmu jauns Foruma, bet labošos vienozīmīgi.... Cik es zinu, snr jau vairākus gadus ir OFF. Snr biju admins kādus 2 gadus, cs.deadline.lv bija vēl 1.5 tur biju ļoti ilgi, principā tagad grūti tos visus termiņus precīzus atcerēties! Jap, esmu jauns Foruma, bet labošos vienozīmīgi.... Cik es zinu, snr jau vairākus gadus ir OFF. Snr biju admins kādus 2 gadus, cs.deadline.lv bija vēl 1.5 tur biju ļoti ilgi, principā tagad grūti tos visus termiņus precīzus atcerēties! gign forumā bieži sēdēju un lasīju, bet nebija kur savu domu iemest a tizlus topic tikai ķeksīša pēc taisīt neredzēju jēgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Stundas ir gana! Admini ir kuri atbalsta!Ar stulbumu nav izcēlies! Par postiem,tas taču nav pats svarīgākais! RECeklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingjay! Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Es REC! Čalis sakarīgs un adekvāts.Bieži ir serverī un čerņas nenes. Nedomāju, ka ar viņu varētu būt problēmas + vienmēr ir palīdzējis noķert palīgprogrammu lietotājus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 REC. Šauj labi, serverī uzturas, ar cilvēkiem saprotas un palīdz adminiem uzturēt kārtību... Liekas, ka smadzenes arī izmantot prot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Nu kad mani paņēma, man arī nebija foruma postu. Tā kā REC, sen neesmu spēlējis ~ kādu mēnesi, bet cik atceros, tad šis eksemplārs ir diezgan saprātīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daN- Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Ammm, sakarīgs vecīts, neizliekās serverī, spēlē arī labi, ja spēlē labi značit un kuberus atpazīs, domāju var ņemt mūsu rindās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts