Jump to content
GIGN Forum

Latency

Guest blody
 Share

Recommended Posts

uzliku serveri uz 2000\768ram 10 sloti ja nau duumenes un nesaskrienies ar 2 pretiniekiem vienlaiciigi viss ok latency max 30 , citaadaak liidz 150-500 aizlec

aizmirsu piebilst ka speleeju no taa pasha pc uz kura servs

paliidziet kaa varat ar cfg vai kaa citaadi thx

cik es sapratu ka tu negribi lai serveris nelago !! nu tad ieliec serverii HLBOOSTER !! smiliez.de_2551.gifthumbsup.gif

luudzams sheit vairs neposto...

mmm blody nezinu man arii bij taada fiicha kad no pc uz kura staav serveris speeleeju, man virsuu bija amxx un arii bij taads pings...

atradu tikai vienu iespeeju kaa uzspeeleet bez raizeem - +1 pc, nebuus nekaadu probleemu...

bet ja nopietni gaidi ko Gariks teiks...

Nu HLboosters ari palīdz mazliet, bet es vēl server.cfg failā pāris cvarus saliku:

// Set Rates
sv_maxrate 25000
sv_minrate 0 // vienmēr 0
sv_maxupdaterate 40
// Booster, ja uzstādīts.
booster_autofps 150 // +/- vari uzlikt vairaak ja jaudiigaas pc

Tas ir vairāk priekš tīkla, kā pub serverim vari likt mazāku sv_maxrate un sv_maxupdaterate. Abi šie lielumi atkarīgi no upload speeda.

Lai labāk izprast kādus lielumus likt pie rate, tad palasi šo.

Edited by Gariks

wow skatos kauko buushu palaidis garaam - flashbacks moderators? xm varbuut es savu vecmaaminju arii varu pierakstiit shitam jobam ?

anyway es atsleedzu uz serva duumenes , bet veeljoprojaam ir probleema ar to ja saskrienos ar vairaakiem pretiniekiem tad latency izaug liidz 120

ja 2 flash iemet aciis tad latency 300

kurs tur gudriitis teica ka ar 256 ram vinjam nau lagu uz 10 slotiem - negribi kaukur satikties un aciis to pateikt?

varbuut arii atnaaksi un paraadiisi savu uuber tehniku serva instaleeshanaa?

nez vareetu vel kaadu padomu noklausiities dry.gif shitaa neder

Da nu tok labaak aizmirsti par to serveri ej labaak maacies vai guleet taa server padriishana taada patizla... P.S. protams ja viss straadaa PERFECT tad jau tongue.gif bet ja nekaa neiet viens vaards AIZMIRSTI naughty.gif

Da nu tok labaak aizmirsti par to serveri ej labaak maacies vai guleet taa server padriishana taada patizla... P.S. protams ja viss straadaa PERFECT tad jau  tongue.gif  bet ja nekaa neiet viens vaards AIZMIRSTI naughty.gif

mjā vecis domā ka runā ar kārtējo sīko pidiņu ( -10cm )un tapēc dirš, bet patiesībā neapzinās, ka pašam vēl krāns ilgi, jo ilgi jāaudzē, lai saniegtu blody krāna apmērus !

blody par tavu tēmu nezinu. vispār esmu pamanījis ka diezgan vispār tas cs jocīgs. piem daudziem ar sliktāku kompi nekā man ir daudz labāks fps. diezgan tas ir atkarīgs no dzelžu firmas or smthn

Haha.

Varbūt arī kādam specifiskam dzelzim kaut kas nepatīk. Atceros, kā mana kādu tiesu jaudīgākā kaste lāga nevilka ( vilkt ta vilka, bet izcili sūdīgi ) Operation Flashpoint, kamēr otram purnam ar konkrēti vājāku gāja daudz labāk.

PS: blody, es arī.

serveris iet ok , amx ir ok, metamod ok viss ok arii hlboosteris ir

bet pings still sucks

serveri palaidu vakar vairaakas reizes - sarunaaju 3 cilveekus testeeshanai - kameer pats nesaaku speeleet , pings bija liidz 30, lidzko pats iegaaju sakas lagi

nez mosh veel rams jaanopeerk bet man ir tikai 2 sloti - vienaa staav 256 otraa 512, laikam paardoshu to 256 un nopirkshu 1024

paldies

smiliez.de_2523.gifdry.gif

tur jau tas prikols.... Ja tev ir 512 ram tad tu vari taisiit serveri , bet pats spelet nevari jo bus lagi! Ja tev ir 1024 ram tas tu vari taisiit serveri un nereti uzspeeleet pats arii wink.gif Bet ja tev veel vairak ram tad nu tu vari graiziit pats taisiit serveri un uzlikt pluginus vai vairaak slotus wink.gif!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...