Traffic Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Ja runa joprojām ir par cs:go, tad es arī piesakos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 11, 2013 Author Report Share Posted June 11, 2013 Jūs mazliet steidzaties notikumiem pa priekšu, kā jau iepriekš minēju, tad šis ir tikai idejiskā līmenī un man vajadzēja zināt kas un kā. Pašlaik man ir diezgan daudz darbu un esmu mazliet ieturējis pārtraukumu ar šo pasākumu. Kas attiecās uz spēli, tad vel nav 100% izlemts kas un kā. Kā būs vairāk laika šim pievērsties, tā viss tiks turpināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skurstenis Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Ja beigās kkas notiks, tad piedalos :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Kads statuss ar so pasakumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Kads statuss ar so pasakumu? Iesaldēts.. Kad Nak3dam būs laika tad jau izštukos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts