Jump to content
GIGN Forum

Banned


dextOr
 Share

Recommended Posts

Sveiki, GIGNieši!

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 137963

| ADMINS: brahhh

| NOBANOTAIS NIKS: whydoyourballsSTINK?

| NOBANOTAIS STEAM_ID: STEAM_0:0:10859340

| IEMESLS: wh

| UZLIKTS: 31.03.2013 02:21

| Uzlikts pirms 1 stundam 30 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/137963

+-------------------------------------------------------------------

DEMO: pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2013-03-31/weekly-cs.gign.lv-1303310216-de_inferno.zip

Tātad izdomājām ar čomu fankijz7 ieiet GIGN pubā mazliet pašaut galvas (runājām caur ventrillo). Karte bija de_inferno, sākās 1. raunds. Eju caur māju uz A bombsaitu, esmu pie zilajām durvīm un dzirdu, kā kāds izšauj restes - protams fankijz uzreiz bļauj ka kāds ir a4. Es izeju caur zilajām durvīm un uzšauju def spotā uz a4 pie restēm, un, protams, tur kāds ir.

Tālāk dodos uz A saitu caur paklājiem un fankijz man pasaka, ka kāds no viņa bēgdams iegāja A saitā. Paskatoties radarā un tabā, redzu, ka pārāk daudz pretinieki nav dzīvi - tātad ir liela iespēja, ka tas puisis A saitā būs viens pats. Izeju uz balkona, un citas vietas nemaz nepārbaudot, ieraugu čali A spotā - kills.

Nākamajā raundā dodos atkal caur paklājiem -> a4 -> c -> a2 uz CT bāzi, kur dzirdu kādu pretinieku. Viņu ieraudzījis mazliet pašauju, un čalis aizbēg. Gaidu viņu turpat, bet dzirdu, ka viņš atkāpjas. Tajā brīdi, kad domāju iet viņu meklēt, dzirdu, ka kāds A saitā nodur mūsējo. Dodos meklēt iepriekš minēto pretinieku, bet dzirdu, ka kāds jau viņu nošauj pie B bombsaita. Labi, tātad vienīgais, ko zinu droši, ir ka kāds pretinieks ir A saitā. Ieeju bibliotēkā un dzirdu, ka kāds dodas uz bibliotēkas pusi no A saita. Sagaidu, nošauju.

Nākamajā raundā eju, kā jau vienmēr, uz paklājiem, kur nošauj priekšā stāvošo komandas biedru. Dzirdu, ka no lejas (smiltīm) šauj deagle (1. pretinieks) un no kreisās malas (aptuveni no arkas / bibliotēkas zonas) šauj famas. Izmetu granātu, nekas. Pret 2 neko neizdarīšu, tāpēc izdomāju apiet to famasu. Eju caur a4 -> C, kur atkal dzirdu, ka famas šaudās (ja nemaldos, tad CAPTAIN AMERICA). Eju uz A2 pusi, bet tur ir dzirdams kā CT uzskrien pa bāzes kāpnītēm (pie Arkas), protams, domāju, ka tas būs tas pats famas. Sagaidu, nošauju (izrādās, ka cits džeks), un seko bans.

Ja ir vēl kādi jautājumi, droši jautājiet!

Ar cieņu,

dextOr.

EDIT: nezinu, vai runāt caur ventrillo ir aizliegts, bet ar čomu (fankijz7) bijām vienā komandā. Kā arī nedomāju, ka esam pirmie, kas ko tādu mēģina.

Edited by dextOr
Link to comment
Share on other sites

nu vt skype manetoring,vsjakie ++ zapreweni. Ban obasnovan. Edinstvennoe za to 4to ti skozal pravdu,4to govaril 4erez VENTRILO, i raskaivaewsja :) . Dumaju mozna izmenitj vremja otbivanija nakozanija, pogovarju s glavnim adminam , segodnja rewim 4to delatj s toboj.

Link to comment
Share on other sites

Demo nenoskatījos, bet tas, ka džeki sarunājas esot vienā komandā, nav monitorings. Tad jau sanāk, ka ja es spēles laikā palieku divatā ar kādu no komandas biedriem un pasaku viņam pa mic, ka manā spotā ir pretinieks, man jāliek sev bans? :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ok, bet ja nu vienu no viņiem pārmestu uz pretējo komandu, šaubos, ka viņi uzreiz beigtu sarunu + kā jau lmz teica, runājot caur vt, ts, skype, nomirstot Tu vari pateikt savam biedram kur un no kurienes Tevi nošāva, bet spēlējot parastu cs nevar. Protams, ir daudz serveru, kur arī mirstīgie var runājot ar dzīvajiem, bet gignā tā nav.

Link to comment
Share on other sites

Ja 2vi admini speletu , un runatu pa ventrilo , skype, msn u.t.t tad es saprastu jo admins redz kur pretinieks skraida...Bet ja 2vii parastie mirstiigie spelee un runaa , un abi 1naa komandaa, tad lidz MONITORINGAM tur paraak taalu... Pie tam shitais MONITORINGS vards man asociejas ar to ka ja tu spelee 1naa telpaa un tu pacholee blakus monitoraa kur pretinieki... Pec Dextera uzraxtiitaa es saprotu ka naparnjiks neko priekshaa nav pateicis, bet gan braahhh banojis par tiiru WH :) Shas iechekoshu demku :)

Taa kaa bans tika uzlikts par WH , centos atrast sienlauzi... Gandriz izdevaas, lidz paskatijos no pretinieka puses, nekaa tur nav... brahhhh nobanoja nedaudz par aatru...tikai 3 roundi un visos ir skanja...nevienaa momentaa nav tiira WH pie tam cik pamaniju tas vinja choms visu laiku bija dziiivs tapat kaa vinsh...

P.s. BANU NOŅĒMU... Ja izdomajat sodit par to ka vinjam uz PC ventrilo bija ieslegts, taaa jau paliek jusu darishana...Bet 4nospeletajaas minutees nekadas priekshrocibas vinsh neieguva...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Ja vinsh sarunajas ar cilveku kursh spele ar vinju viena komanda tad tas nav monitorings un par to nav jabano. Kopsh kuriem laikiem sarunaties ir aizliegts .........

Kad vel kontra normali gaja gan admini un speletaji sarunajas pa ventu spelejot taja pasha puba.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Jā, es spēlēju odigy un piekrītu ngEAr'am. Vispār man bija tāds jautājums, vai nevar uztaisīt ķipa VT serveri ar 2. kanāliem (ķipa Ts un CTs) ar botu, kurš automātiski samet visus attiecīgajās komandās un reaģē uz komandu maiņu spēlētāju starpā? (sorry par offtopic).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...