brekulis Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Nu es speeleeju Half Life 2! Esmu ticis liidz vietai kur var jau braukt ar to drankji(elektrisko uudensriteni vai kauko taadu) dabuuju arii iroci uz taa chachara! Tagad netieku taalaak par vieaam sluuzhaam! Ir viena ieeja! Kad ieeju iekshaa aizceertas durvis un uz maniim saak lupiit stulbas kameras tad iepush iekshaa duumugaazi un paarlaizh ar laazeru paari un tad luksaforaa iedegas gaisma(zaljaa) un taalaak neko nevaru izdariit! varbuut kaads zin kas jaadara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 parasti visi iesprūda nedaudz nedaudz tālāk - pie lifta Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 nu bet kas ta tur iisti jeedara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 tur nekas nav jaadara, normali ir jaatveraas durviim un tev jaaiet taaalak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 A es tur taa staavu kaadas 2 min a man taas kameras tikai grozas uz manu pusi un deg zaljaa gaisma! Taalaak nekur netieku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 man bija tieši šāda paša problēma, un es viņu izskaidorja ar to, ka man nedarbojās neviens triggers, kas bija saistīts ar NPC. t.i. nedarbojās pēc tam, kad biju pirmo reiz uztaisījis load game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 nu tad ja ir kaa hiperbojs saka, ieloadee geimu veelreiz, vai arii bija kautkaads npc patchs, kursh tos trigerus izlaboja. man liekas maneejai versijai tas naaca automaatiski klaat, bet taa vispaar bija viena no pirmajaam, taa ka taveejai ar vajadzeetu buut klaat kautkaadaa raraa. paskaties uz diska vai pameklee internetaa kautkaadu npc vai script fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 cik atceros, tad tur vnk vajadzeeja nostaaties vienaa vietaa, tad tevi noskeneeja, atveeraas tas restotais logs, kur bija kkaads profesors un taa smukaa cacinja tad vinji tevi atpazina un atveeraas durvis. taalaak jau naaca pastaiga pa laboratoriju... vai nu tu dar kaut ko nepareizi (klausies, ko tev saka speelee), vai arii tieshaam trigeri nojuugushies... pasties guuglee peec trigger fix patch vai kkaa tamliidziiga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now