Jump to content
GIGN Forum

Hl2

brekulis
 Share

Recommended Posts

Nu es speeleeju Half Life 2! Esmu ticis liidz vietai kur var jau braukt ar to drankji(elektrisko uudensriteni vai kauko taadu) dabuuju arii iroci uz taa chachara! Tagad netieku taalaak par vieaam sluuzhaam! Ir viena ieeja! Kad ieeju iekshaa aizceertas durvis un uz maniim saak lupiit stulbas kameras tad iepush iekshaa duumugaazi un paarlaizh ar laazeru paari un tad luksaforaa iedegas gaisma(zaljaa) un taalaak neko nevaru izdariit! varbuut kaads zin kas jaadara?

post-17-1137159944.jpg

nu tad ja ir kaa hiperbojs saka, ieloadee geimu veelreiz, vai arii bija kautkaads npc patchs, kursh tos trigerus izlaboja. man liekas maneejai versijai tas naaca automaatiski klaat, bet taa vispaar bija viena no pirmajaam, taa ka taveejai ar vajadzeetu buut klaat kautkaadaa raraa. paskaties uz diska vai pameklee internetaa kautkaadu npc vai script fix.

cik atceros, tad tur vnk vajadzeeja nostaaties vienaa vietaa, tad tevi noskeneeja, atveeraas tas restotais logs, kur bija kkaads profesors un taa smukaa cacinja smile.gif

tad vinji tevi atpazina un atveeraas durvis. taalaak jau naaca pastaiga pa laboratoriju...

vai nu tu dar kaut ko nepareizi (klausies, ko tev saka speelee), vai arii tieshaam trigeri nojuugushies... pasties guuglee peec trigger fix patch vai kkaa tamliidziiga..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...