attach Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 da kaads eliks , planeeta FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 šo 5/6dien vakarā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 ja laime uzmaidīs man, arī es varētu pievienoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Izklausās labi. Uz zāli iet nav problēma un ja spēlējam no mājām, tad varbūt varu ar cash sarunāt lan party labākai pašsajūtai. EDIT: okay, sapisos ar datumiem nedaudz, šitas pasākums vēl norisinās? Edited April 18, 2013 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Nuu vajag tikai pashiem savakties un kapaat, es lidz maija beigam bushu talu prom no neta un cs, bet domaju registretais piekritis vasara vienu cs party Aluksne uzbliezisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 Nu visu ko var sadomat... tik jaskatas kas man pasam notiksies uz vasaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Kādam šeit nav paziņa kādā būvkompānijā, kas varētu padalīties ar energotaupīgas mājas uzbūves izmaksām, vai kādu tamlīdzīgu projektu tīri analīzei - kursadarbam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 šovakar kāds spridzinās pa serveri? © ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now