joJO^ Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Visīts mani pabeidza ,bet pasāciens bija cool,ja nebūtu frageru dažu labu,vispār būtu bijis āsom,ceru uz turpinājumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 velkam.. velkam.. ritvakar turpinam 1@BencikDeadalive ir reals vecis :D:D Ziedindinhs vidparnrulee Reaala ballitel ralamavafeli, riitdien turponsm mes joptojam blrizxhsm :D:D\\\\\ Vis lsbisd :D:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 najssssss iet valjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Es nevaru saprast pēc viņa teiktā. Es vispār rullēju vai vispār nulle esmu ? Deadalive piedzēries raksta tāpat kā krist@ skaidrā runā ! Edited March 16, 2013 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 piedo, deds piedzeras pa daudz © reģistrētais Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 TU PAŠAUJ VAĻĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 http://www.bildites.lv/viewer.php?file=r6t0bbu5e68c7466vir.jpg 2:40 un kas notiek gignaaa.... PSC Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Nesen 3 arībija full.. Bij akey, tik vajadzētu, kkā organizētāk.. Agrāk bija kkādi 10x10 old vs new utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Skumji, bet jāpiekrīt čuwim. Ir vērts atkārtot, bet vajag vismaz vienu 'zilo' skaidrā pie stūres. Paldies, vīri, par vakaru, tiekamies nākamreiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 nu bljin... te bija skaidrs ka mes nebusim skairdi... ir patikami ka ta var vel vecie savakties, it ipasi 5dienas nakti... ir jautri pavadits laikss... smukas kartes pspeletas... pie manis tika pasaukti tikai savejie, bet nu var ari citus gigniesus kadreiz sarunat, bet tad jadoma kaut kas ar internetu, ta ka mana krajaa un ipasi pilseta snosturi internts ir stipri liels suds, var but problemas.... lai gan ja spele tikai cs diezgan daudziem vajadzetu vilkt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Skumji, bet jāpiekrīt čuwim. Ir vērts atkārtot, bet vajag vismaz vienu 'zilo' skaidrā pie stūres. Paldies, vīri, par vakaru, tiekamies nākamreiz! Ezi ble es tevi pakaasi nhuj, vsiss e kariba !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Cik e tiek runats, rit tieks pasakums vakara atkartos... Tiekamsies!!!!!!!!!! © Registretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 vai man vienīgajam tedījs izklausījās kā pīzdā iesprūdis caur echo skaņām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 vai man vienīgajam tedījs izklausījās kā pīzdā iesprūdis caur echo skaņām? Gan Teddijs, gan Maukurs bija ar tām skaņām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ja točna plānojat 6dienas vakarā turpināt, tad pats Bezbiksis varētu ierasties. Agrā darba maiņa sonakt, nesanāca pierullēt PUBā. Un es vēl varētu saņemties un sataisīt mikrofonu, tad vispār būtu uz urrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Mekēju kurš mani aizvedīs šodien uz Alūksni, nemaksāšu, bet runāšu daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 (edited) ahahahah.... Teddiju ari pavilkam NU domajams ka paturpinasim. Vakara ieiesim pirtinja un turpinas... Ta ka Aluksne vienigais, krutais klubs ir aizklapets, tad nekas cits neatliks P.S. Esmu izbrinits ka 4uwis ir vienigais kas pasudzejas par baniem... Vakar diezgan daudzi tika abnnoti uz 6h, jo vnk bija tizli un nemaceja ieklauties Edited March 16, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Nav brīnums par skaņām, jo tas CRT monitors izstaro tādu radiāciju, ka var arī vispār bez balss palikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 @bencik Labriit Vakars izdevies, kaa gulet aizgaju neatceros, bet ta gulrta bija 3 m no datora, mana aiznesa biedri. Sovakar turpinam, bet shovakar varetu ari biki mierigak, piekritu ezitim, ka varetu nedaudz kvalitativaak, jo shonkat mees esam vnk noraavushi jumtu !!!! Paldies visiem, kas bija, goodOld times !!! Sovakar repeat, paldies visiem, kas skreeja ar pumpjiem, uzi etc,supaaa ! p.s. Pedejas 2vas kartes es neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ja būtu sarunas vairāk pa mikrofonu,m būtu jautrāk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 (edited) jaieiet nopirkt jaunu mic laikam... nu un manu CRT neaprunajat, cilvecikais monitors nomira, bet isti negribas tereties jaunam JAIET LAIKAM BROKASTIIS UZ CENTRU>>> KAJAAAAM! Edited March 16, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) nu bljin... te bija skaidrs ka mes nebusim skairdi... ir patikami ka ta var vel vecie savakties, it ipasi 5dienas nakti... ir jautri pavadits laikss... smukas kartes pspeletas... Piekrītu visam, enīvei, tas nebija tas, ko es gribēju teikt - vajag vnk kādu, kas nedaudz piekontrolē to mūsu bardaku. Piemēram, he_dodgeball2 matrix, manuprāt, bija vienkārši bomba, jo tajā mapē minētā fīča ir must have. Uzvilkt Benāru, Nor3konkuli un Cashu uz naža 5dienas vakarā otrā rokā turot aukstu alu - šo vajadzēju ieviest par biežāku tradīciju. Žēl tikai, ka mani arī pāris reizes uzvilka... Ā un paldies Amnijam par nukes klints paraugdemonstrējumu neatlaidīgiem mēģinājumiem. Nākamreiz ceru sagaidīt arī Gūdmenu! Edited March 16, 2013 by eziic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 ukēj es būšu, vakar ienācu ap 3, arī ķirsī kā nelabaism bet bija jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 benčiks pašlaik ir šāds kāds viņš būs vakarā man bail pat iedomāties benčiks pagulēs drusku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now