ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Pavisam vienkarsi. So piektdien (sakot no 15. datuma), pa nakti tiks shautas gign pakaljas. Serveri varetu ierasties uz pusnakti un spelet dikti ilgi. Sen nav bijusi LIELAA jautriba serveri, nu tad laiks uzrikot. Palugsu lielos tusetajus un klubu mebeles nerunat, bet tikai tos kas grib un varetu tikt, vai atvelet laiku sim vakaram/naktij. Pagaidam piedalas: Registretais Bencik Pusdzivais brahhh Jojo divitis (ja sieva neizkastrees) dienaszaglis emys Zorg's Nor3k Kristiine M0derato Nightmares Dasters Teddy (alkohola reibuma, ja neaizmigs trolejbusa) Goodman (vel lielaka alkahola reibuma, ja atradis celju lidz majas, ar noteikumu, ka tas viss ieielgst lidz02:00) Oddish Cash pēc 12 Un lugums visiem mic sadabut, tie kas tiks @bencik Banda nepajokam savakusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 DAFUQ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 (edited) u jaa, tiem kuri nesaprata, tiek runaats par shausanu cs.gign.lv velo labo 1.6 un nekadas citas izvirtibas Edited March 13, 2013 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 šovakar? šovakar aiziet ! 5dien arī derētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Ja mans neaizdzersies, tad mans būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 pašausim vaļā http://www.youtube.com/watch?v=VY1udaL-61s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 SPONSORED BY: https://www.youtube.com/watch?v=r0FaL-VWhzg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Paskatisimies, cik ilgi sex ievilksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 es neierubīju, tas ir šodien vai 5dien? jo tieku abās dienās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 tur tak skaidri gaisi rakstits 5dien bridinu laicigi lai cilveki zin un, cerams, ierodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 raksti iekšā - es būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Ja ir plāns tikai vecos bukus sasaukt,tad nekā,bet ja random party ar aliņu un cs,esmu iekšā,nostaļģija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Ja miiljota nepsihos, es ar labpraat teloshu dziivo merkji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Ja ir plāns tikai vecos bukus sasaukt,tad nekā,bet ja random party ar aliņu un cs,esmu iekšā,nostaļģija! ar aliņu nē, vajag augstāk minēto, gign apstiprināto dziru Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 drīkst? m? neesmu gluži vecais pipars, bet ierocis rokā ir turēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 es labprat pashauditos var mani ierakstits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Kopš tiem updeitiem vairs vispār nevienu csā nedzirdu un otrādāk, taka mic atkrīt, bet iespējams, ka varētu tāpat uzbombīt piektdien :> p.s, ja kāds moders šo gadienā izlasa tad būtu baigi labi ja man beidzot forumā niku nomainītu uz 1wish tOMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Kopš tiem updeitiem vairs vispār nevienu csā nedzirdu un otrādāk, taka mic atkrīt, bet iespējams, ka varētu tāpat uzbombīt piektdien :> p.s, ja kāds moders šo gadienā izlasa tad būtu baigi labi ja man beidzot forumā niku nomainītu uz 1wish tOMY plukata, ej prom ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) plukata, ej prom ;( žurcīne, nepizģī, rīt vakarā būsi uz līnijas, nāb? Edited March 14, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 yaa, krushiisim :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) yaa, krushiisim :* deal, rīt kkad atnāks mans monis un tad jau obligāti vakarā, nu tas ir pēc darba uz kādiem 24:00 būs jāmauc! Edited March 14, 2013 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Tas jaunais update mani noteikti biedē. Ja 5dien nevajadzēs iet uz naktsmaiņu I`m in. PS vēl vajag dabūt ezīti - lai jautrāka dzīve. Edited March 14, 2013 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Kristin, es tevi laipni palugsu, neradities saja pasakuma. Tu neko citu nedari ka zurko, velc laiku un urbies skanjaas. Mums nav vajadzigs zadrots, kas bojatu visu prieku. Lielakaa dalja kas vaksies cs spele 1x menesi vai vel retak, ka ari sound neizmanto. Es piemeram pedejos 2 gadus, varbut vairak, kad speleju, skanjai izmantoju savas 3ls dargas tumbinjas maximali klusi uzgrieztas, tiri lai nav jasez klusuma. Tapec ari pasaku citiem: Tie kas velas zadrotot, fragot, ludzu, so vakaru izlaizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Tad liec pw serverim. Naktī uznāks iedvesma pafragot un to nevarēšu darīt, jo pa serveri dzenāsies 12 citi entuziasti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 neviens neliedz fragot, vnk saku tiem kas velas ierasties... Ja velas ierasties tikai lai pafragotu, tad labak neteret laiku un nebojat citiem prieku. Aizliegt to nevaru, varu tikai palugt. Fraggeri ne pasi spes gut prieku, ne citiem to dos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now