bencik Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Nu jā, Teletūbijam problēmas ar smadzenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) ziediņš banu "izsēdēja", toties Tu tūbij, parasati pie divīša skrieni, kad tev banānu iesver. Kad man iepisīs norm. banu nevis ar rīzonu, ka Tu man netīc (nav jābūt gudram, lai sameklētu pareizos rīzonus), tad ar nekur neskrietu P.s. Man nav nevienam dirsa jālaiza, lai banu noņemtu, man atliek tikai pajautāt. Enīvei, izs, izskatās, ka atbildi uz savu jautājumu esmu saņēmis Edited March 16, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 P.s. Man nav nevienam dirsa jālaiza Un iemesls tam ir tikai viens- neviens normāls cilvēks tevi pie savas dirsas nelaidīs. Bīstami. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Diezgan labs ? Tu pāri savam puncim savu krāniņu neesi spējīgs saredzēt. Bet nu ir jau meitenes, kurām jāsamierinās ar tiem visiem nekoptajiem, resnajiem, noliktavas strādniekiem, deģenerātiem utml. Nemetu tevi zem visām šīm kategorijām, taču zem vismaz pāris tu noteikti iederies Skaties, ka drīzāk tavējo nevajag "piepūst", lai atgūtu formu pēc tam, kad tu viņai esi uzvēlies virsū Man ir pietiekami garsh lai redzeetu tapat Un nemaz ari tik liels man veders nav, vismaz neizskatos peec badmiras, pietam mana miljota saka , ka tas ir kauns, ka dzheks ir vienliels ar sievieti. UN par nekoptu noteikti vari saukt pats sevi, jo cik zinu esi muuzhigi vienas un tajas pashaas piecus gadus vecajaas dreebes, netiiriem nagiem un taukainiem matiem, tapec labak pakluset shaja sakaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Lai tas deglis deg, lai deg, lai rajona ir gaish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 hahaha... man ir pietiekami liels un vedars ari nav nemaz tik liels... nu jooopcik....Tadu huinju jus te sakat dzīt! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Labi, ka es neesmu tas neglītākais un resnākais. Bābietis arī ir pie sāna, tad jau esmu laimīgs. Un nebūt ne kropls. Bet saņemās - ja pirms tam bija interesanta lasāmviela kādai pusstundai, tad tagad jau te sākas telefongrāmata. Kur palika viss "fleims"? Kā no darba UK varēja tikt līdz sieviešu salīdzināšanai, kaut vienam par otra sievieti nav ne mazākās nojausmas? Un kur kritēriji, pēc kuriem tas tiek darīts? o.O Edited March 16, 2013 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Jā, divīt, tev ir problēmas būt "vienlielam" ar sievieti. Pēc tavām domām labāk būt ĪSAM un RESNAM nevis vienkārši ĪSAM. Tādā veidā vismaz tu kompensē to, ka ja ne garumā, tad vismaz platumā tu būsi lielāks par savu bābieti. Turklāt tavā prātā ir tikai divas galējības: badmira un tusnis ? Netīri nagi, taukaini mati ? Da man apeņu atvilktnes saturs ir dārgāks par tavu drēbju skapi. Un es dzeru crystalu braucot tankā, yo. Un tas ko tava mīļotā saka: ja skuķis nevar tēmēt augstāk, tad, acīmredzot, vien atliek sev iegaumēt, ka patīk mazi spalvaini alusvēderi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Un tas ko tava mīļotā saka: ja skuķis nevar tēmēt augstāk, tad, acīmredzot, vien atliek sev iegaumēt, ka patīk mazi spalvaini alusvēderi. Nu gan Tu čugunu lej. Vai tad īstai mīlestībai vairs netici? Un kādā sakarā esi pārbaudījis viņa drēbju skapi, lai varētu izdarīt tādus secinājumus? Vai cik un kādas tad Tev ir tās apenes, ka šīs tik dārgas? o.O P.S. Kas īsti te notiek, vienam otra nolikšana vai mērīšanās ar visu, kas padomā? Esmu mazliet apjucis jau.. Edited March 16, 2013 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 P.S. Kas īsti te notiek, vienam otra nolikšana vai mērīšanās ar visu, kas padomā? Esmu mazliet apjucis jau.. not the only one 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Ja ieprieksh vel kkas bija lasāms tad tagad tada sajuta ka atrodos kkada sirups.lv forumā. #internetavaroņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savejais Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 UK izklaides , krāniņu mērīšanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Man liekas, ka Ziediņš uz visiem izgāž dusmas pēc tā episkā feila sarunā ar Afro 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 (edited) Man liekas, ka Ziediņš uz visiem izgāž dusmas pēc tā episkā feila sarunā ar Afro Pliiiiz remember me? Edited March 16, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 YO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Pliiiiz remember me? #19011 #19012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 SHito biju piemirsis, bet lasijis ne velti populariti ieguvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Ziedinj tu ir iiblis vai vnk mudaks? Vnk interesee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Jimmij, atslābsti. Tu ielien palasīt reizi gadā, un domā, ka esi lietas kursā par visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Vnk taads padebiils liecies peec saviem postiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Tas es, šarijs. Ļauj cilvēkiem izklaidēties. Padebīls es varu likties dēļ purna avatārā. Edited March 17, 2013 by Ziediņš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Man tak vienalga kas tu esi. Vnk tavi debiilie posti besii. Bet nu ja taa tava izklaide tad ok, piis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 aizveries jimbuga. man atgādināja, ka ir tāda lieta kā gign forums un ieteica paskatīties šo topiku. dear oh dear - tūbijs ar diversantu - get a grip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 nē, tik tiešām - jēbal, gign`a krējums novācies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Man tak vienalga kas tu esi. Vnk tavi debiilie posti besii. Bet nu ja taa tava izklaide tad ok, piis. Māāāārtiņš vainīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now