Pusdzīvais Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 nekā sāpīga nebija. ja ar netīšām man būtu draudzene, es tāpat būtu nelaimīgs kroplis takā būs viens jāmirst nelaimīgam kroplim pimpi rokā turot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Beidzot diskusija ir iegajusi mieriga, un nevienam neaizvainojosha pluuduma, attejot talu no teemas, par kuru tika solits lauzt pirkstus, kajas, tagad mes lauzham tikai sirdis Paldies. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Bencik, Tu bezmaz uzprasies, lai es tūbija mātes virzienā raidītu kādu nelaipnāku vārdu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Bencik, Tu bezmaz uzprasies, lai es tūbija mātes virzienā raidītu kādu nelaipnāku vārdu Tu esi smieklīgs,bet kas par daudz tas par skādi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Es tā tikai pie sevis domāju... tūbijs un divītis tur UK. Kā ar bābiešiem? Nē. Par to es nedomāju. Es domāju - vai tūbijs smilkstēja, kad kopā ar divīti spēlēja spēli - man ir draudzene anglijā? Hei! Te prātā atausa anekdote ko kolēģis pastāstija. Kāroče - zona. Priduraks hakeris trāpija iekšā. Kā ierodas, tā pie ši pienāk otjec viss tetovējumos jau visu mūžu zonā nodzīvojis un saka - sliš, davai šas ja tebja trahņu i patom ti meņa. - oi nē, bļē, es tak neesmu zilais ... nu ok, otķec attiet. Tā iet laiks 3 mēneši un tūbijam jau sāk gribēties. Otject pie šā patstāvīgi pienāk ar lielisko piedāvājumu. 6ši mēneši, kniebties riktīgi jau gribās. Cietumā jau par šo sāk iet nelāgas runas ka zilais un tere pere. 9 mēneši, 10mit - 12 mit. Viss - vairāk tūbijs nevar izturēt un sāk apsvērt otjeca piedāvājumu. Vienu dienu atkal otjec pienāk pie tūbija un piedāvā paņemt šo un pēc tam šis šo. Tūbijs vairs neztur - "ok, tad tu mani izdrāzīsti un pēc tam es tevi> Ja. nu ok". Tūbijs novelk bikses un otjec šo kārtīgi izvālē dirsā un piedzen pilnu ar savu spermu. Tagad otjec pabeidzis, tūbijs pagriežas - "nu nu.. tagad mana kārta - davai tagad es tevi". Otject - "ti što ahujel? skolka ja vrmeneji zone pabil no takova pidara ja esho nevidjel!" Beefs 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Bencik, Tu bezmaz uzprasies, lai es tūbija mātes virzienā raidītu kādu nelaipnāku vārdu Pareizi, Tu esi pārāk truls, lai spētu izdomāt kko loģisku un ticamu! Nīg, gūdijs zīmējas, ka ir baigais žūpa, atbrauc uz Rīgu - nav nekas. Man tāds čujs, ka ar tevīm ir tā pat Edited March 14, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Es par meitenju truukumu nesuudzos, bet man enivei pietiek un vel paari paliek ar savu miiljoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ... roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 ne visiem ir tik shvaki kaa tev. Man ir paveicies/esmu lielisks - man ir meitene. Bet tev laikam nespiid nekas vairak par roku/gumijas sievieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Aizmirsi pieminēt arī pārdesmit kilogramus liekā svara. Meitene nejūtas tā, it kā viņai pāri brauktu ceļarullis ? Turklāt man spīd vairāk nekā tev - manējā ir foršāka P.S. manās acīs tu nokrities ar brīdi, kad "gudri" sāki stāstīt par saviem līderisma kursiem. Pats līderis, draugi (tūbijs) arī izteikti līderi. Līdz šim izvairījos tev taisīt uz galvas nejau dēļ iemesla, ka tu esi viens no maģiskajiem foruma moderatoriem, bet gan tāpēc, ka bija saglabājusies kripatiņa cieņas pret to cilvēku, kurš zem šī paša nickneima šeit apgrozījās gadus piecus atpakaļ. Edited March 14, 2013 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Nepietiks dirsties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 (edited) Tu šeit nu tiešām esi īstais kuram ir teikšana. EDIT: Tā jau labāk Edited March 14, 2013 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Tu šeit nu tiešām esi īstais kuram ir teikšana. Protams, priekšniek Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Šarij, man jau patīk viss tas ekšns kas notiek, bet tevi joki paliek trulāki... come on, es zinu ka tu vari labāk.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Es šeit necenšos jokot. Nesaskatu neko smieklīgu tekstos, kur es tūbijam paskaidroju, ka viņš ir pēc sūda neglīts un debīls. Tam nav jābūt nekam smieklīgam - tā vienkārši ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Es te tāds no malas, bet tajās noliktavās pēc darba var nomazgāties vai jāiet uz mājām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Dušas tur ir, nav jau kaut kāds post-soviet variants Edited March 15, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Es šeit necenšos jokot. Nesaskatu neko smieklīgu tekstos, kur es tūbijam paskaidroju, ka viņš ir pēc sūda neglīts un debīls. Tam nav jābūt nekam smieklīgam - tā vienkārši ir. Kā teiksi, bārbiju sapņu princi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Paga? Tas tjā bijldē taču ir kāmis nevis tūbijs? Bet nu trula un neglīta seja gan, tas tiesa... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 bīf kāmis = tūbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) bīf kāmis = tūbs lēnāk par tiltu, gigna kāmis tas nav! p.s. un sejai nav ne vainas, ko tad citu vērhausā vajag? Edited March 15, 2013 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Aizmirsi pieminēt arī pārdesmit kilogramus liekā svara. Meitene nejūtas tā, it kā viņai pāri brauktu ceļarullis ? Turklāt man spīd vairāk nekā tev - manējā ir foršāka P.S. manās acīs tu nokrities ar brīdi, kad "gudri" sāki stāstīt par saviem līderisma kursiem. Pats līderis, draugi (tūbijs) arī izteikti līderi. Līdz šim izvairījos tev taisīt uz galvas nejau dēļ iemesla, ka tu esi viens no maģiskajiem foruma moderatoriem, bet gan tāpēc, ka bija saglabājusies kripatiņa cieņas pret to cilvēku, kurš zem šī paša nickneima šeit apgrozījās gadus piecus atpakaļ. Nee vinja juutas labi, jo es esmu diezgan labs Taveja ir forshaka noteikti tad, kad nav piepuusta un ir zem gultas un nerunaa. Jo visiem tapat ir skaidrs, ka tu esi nelaimiigs drochiitajs. pats atceros, ka tris meneshus nebiju dabujis, biju taads pats kaa tu un gribeju visu kas olaas izgaazt uz parejiem. reali jau tu vari nebremzet ar saviem uzbraucieniem. tie tapat ir piektas klases skolnieka liimenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Diezgan labs ? Tu pāri savam puncim savu krāniņu neesi spējīgs saredzēt. Bet nu ir jau meitenes, kurām jāsamierinās ar tiem visiem nekoptajiem, resnajiem, noliktavas strādniekiem, deģenerātiem utml. Nemetu tevi zem visām šīm kategorijām, taču zem vismaz pāris tu noteikti iederies Skaties, ka drīzāk tavējo nevajag "piepūst", lai atgūtu formu pēc tam, kad tu viņai esi uzvēlies virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Diezgan labs ? Tu pāri savam puncim savu krāniņu neesi spējīgs saredzēt. Bet nu ir jau meitenes, kurām jāsamierinās ar tiem visiem nekoptajiem, resnajiem, noliktavas strādniekiem, deģenerātiem utml. Nemetu tevi zem visām šīm kategorijām, taču zem vismaz pāris tu noteikti iederies Skaties, ka drīzāk tavējo nevajag "piepūst", lai atgūtu formu pēc tam, kad tu viņai esi uzvēlies virsū Intresati, kam Tu dirsu laizi, ka neesi vel nahrenizēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 ziediņš banu "izsēdēja", toties Tu tūbij, parasati pie divīša skrieni, kad tev banānu iesver. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now