kai`s Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Sveiki! Man te tāda maza ķibele! Īsti nezinu, kā atrisināt šo problēmu, tāpēc esmu šeit, varbūt kāds jau ir ar šo saskāries un zina, kā atrisināt! Tātad mani system stati : Intel® Core i5-2450M [email protected] RAM - 6GB Win7 64bit HDD 683GB AND NVIDIA GeForce GT 525M Reāli GTA IV vajadzētu iet kā pa diedziņu, respektīvi bez lagiem, bet tā nav! Paspēlējot minūti, divas, sāk lagot. Uzlieku setingus uz minimum, vienalga lago. Varbūt Jūs zināt, kas pa vainu? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nespēlē uz portatīvā . Iespējams v-karte sakarst, iespējams, ka tiek izmantota iebūvētā (ja tev tas Nvidia Optimus vai kā viņu tur). Iespējams procesors sakarst. Bez tam -- kas to lai zina, ko tu saproti ar 'lago'. Iemesli varbūt dažādi. Anyways - ja tu ņēmi portatīvo priekš spēlēm, tad varēji izgrūst līdzīgu naudas summu un dabūt labu kasti, kurai problēmu ar spēlēm būtu mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kai`s Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Datoru es nepirku priekš spēlēm, bet gan priekš darba. Skatoties youtube tur ir video tieši ar tādu pašu laptopu, bet bez lagiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nu tad turpini skatīties youtube. gta bija uztaisīts drausmīgs, neoptimizēts ports no konsoles, ja dators tika nopirkts darbam, tad strādā no tā, ja tiešām gribās to štruntu spēlēt uz portatīvā, tad iesaku pirkt kaut ko tādu. http://www.dell.com/us/p/alienware-M18x-r2/pd.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kai`s Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 To es saprotu, bet mans brālis uz šo pašu laptopu spēlē Battlefield3, cik no viņa un system requirements sapratu, tad tā ir daudz jaudīgāka spēle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Saku vēlreiz, gta bija slikti optimizēta priekš datoriem. ir pieejami ielāpi, kas to lietu uzlabo. https://www.google.lv/#hl=lv&sclient=psy-ab&q=gta+4+performance+patch&oq=gta+4+per+patch&gs_l=hp.1.0.0i7i10i30j0i7i30l3.50976.51632.1.53933.4.4.0.0.0.0.143.528.0j4.4.0...0.0...1c.1.5.psy-ab.qUTOGD79Gd8&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43148975,d.Yms&fp=7dcadbc5714bd377&biw=1680&bih=960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kai`s Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Paldies, centīšos izmantot! Topiku vēl ciet neslēdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Man ir arī i5, tikai ar 4gb ram un iet ideāli Iespējams, tev stāv - Power saver vai Balanced. Uzliec uz High Performance un vēl lejupielādē Intel Boost Monitor 2.6. Kā arī iesaku turēt laptopu uz papildus kājiņām (3-5cm), tas nav ūber risinājums, bet vismaz vieglāk elpot kompītim. Tad vēl 3. lieta - esi uzlicis visus iespējamos ielāpus (patch), kuri ir uz gta4? Razor, ja nemaldos viņi bija..Lai nebūtu tie Windows Live games utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Izskatās, ka tev tas laptops vienkaarshi uzkarst, jo man taa speele gaaja ljoti labi uz aizveesturiska - Intel® Core™2 Duo Processor E6700 (4M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB) ar geforce 560 videni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kai`s Posted March 4, 2013 Author Report Share Posted March 4, 2013 Paldies par ieteikumiem! Rīkošos, kā rakstījāt! Paziņošu, kā gāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kai`s Posted March 5, 2013 Author Report Share Posted March 5, 2013 Paldies, lagi ir palikuši mazāk! Bet vēl kaut ko vajadzētu izdomāt, lai tos pa visam izslēgtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSt3r Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 update gta iv disable vsync Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now