Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums!

Hazzer
 Share

Recommended Posts

Es te domaaju vienu dienu, un izdomaaju kad GIGN varetu sev sapleniit naudinju prieks servera un ari varbuut paplasinaaties serveru zinjaa! Vareetu taa kautko lidziigu sms slotam uz 12 h vai ari cw serveri iznomaat uz 1 h. Nu taa ka apollo ir, nu vismaz kautko liidzigu...

Domaaju ka tas vareetu atmaksaaties, bjemot veera to ka serveris pastaviigi ir pilns un ari spleeleet gribeetaju ir dzudz! Es protams nezinu cik un kaa tas izmaksaa, bet domaaju ka jums tas ir pa speekam!

Cik es esmu dzirdeejis kur ieviesta sii siteema tas atmaksaajaas un arii diezgan daudz nopelna... , bet protams es neesmu nekaads speciaalists!

Kaadas ir jusu domas?

Taisni vai brīnums, ka šīs idejas izperināšana tev esot prasījusi tikai vienu vienīgu dienu. Nez kāpēc šis apgalvojums manī vieš zināmu neticību.

Manuprāt, viņu pašreizējais piedāvājums ir krietni izdevīgāks, vismaz spēlētājiem. Starp citu, diez vai kāds vēlas līdzības ar NetLames serveriem, ja neskaita to iezīmi, ka abos spēlē CS.

kavacky, jaa, liidziibu jau neviens negrib smile.gif tikai viena piebilde... zinu, ka reaali apollo diezgan normaali nopeln. hvz, vai tas ir vajadziigs uz gign.lv?! bet domaaju, ja jau vajadzeetu tad jau taada iespeeja buutu!

vispār mēs šādu ideju esam apsvēruši *mīklains smaids*

vienīgais cs serveri mēs aiztikt negribam. Man ļoti pie sirds iet "nosūti 3 sms pa 35 saņiem un norādi kura cilvēka niku forumā tu gribi nomainīt uz "es smirdu"" Manuprāt, lieliska ideja.

Hazzer , tu tak esi viens no spožākajiem prātiem Latvijā !

Es domāju , ka GIGN'am vajadzētu salikt reklāmas uz reklāmu stabiem , vēl palaist reklāmu pa radio un TV , kad , protams , būs gatava Hazzera ideja.

Da labi, baigi interesanti, kad kaads smirdiigs pidinjsh no mammas telefona pasuuta uz savu niku to naudu uz 12h un tad speelee visu dienu, kaa tik saakas jauna karte, 1.raundaa skraida ar ak un atliek pa 5-7 purniem. Peec tam katraa raundaa ar g3sg1, statos sakachaa skillu un tad raada draugiem, re, kaads man garsh kraaninjsh. Pilniigs bullshits.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...