Hazzer Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Es te domaaju vienu dienu, un izdomaaju kad GIGN varetu sev sapleniit naudinju prieks servera un ari varbuut paplasinaaties serveru zinjaa! Vareetu taa kautko lidziigu sms slotam uz 12 h vai ari cw serveri iznomaat uz 1 h. Nu taa ka apollo ir, nu vismaz kautko liidzigu... Domaaju ka tas vareetu atmaksaaties, bjemot veera to ka serveris pastaviigi ir pilns un ari spleeleet gribeetaju ir dzudz! Es protams nezinu cik un kaa tas izmaksaa, bet domaaju ka jums tas ir pa speekam! Cik es esmu dzirdeejis kur ieviesta sii siteema tas atmaksaajaas un arii diezgan daudz nopelna... , bet protams es neesmu nekaads speciaalists! Kaadas ir jusu domas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Taisni vai brīnums, ka šīs idejas izperināšana tev esot prasījusi tikai vienu vienīgu dienu. Nez kāpēc šis apgalvojums manī vieš zināmu neticību. Manuprāt, viņu pašreizējais piedāvājums ir krietni izdevīgāks, vismaz spēlētājiem. Starp citu, diez vai kāds vēlas līdzības ar NetLames serveriem, ja neskaita to iezīmi, ka abos spēlē CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Kvacky atkal ar kautko nav apmierinaast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 kavacky, jaa, liidziibu jau neviens negrib tikai viena piebilde... zinu, ka reaali apollo diezgan normaali nopeln. hvz, vai tas ir vajadziigs uz gign.lv?! bet domaaju, ja jau vajadzeetu tad jau taada iespeeja buutu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 vareetu arii vel ieviest to, ka aizsuuta sms un uzreiz ir 16k nauda!!!!11 ps: tas rlzz pps: mosh veel ja aizsuuta uubersms pa , pienjemsim 5ls, var sanjem nemirstiibu uz visu karti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 es nepasutitu tulit saku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Kvacky atkal nav amierinaats ar kautko... p.s. Vienmeer atrodas kaads kuram nav labi vai vinjs pukst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Akdievs. Kas šim indivīdam par attīstītu spriestspēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 vispār mēs šādu ideju esam apsvēruši *mīklains smaids* vienīgais cs serveri mēs aiztikt negribam. Man ļoti pie sirds iet "nosūti 3 sms pa 35 saņiem un norādi kura cilvēka niku forumā tu gribi nomainīt uz "es smirdu"" Manuprāt, lieliska ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Hazzer , tu tak esi viens no spožākajiem prātiem Latvijā ! Es domāju , ka GIGN'am vajadzētu salikt reklāmas uz reklāmu stabiem , vēl palaist reklāmu pa radio un TV , kad , protams , būs gatava Hazzera ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Nja.. vajazdeja vispirms paintereseetie , vai jeeg sadu topicu postot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 kapec viss jadara tapak ka netlamem??? nevaig nekads sms, tapat ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Da labi, baigi interesanti, kad kaads smirdiigs pidinjsh no mammas telefona pasuuta uz savu niku to naudu uz 12h un tad speelee visu dienu, kaa tik saakas jauna karte, 1.raundaa skraida ar ak un atliek pa 5-7 purniem. Peec tam katraa raundaa ar g3sg1, statos sakachaa skillu un tad raada draugiem, re, kaads man garsh kraaninjsh. Pilniigs bullshits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 uzskatu, ka vareetu ieviest pakalpojumu, kas par vienu iiszinju attieciigajaa dienaa palielina skillu par 100 (vai 50, vai kaadu citu lielumu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ta jau labak atlauju vienu dienu ar citiem rubiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 vareetu ieviest pakalpojumu, ka nosuutot vienu iiszinju par 35 santiimiem loceklis pagarinas par +5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 vakuumpumpis pa epastu, tikai 35 sant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Druged 24 h only for 75 s Vai pa 2 ls ierok jebkuru speletaju uz visu karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now