Jump to content
GIGN Forum

Ir Vai Nav ?


Anti<>.
 Share

Recommended Posts

Server # 126

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 135805

| ADMINS: Mockingjay!

| NOBANOTAIS NIKS: Anti<>

| NOBANOTAA IP: 86.4.8.155

| IEMESLS: WH

| UZLIKTS: 02.03.2013 15:10

| Uzlikts pirms 24 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/135805

+-------------------------------------------------------------------

Kicked :"WH, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas las

Apsveicu Sevi ar Banu , Bet esmu neliela Neizpratne !

Veletos lai kads izskata so lietu!

Luk Demo!

weekly-war3.gign.lv-1303021441-de_dust2

Tencinu!!!

Link to comment
Share on other sites

Bija pavērots, tipa aizdomīgs, bet bieži arī nolažo, var jau būt, ka labi tēlo, bet visticamāk, ka nekā nav. Tas tā, spēllētāja viedoklis.

Mock malacis, ka bano arī "grūtos" variantus, lielākā daļa citu adminu spēj tikai autoaim atpazīt :lol:

Link to comment
Share on other sites

Es mēģināju skatīties demo, bet līdzko es ierakstu viewdemo tā mani izmet no cs. Steam gļuks vai kas, es nezinu:/ Ar playdemo es neskatīšos, jo tad nevar patīt. Par cik man ir jāskatās cits cilvēks, tad skaņa ir sekundāra un varu daudz kam var nepievērst uzmanību, kas banotajam varētu būt kā negatīva iezīme. Ja ziniet kā saķūnēt, tad pasakiet un tad noskatīšos.

Edited by _swallow.dll
Link to comment
Share on other sites

Brrr !!!

Tad es tagad nesapratu , man tika nonjemts bans,

un uzlikts majas arests ;) ?

un ja ta tad vienalga butu jauki ja kads izskatitu Demo, un izteiktu savu viedokli, jo nevelos dabut unban , nepieradot ka nelietoju wh !

Mockingjay! Man ir tikai viens jautajums tev , !

Liekot Banu tu biji parliecinats par wh esamibu , vai ari nedaudz svarstijies?

Neka personiga tikai Zinkariba!

Paldies par uzmanibu!

Link to comment
Share on other sites

Nenoskatījos visu, bet jau pašā sākumā daudz momentu. 6.,9.,10. un 11. minūte. Visu ļoti labi zinu, pat dzirdi, kur ar sailentu skrien.

Pēdējā momentā, kas bija 11:50, neticu, ka tā pat vien sadomāji paskatīties tur lejā.

11:56 - skrien ta ka tāds idiots, pat neskaties stūrus un pat priekšā. Skrien dīvaini sagriezis ieroci, jo jau zināji, ka tur viens ir.

15:40 - oho, reakcija tev laba.

17:50 - nesaki, ka uz skaņu spēlē!

Noskatījos līdz 19.minūtei. Apskaidro šos momentus, tad skatīšos tālāk.

Edited by burq
Link to comment
Share on other sites

Ja runa iet par de_aztec tad,

6 min - Rusha izskrienu cauri durvim pastos uz otram durvim pa kuram Ct nak ara , nau neviena skatos pa labi tur viens izskrien ,saraustijos jo pamaniju ka pa kreiso malu kads skrien, ieskreju atpakal pa durvim, Saku vaktet cauri durvju spraugai , sadzirdeju ka kads uz tilta saudas ,gribeju aiziet un apskatities , sapratu pec nikiem kas uzradas labaja sturi ka manejais so ir nogazis, dodos atpakal uz durvim lenam ejot un skatoties taisni nevienu neredzu , lenam griezoties pa labi un taja pasa bridi ejot viens tomer tur bij nogazu, pectam turpunu lenam ejot talak savu celju pa labi turoties vairak pie labas malas un piesedzot durvis kur Ct biezi medz list araaize, neviena nav dodos talak atra soli tur manejais iznak dodos talak un peksni ct ari izlien ,un nogazu to!

9 min - pirms devitas min vakteju durvis, tiltu kadu nogazu ari ,demo vis ir redzams, nolecu leja dodos atri talak vnk rusha eju augsa un logiski ka ejot augsa mes griezamies ari un piesedzam muguru un augsejo dalju tur bij chalis nogazu, eju talak un te peksni kads pa mani ber un aizker griezos pa kreisi un uz bridi pamanu Ct un virzinu kur vins pazuda dodos un nolieku ari to, dodos talak pa to pasu celju un skatos uz tuneli kur ir tilts un tur ari ir viens to nogazu!

10 min - mani novaca pie durvim atdzimu un saku vaktet durvis no bazes logiski jo mani tak tiko novaca zinaju ka kads ara izlidis , un ta ari bij iznaca vairak ka gaidiju, apgriezos un devos uz otru pusi leja , zinaju ka naks man pakal tapec pachekoju udeni vai nav neviena , tur nebij, devos nostajos pie stura un gaidiju un volaa viens bi nogazu , devos atpakal uz udeni un volla tur mani jau sagaidija!

11 min - dodos piesegt durvis viens manejais izkrien cauri un tik pat atri ieskrien atpakal , turpinam deffot , 11:50 pachekoju apaksu un tur viens nak nogazu , pasties pat pricele cita virziena bij novirzita, kads tur sakars ar neticu , mes katrs spelejam,deffojam savadak un ja mekle wh tad vienmer var atrast to jebkuram! aizgaju uz tilta savakt bombu tur ari negaiditi bij chalis paslepies aiz tiem kubikiem nogazu,

11:56 min- pasties kartigak kads sakars ar sagriestu ieroci un skriesanu ka idiots tu redzi kur ir mana pricele taisni skata pari tiltam ja butu wh butu savadak tas vis ne... panjemot bombu tik pamaniju ka viens aksts tur sez , es saku nemekle wh jo to var atras jebkuram speletajam ,

15:40 min - mani novaca no tilta puses 15:30 apmeram , es atdzimu zinaju ka no tilta puses bus , vakteju izsavu paris lodes deffam un tad izskreja Mocking shis moments tiktiesam pat man liek aizdomaties jo izskatijas nepareizi!

Katram no mums ir savs reakcijas atrums citreiz ta ir haljava ka noreage neizskaidrojami atri , es domaju ka katram normalam cs speletajam ta gadas!

17:50 min - tu njirgajies ??? pali skatijies demo ???

17:30 min shaja laika tika nolikts plants un es tupa vazajos pa karti meklejot Ct kuru protams neatradu un raunds nosledzas ar to ka bomba uzspraga un mes vinejam , te neviens netika nogasts!

Nemekle wh kur ta nav!!!

Esmu nedaudz taka tada Shoka

Iesaku adminiem pastitiesno 17:30 - 18:05 Tirs Wh :D :D :D

Edited by Anti<>.
Link to comment
Share on other sites

Hmm pachekoju demo , dashkart pat dzirdot humanu ir pagruti pamanit,bet jebkada gadijuma shaja bridi mes abi bijam palaidushi vinju garam tatad abiem mums bij wh un dzirdes problemas palaizot vinju garam :)))!

Shis moments ir lieks!!!

Es gribetu zinat kad vareshu atsakt spelet, jau pacietiba izsikst!

Vai ari izdzirdet kada cita admina viedokli,!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...