enjoi Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Es galīgi nemāku šādas lietas saturīgi un emocionāli veidot, tāpēc neizplūdīšu runās garās. Long story short - Cēsu novada sarkanā krusta jauniešu organizācija veido nometni bērniem no sociālā riska ģimenēm. Tā savu potenciālo finansējumu gūst no organizācijas labiedarbi.lv. Tāpat kā pārējiem projektiem, šim ir vajadzīga Tava palīdzība nobalsojot par to. Bērni šo 6 dienu laikā varēs apgūt tādas tēmas kā smēķēšanas kaitīgā ietekme, uzturs un dabas piesārņojums, bet pēc tam būs radošas un sportiskas aktivitātes. Mākslinieku dienā bērni pērļos, gleznos, apzīmēs podiņus, filcēs un veidos kolāžas, bet olimpisko spēļu dienā būs ziepju futbols, stafetes, jautrais florbols u.c. Tāpēc, lūdzu, dārgais gign.lv foruma apmeklētāj, nobalso un padari 30 mazu bērniņu dienas nedaudz saulainākas. click1 click2 Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Īstenībā, viens no retajiem projektiem, kur ir vērts ielogoties un nobalsot. Lai neapvainojas visādi sportisti un dejotāji, bet man roka neceļas par formām un deju tērpiem balsot. Edited January 31, 2013 by xyu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Nobalsoju. =] Lai neapvainojas visādi sportisti un dejotāji, bet man roka neceļas par formām un deju tērpiem balsot. Ļoti žēl. Vismaz labi ka ir pašvaldības kas atbalsta dejotājus un firmas. =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Notiek tehniski uzlabojumi, nevaru nobalsot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeUeR. Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Liekas esmu jau nobalsojis, gadienā Jūsējie vakar pa Origo nevāca balsis, mani nometa mierā un palūdza lai uztaisu balsojumu fiksi, tā arī izdarīju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 (edited) Nezinu vecīt, varbūt. Pats neesmu iekšā. Mani palūdza, lai padodu ziņu tālāk.. Edited January 31, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 šis mani uzrunāja, nobalsoju! Ka ari japiekrit xyu... dr.lv kkads problemas un labodarbu majas lapa ari tada bremzēta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Luudzu.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 (edited) No 6. uz 4. vietu pāris stundu laikā. Paldies, draugi! edit. 3. vieta ar pāris balsu pārsvaru! Edited January 31, 2013 by enjoi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 nobalsoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now