SkaM^ Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 2006 gada topiks, wtf? Nafig uzcēla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 P.S. šito biju palaidis garām, tas džeks droši vien vēl šodien visiem saviem drauģeļiem stāsta, ka ir bijis GIGN klanā. ar nulli dalīt ne tikai drīgst bet arī var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Man, lasot šo topiku, visulaiku likās, ka kāds šo brīnumu ir uzracis, jo nepameta foršā "es jau šito kautkad esmu lasījis" sajūta. Tad es paskatījos uz datumu un... YO! Vispār šitas mani atgādina velvienu citu topiku ļoti sen atpakaļ. Kautkāds čels ar niku Snake(vai kautko uz to pusi) rakstīja kautkādā ārzemju cs čīteru/hakeru forumā, lai izdomā zāles(čītus/hackus whatever) pret busteri. Viņa angļu valoda vienkārši spārdija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) macho,un Tev patiktu ja būtu viņa vietā un Tevi vnk nestu cauri,un pēc tam vēl pazemotu ar šo topiku ? atceros kad pats vienam džekam agrāk lūdzos vienā klanā un viņš mani dirst sūtīja,sajūta nebija patīkama. ) EDIT: KĀDS DATUMS ! domāju ka jauns topiks jo pašā augšā stāvēja . FAIL. Edited October 30, 2008 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 attachment kā tādu tekstu var nobombīt bļaaa Vot tiešām macho, kā Tu justos tādā situācijā, psc... Tam sīcim max ir 13 gadu, visi šajā vecumā (ir izņēmumi) ir tādi priduraki. Ā, un uzrakts šis topiks gan jau tika tāpēc, ka whitesnake lasīja GIGN zelta fonda topikus. Gan ja jau netīšām, bet nu poh Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Baiiigiiii patikaaa Noskatiijos arii demku... Vajadzeeja chali uznjemt klanaa buutu baigaa nagla XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Aa un tu "macho" nezini kas ir draugiem.lv ?? lol labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Es biju shadu roziniti palaidis garam Un bija prieks parlasiit Laikam tas macho hehehe un :DDD bija uzbindots Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Nu blood whitesnake, ko roc vecus topikus!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts