Jump to content
GIGN Forum

Nepatiesi apsudzets..!


IgorsTINGERE
 Share

Recommended Posts

Tue. Jan. 8th, 2013 @ 23:26:27

Taatad nobanoja mani shajaa dienaa,laikam shajaa laikaa,bet nezinu kuraa mapee kas un kaa,jo tai dienaa cik atceros speeleeju 1.6,csdm,war3 un css.(nobanoja mani css serverii) riisons bija wallhaks,bans sekoja no kailo. (ip ir mainiigaa taapec neuzraada konsulaa detaljas)

Taatad naakamo postu gribeetu sagaidiit no kailo,ar demo un attieciigie momentiem,lai varu likt pretii savu riisonu,kas un kaa notikaas.!

paluugshu kaadam sapraatiigam foruma acesu lietotaajiem,lai paseko liidz,kas ko te raksta un vai tas ir vajadziigs.

peec kailaa posta gribeetos redzeet TIKAI adminu viedokli par Demo ko ir noskatiijushies,un viss. paarejie dirseejie var iet ellee rataa dirst.! paldies par uzmaniibu,ahujenajam labtopam nav garumziimes.!

Link to comment
Share on other sites

Kaa lai BLEGJ ellee rataa es to zinu,juus visi augstaak postojoshie,atljaushos izteikties,daunju bars.

Moshka veel kaads mudaks grib sheit sewi pataisiit par dauni,un ieppostot kko veel stulbaaku..!!!

Nespēju atturēties neiepostējis... Nak3D nobanoja, kad nebiji online - značit gaidam Nak3D ar komentāriem... bet vismaz pirmajā postā redzamie iemesli, ka nevar izdabūt konsoles datus ir diezgan pamatoti!

P.S. Bana ID: 132062

transp.gifAdministrators: Nak3D

transp.gifServeris*: css.gign.lv

transp.gifNobanotā vārds: [TIŅĢERE] Igors

transp.gifNobanotā ip: 86.150.17.130

transp.gif

transp.gifIemesls: wh

transp.gifUzlikšanas laiks: 08.01.2013 23:28

pirms 13 dienām 20 stundām 39 minūtēm

transp.gifTermiņš: nekad

transp.gifBana statuss: aktīvs

Link to comment
Share on other sites

igors1.rar - Dusts

~4:00 minūte. Savējais nomira pie T spawnu uz low B, bet Igoram nekādas reakcijas. Pāris sekundes vēlāk, mierīgi gāja un pēkšņi, kad pretinieks nāk jau augšā – mērķis tieši uz viņu. Kāpēc iepriekš netika gaidīts, ka no turienes kāds nāks.

~10:00 minūte pie A1 no T puses, jau mērķē pa pretiniekiem. Īpaši smuks brīdis, kad nāca laukā no garā, mērķis uzreiz pārleca uz viņu.

~16:20 minūte. Ātrais skrējiens no CT bāzi caur C uz B. Kāpjot pa kāpnēm uz augšu uzreiz tēmē uz pretinieku.

~18:00 minūte. Ātrais skrējiens no CT bāzi caur C uz B. Šajā gadijumā kāpjot pa kāpnēm uzreiz skrēja uz priekšu, jo pretī nebija pretinieku, kaut gan iepriekš, kad pretinieki bija – šādi nedarija.

~20:00 minūte. Skrēja uz kāpnēm, bet nopauzēja tiklīdz pretiniekam vajadzēja nākt laukā.

~21:00 minūte. Pie T spawna stāv aiz kastēm. Izejot laukā jau zin precīzi uz kuru vietu jātēmē. Nākamais pretinieks arī tiek piefiksēts diezgan interesanti.

~23:00 minūte. Skrējiens no CT bāzi caur C uz B. Izskatās, ka jau zināja, ka tur kāds ir.

igors2.rar - Itālija

~11:00 minūte. Redz puišus jau pa gabalu.

~12:00 minūte. Kā zināja, ka T nāks laukā pa augšu? Tajā pašā raundā T uz tilta un brīdī, kad izgāja cauri mājai, perfekti zināja kur tēmēt.

~15:00 minūte. Ejot laukā no pagraba uzreiz pamana augšējo T.

Link to comment
Share on other sites

Jauki beidzot.

Uzreiz pie lietas.

dd2;

04:00-radaraa nospraaga maneejais,sapratu ct naak(tur pat tuvumaa jau biju). uzlidot pa kasteem augshaa vins nevareeja,kur gan citur vins vareeja paraadiities.

10:00-ja tu domaa,ka novaacu stiivo gailiiti,tad taa bija tiiraakaa shara,vienkaarshi shaavu. (ja paskataas mani biezhaak tad var redzeet,ka diezgaz biezhi taa daru,kjip bridina pretinieku,ka naaksim.,bet stiivais izliida.)

16:20-nezinaaju,ka tur kaads ir,vienkaarshi shaavuar pre-fire,jo ap to laiku parasti paraadaas ts.

18:00-uzmetu fleshu,un droshi devos rashaa,ja nebuutu metis flesh tad buutu piesardziigaaks.

20:00-vareeja dzirdeet,kad naak.

21:00-neko paardabisku neizdariiju.

23:00-es kaveejos un pietiekami aatri neizskreeju C,taapeec arii nodomaaju,ka jaabuut gatavam kjomaa,peec kaveeshanos. es parasti arii reizeem apreekjinu laiku no T puses ar awp,teemee uz C durviim,kuraa briidii vareetu paraadiities pirmais skreejeejs,reti kad,bet citreiz sanaak kaadu novaljiit.

italy;

11:00-kad nometu savu ieroci un panjeemu awp,tad vareeja redzeet ka T augshaa uz tilta njukaajaas.

12:00-veel vienkaarshaaks raunds nemeedz buut.

15:00-itkaa parasti pirmaa vieta ko paarbauda,kad naak laukaa no pagraba,jo zinu ka pats meedzu no augshas pievakteet pagrabu.

Nu es nezinu ko lai saku,apmeeram 60 dienas online time ar daudz ko dod,protams,ir arri piereguleeti visi interpi,reiti un taadaa garaa,cik optionos ljauj.(piem. westwodaa man miglas nemaz nav,citiem ir.)

Aifona telefona austinjas,vienkaarshi perfekti,pie labtopa ar ideaalu fps.

Nu nezinu lai veel kaads entuziasts skataas demkas.

Tev jau pieder gala vaards,palielam uz paareejiem jau buutu pofig,bet divainaa kaartaa man shis viss neruup,jo reaali shis viss ir vienkaarshi man kompliments.

Edited by IgorsTINGERE
Link to comment
Share on other sites

man liekas buutu jaaieviesh taas "screenshot shtelles" lai vareetu jau kert tos nenomraalos chiitakus.. visi atmazivajutsa kaa var.. uz katru momentu visiem ir atmazkaz.. un neko riktiigi liidz galam novest nevar.. 2 pret.. 2 par un tad hujnjas sanaak uz meeneshiem foorumos.. !

Link to comment
Share on other sites

Tas jau neko nemaina,tas ir principa jautaajums,man nekrata,ka bans aktiivs vai neaktiivs.

Vnk negribu,lai aptraipa manu labo slavu. hahahahaa.

Vnk adminiem ir jaatdziist,ka man nav wh un viss,man vajag dzirdeet tikai to ka neikeds ir kljuudiijies,tad tikai atsaakshu varbuut speeleet sorsu.,kluudas ir jatdziist.!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Liec momentus studijaa. Gudri dirst nav malku cirst. dd2 nespeeleeju pirmo dienu. veel pashpaarliecinaataaks nemeedzu buut.!

Kkaa jociigi,noteikti buut kaads cits nobanojis,nja nu njaaaa,bija momenti bet tiirs. vnk tagad buutu gruuti pateikt lai nenjem veeraa ka neikeds banoja,ar to es gribeeju pateikt,ja buutu kaads cits admins banojis lieku savu galvu kjiilaa,tu pats te buutu rakstiijis-tiiirs tiirs,nekaa tur iipasha nebija. demo noskatiijos pa divaam reizeem,ar un bez to draw huinju.,smiekli naak.!!!

Tikai blegj rodas iespaids,ka visi kko baidaas vai peekshni ir sabijushies,teikshu godiigi,cik es kaadreiz atceros,neikeds tak speeleet neejeedz tas nav vinja laucinsh. visi admini tikai te kko miizh,css laikam vinja dziive.,jo baidaas izteikt un argumenteet savu viedokli.!

Link to comment
Share on other sites

Netaisos šeit lieki un gudri dirst.

Dasta moments 11:27 - Igors Iznāk no ķomkas paskatās aizmugurē caur sienu ierauga pretinieku intensīvi sāk skriet uz centra pusi caur durvīm lai nenovāc mugurā, kā arī pretnieks to izdara. Protams būtu aizdomīgi ja viņš sagaidītu to pretinieku no muguras kas nāca.

Link to comment
Share on other sites

A kas Igors CS:S spelee tikpat labi kaa PUPS pubaa? Pupsam tak arii meigjina pieshut visu ko var pieshut,bet nu vinjama kasjakus nepamana un vinsh vel nav iekritis, lai gana meklee ar mekleshanu kur WH pieshuut... Igoram arii tas atrunas tadas interesantas...Bet taa kaa es SOurce nespeleju un neparzinu, tur jau citi likumi dominee...Interesanti ka tik daudz gadi un vel nevar dabuuut 100procentigu momentu..

Link to comment
Share on other sites

Tur jau taa lieta,ka gadi iet,un gri baaas katram aizvien vairaak kko pieshuut. paspeeleejot 1.6 un peec tam css,vispaar liekas kaa beerni rausta 4uru pie pc,skana var teikt vispaar atkiraas pa visiem 100 % un neiegrimshu te atzinjaas un taadaa garaa. vareetu turpinaat ilgi un dikti.!!!

Link to comment
Share on other sites

Good man ,emu do PUPSA,ka do kitaja rakom :) . Nu a esli serjozna to soberitesj admini css, vinisite uze okon4ateljnij verdikt :)

P.s. Esli zatrudnjaetesj otvetetj ,poprasite menja demo posmatretj ,ja obezateljna najdu tam wh daze esli ego tam netu. :)

Edited by lmz
Link to comment
Share on other sites

viņš jau ir nopircis unbanu, topiks sen vairs nav nepieciešams.

Es neko neesmu pircis un netaisos pirkt,jo neesmu lietojis kubus. Vnk cilveeki tik ljoooti grib,lai es speeleeju,ka nopirka var teikt sev to prieku.,bet tas bija galiigi nevajadziigi,bet kas dariits dariits,gan jau alus buus labs.!

sheit ir principa jautaajums.! jo mans vaards tiek aptraipiits nepatiesi. Taakaa veel joprojaam gaidu,taisniigu tiesu un atvainoshanos.!

p.s. tikai taadiem pamulkiem kaa lmz,nav ko dariit un te posto nevajadziigu huijnju peedeejo.!

Edited by IgorsTINGERE
Link to comment
Share on other sites

kāds ir bez Nak3da skatījies tās demkas? Ja nē, tad lielākā daļa postu ir lieki.

Cik lasīju sūdzību, tad viņš spēlējis 1.6 un bans ir likts tur or what? Tobiš - tās demkas ir 1.6 vai source? Ja tās demkas ir no css, tad apsolos viņas apskatīties tuvākajā laika.

p.s. jā, es tiešām esmu tik slinks lai pats vilktu un pārbaudītu.

p.s.s. ja tu nepirki, tad atkal kāds izskata sūdzības skypā? http://www.gign.lv/ban/132062

Edited by maddn
Link to comment
Share on other sites

Neesmu chiteru kerajs vai lietpratejs to darit, bet luudzu turpmak raksta tikai cilveki, kas ir noskatijusies video un var godigi pateikt, kas patika, kas nepatika ir vai nav kubiki-rubiki. Es personigi ticu abiem diviem, tapec man video nav jega skatities, bet seit prasas pec veel paris viedokliem no cilvekiem, kas ir apskatijusies video un var pamatot vai atspekot augstak minetos parkapumus. Pagaidam ir Nak3d vienigais no adminiem, kas ir izteicies saja jautajuma ar preciziem minejumiem, Tomstee un Slapeklis daleji ir paudushi savu viedokli.

Atlausos likt warn jebkuriem liekiem postiem, paldies ! :)

Link to comment
Share on other sites

banu atjaunoju, jo vecais rādijās neaktīvs un Igors nebija pircis unbanu tobiš kāds skypā izskatījis šo sūdzibū.

principā, 10 minūte stabili wh un b2 arī izskatījas labi + laikam divi C awp fragi, es principā neesmu redzējis nevienu kurš uz reakciju var C awp izšaut + lecienā - protams var trāpīt nahaļavu, bet trīsreiz mapē un šaujot 20 sec pēc spawna?

tas ka Igoram radars un skaņa ir nulle, tas jau visiem ir skaidrs, tur kur dzird tur nereaģē, tur kur radars jāskatās šauj pa savējiem.

imho bans paties, flame war on.

Nu es nezinu ko lai saku,apmeeram 60 dienas online time ar daudz ko dod,protams,ir arri piereguleeti visi interpi,reiti un taadaa garaa,cik optionos ljauj.(piem. westwodaa man miglas nemaz nav,citiem ir.)

Aifona telefona austinjas,vienkaarshi perfekti,pie labtopa ar ideaalu fps.

Nu nezinu lai veel kaads entuziasts skataas demkas.

Tev jau pieder gala vaards,palielam uz paareejiem jau buutu pofig,bet divainaa kaartaa man shis viss neruup,jo reaali shis viss ir vienkaarshi man kompliments.

Tas ka tu runā pa "skaņu" ir smieklīgi, gribu zināt kas ir tavi ahujenie "optioni" rate 30000, updaterate 101? interpi?

Edited by maddn
Link to comment
Share on other sites

Jaa es nepirku unbanu,bet kaads cits nopirka manaa vietaa.,ja tev veel nedalec.! Skaties bana id ko alfa postoja.taakaa droshi var njemt nost.(redz tu pat tik ljooot negribi lai es speeleeju,ka pat paspeeji jau banu uzlikt,tas jau vien par kko liecina,un tas,protams liecina par to cik ljooti sapraatiigi spriediisi.)

Tu pat maatei dunci muguraaa iedurtu,lai tik vareetu norakt mani. cik bleg tuukstot reizes pats ar awp esi c durviss shaudiijies.

principaa 10 minuute kur stiivo novaacu,taa bija haljava,paskaidroju jau neikeda momentaa +to kas tur bija tai bedree vareeja lieliski dzirdeet,nekas super truper. man smiekli naak.,cik chiiterus tu no reporta esi atlaidis ar 100 x traakaakiem momentiem,tas ir vnk lopaa,un tgd te pie katra nenoziimiigo momentu piekasaas.pshee. Neredzu nevienu paardabisku momentu kas atkjirtos no tavaam speeleeshanas prasmeem.!

es nevaru,vai nemaaku pievienot autoexec.cfg

pa lielam man arii ir pie kaajaas,mans speeleshanas stils nemainiisies,un turpinaashu tikpat labi un veel laabaak speelet,jo smiekli naak,cik shis labi izskataas.!

par skanju un radaru man arii sanaaca,smiekli tieshi par teevi,atceros veel ka ar rezultaatu 3;15 pa serveri skraidiiji,(nopunkojies suudzeejies par nikno.)un nevienu nejeedz novaakt,un veel joprojaam nejeedz,un tu veel sheit saki radars skanja :D :D :D baigais uuber pro,tev veel augt un dirst,lai kko saprastu.

Edited by IgorsTINGERE
Link to comment
Share on other sites

Jaa es nepirku unbanu,bet kaads cits nopirka manaa vietaa.,ja tev veel nedalec.! Skaties bana id ko alfa postoja.

Tu pat maatei dunci muguraaa iedurtu,lai tik vareetu norakt mani. cik bleg tuukstot reizes pats ar awp esi c durviss shaudiijies.editoshu

Tu dažus postus atpakaļ teici, ka unban neesi pircis - tātad kāds bija nonēmis, ja iedosi man jauno ban id, tad noņemšu parcik esi unbanots ar sms.

Topiku slēgt, wh bija, bans noņemts ar SMS.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...