Anonymous Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Sveicināti biedri! - Nesen atbraucu atpakaļ no Uk, un atradu sevi problēmas galā! Kur var iegādāties Cannabis! Varbūt kāds man var pastāstīt kur Vai kā var atrast kādu dīler Valmierā? Neesmu kurījis jau gandrīz nedēļu, un sāku jau krist panikā, Uk tās ir 5 Min un tu jau tin kāsīti! Paldies, Anon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Seems legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Valmierā tā nav problēma, aizej uz bāru un paskaties riņķī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Seems legit Šķiet kas? Valmierā tā nav problēma, aizej uz bāru un paskaties riņķī. Vienlaga uz kuru bāru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 nožēlojami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Eu narik sīkais, es tev varbūt varu iedot Amfitamīnu, tad tev panikas nebūs, ko??? Un vispār tagad ar ganju ir problēmas, tik publiski tu neko nedabūsi, ja tev vaig tikai kāsīti uzstīt, tad aizbrauc uz Rīggu ieej legalaizā un pīpē līdz prāts aptumšojās. Edited January 18, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 varbūt mentiem jauna taktika kā ķert dīlerus un narkomānus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Emmm, neesmu tik sīks... Bet nu labi! Lielas narik! Esmu dzirdējis ka par to neajadzētu Lv runāt baigi publiski, bet ja es gribētu uztīt tikai vienu kāsīti tad man nebūtu jēgas šeit tērēt savu laiku! Nea, es nu čista neesmu ments! Ja kādam ir info uzsit man skype : d.grasmanis Edited January 18, 2013 by Anonymous Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Ja tev jautā vai esi ments, un tu esi, tad tev tas ir jāpasaka!!!!! Vai tu esi ments????? karoč pāris bendžamini palīdzēst tev ko vairāk uzzināt!!1 420 smoke errry day! Have you tried posting while on weeeed??? maaaaan.... puff puff Ja kādam ir info uzsit man skype : vecakais.inspektors.d.grasmanis Edited January 18, 2013 by HyperBoy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Labi es tev piedāvāju satikties 80Ls, 10 vesaviji grami. Esi gatavs tagad braukt pakaļ??? Protams, ka es savu varku uzstaisīšu arī, ako tu domāji, pa velti! ja esi atbraucis no UK, tad tev naudai nebūtu jābūt problēmai vaine tā???? Edited January 18, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Labi es tev piedāvāju satikties 80Ls, 10 vesaviji grami. Esi gatavs tagad braukt pakaļ??? Protams, ka es savu varku uzstaisīšu arī, ako tu domāji, pa velti! ja esi atbraucis no UK, tad tev naudai nebūtu jābūt problēmai vaine tā???? Nah tavu amfitamīnnu! Nelietoju tādu hui**** ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 OLOLO! Slēdz takš kāds šo topiku ciet, un autoru cietumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Ja tev jautā vai esi ments, un tu esi, tad tev tas ir jāpasaka!!!!! Vai tu esi ments????? karoč pāris bendžamini palīdzēst tev ko vairāk uzzināt!!1 420 smoke errry day! Have you tried posting while on weeeed??? maaaaan.... puff puff Ja kādam ir info uzsit man skype : vecakais.inspektors.d.grasmanis OMG it was so funny man.. If i would be high atm, then i would laugh my ass off! Edited January 18, 2013 by Anonymous Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) B le dorni kādu amfitamīnu zāli b le, nu ko la6ara esi gatavs ?? Tu takš ļoti krīti panikā davai brauc šurp! ja nebrauksi zna4it tev nav nekādas panikas un nekāda zāle nav vajadzīga, sikperdelis b le. pats nezina ko muld. Atradies panikā zāles pīpētājs Smiekli nāk. Ka man vaidzēja ko tabūt ļoti un nauda bija, es no zemes izrāvu galus un braucu uz turienu tur kur vajag. Edited January 18, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 (edited) B le dorni kādu amfitamīnu zāli b le, nu ko la6ara esi gatavs ?? Tu takš ļoti krīti panikā davai brauc šurp! ja nebrauksi zna4it tev nav nekādas panikas un nekāda zāle nav vajadzīga, sikperdelis b le. pats nezina ko muld. Ok np! Kur gribi satikties? Un cikos? Edited January 18, 2013 by Anonymous Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Eu, Dzintar, tu no Valmieras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Cik esi gatavs ņemt??? Dēļ sūda grama es neko nekārtošu. Edited January 18, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Eu, Dzintar, tu no Valmieras? Jap, a kas? Cik esi gatavs ņemt??? Dēļ sūda grama es neko nekārtošu. Vienu G! Vairāk man nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Un tev neviens kurila nav pazīstams? traki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Nu tad pi*** nah ar savu gramu! Edited January 18, 2013 by Semorka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 Un tev neviens kurila nav pazīstams? traki... Viens ir, bet viņš ir pazudis kkur! Neceļ klausuli! Nu tad pi*** nah ar savu gramu! Ja tu tirgotu tev nebūtu po*** viens G, kas ir 10LS! Tā kā paklusē... Nevajag piķi, tad slīdi pa reni! l*** JOB*** krievu laiku Pros**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 labs veids kā meklēt dīleri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Semjorka mazākas mērvienības par kg nevar nosvērt,a tu te ar savu gramu piesējies :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 kāpēc šis topiks vel vaļā? cieti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts