allworth Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Par to topiku suudziibu sadaljaa taa iereecu , tipa abi baigo strelku taisiis - viens pirks paiku (tipa izkausies un tad ar asinjainiem purniem seediisies pie lielaaa galda un ieturees sviniigaas vakarinjas), otrs maksaas par biljeteem otra dzheka izsiteeju vagoniem , shitaa noreecos bljin, zheel, ka nolokoja to topiku (nu pareizi jau vien ir), gribeejaas tikai te veel pasmieties . Beigaas tomeer samiizaas dzheks un saaka kaut ko puust par pohaam un nenenodzertajaam dienaam shogad. Es vairs nevaru, braukshu labaak uz Alfu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Par to topiku suudziibu sadaljaa taa iereecu , tipa abi baigo strelku taisiis - viens pirks paiku (tipa izkausies un tad ar asinjainiem purniem seediisies pie lielaaa galda un ieturees sviniigaas vakarinjas), otrs maksaas par biljeteem otra dzheka izsiteeju vagoniem , shitaa noreecos bljin, zheel, ka nolokoja to topiku (nu pareizi jau vien ir), gribeejaas tikai te veel pasmieties . Beigaas tomeer samiizaas dzheks un saaka kaut ko puust par pohaam un nenenodzertajaam dienaam shogad. Es vairs nevaru, braukshu labaak uz Alfu. un atkal kautko jauc. nejau isu vagoniem, bet vinam bileti tikai pirkt. un tas bija par bildi teikts par dzersanu nevis par ta brinuma pieteiksanos uz kautinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) vienk. tas dzeks bija pirmklasiigs daunis, tas arii viss... max 13 gadi, meegina kko: "ee, nu kapeec juus mani apdirshat, es pasaku vienu vaardu un juus man uzreiz..." karoche lol kerch, ja tu buutu piekritis tikties ar vinu saldus rajonaa, tad tur tevi sagaidiitu zemnieku pulks ar traktoriem un dakshaam tevi saguustiitu un sadedzinaatu uz saarta... P.S. kaa var neapdists, ja cilveeks izraada klaju stulbumu, nu bla ir jaabuut biki apdauziitam, lai tasiitu taadas (ne)teemas, nu ir... Edited January 8, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 un atkal kautko jauc. nejau isu vagoniem, bet vinam bileti tikai pirkt. un tas bija par bildi teikts par dzersanu nevis par ta brinuma pieteiksanos uz kautinu. Es neko nejaucu, pieshkjiiru tikai staastam asuminju , un arii apbriinoju tevi, kaa tu vareeji tik ilgi turpinaat sarakstiities ar totaalu bezsmadzeni (varbuut ka taa nemaz nav - tas jau tikai taads vecums ^______^) Labi, tagad es toch uz Alfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Es neko nejaucu, pieshkjiiru tikai staastam asuminju , un arii apbriinoju tevi, kaa tu vareeji tik ilgi turpinaat sarakstiities ar totaalu bezsmadzeni (varbuut ka taa nemaz nav - tas jau tikai taads vecums ^______^) Labi, tagad es toch uz Alfu vienkarshi man tapat taja bridi nebija ko darit un vins izcelas ar klaju stulbumu, vinam 3vai 4 cilv. teica ka jaraksta sudziba un beigas vinns ta ari vinu neuzrakstija Edited January 8, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 prosta vinam nepietika smadzenes lai uzraktiitu suudziibu. vinsh labaak noleema pieraadiit savu varu/daunismu(a.k.a. stulbumu) ar realu kautinu 1vs1. un tad dzeks tomeer iedomaajaas kka tiesham kerchs atbrauks un piekaus vinu. un tam "chalim" max 11 gadi. vinsh ciesh no mazveertiibas kompleksa un sola pa muti visiem. vai arii vinsh ir vecaaks(bet nav no tiem gudraakajiem....) Ka patika mans samurgojums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 es personiigi esmu par braukshanu uz saldu ieveerteejiet - kaadas 5 - 10 mashiinas iebrauc salduu un atskalda mazo (11 gadi) traktoristu atvasiiti... For real - loceklis +25cm. zinaat kaa mees visi dzeki no 5 - 10 mashiinaam (vismaz viens mikroautobuss)... vot shitaa mees vinju: <-- un daudz reizes. peec tam izvilksim no somas to, kas buus panemts liidzi un Logiski, vins peec tam buus nedaudz a mees lokaalajaa videe tas buus jautri... ko sakaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 es personiigi esmu par braukshanu uz saldu ieveerteejiet - kaadas 5 - 10 mashiinas iebrauc salduu un atskalda mazo (11 gadi) traktoristu atvasiiti... For real - loceklis +25cm. zinaat kaa mees visi dzeki no 5 - 10 mashiinaam (vismaz viens mikroautobuss)... vot shitaa mees vinju: <-- un daudz reizes. peec tam izvilksim no somas to, kas buus panemts liidzi un Logiski, vins peec tam buus nedaudz a mees lokaalajaa videe tas buus jautri... ko sakaat es saku ka "sakariigs" teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Sheit vienīgais derētu close topic + balderiāņi - šeit daži pa daudz iekarsuši. ps. iesaku ievilkt elpu 2x un tad noklausīties kādu lirisko mīlas dziesmiņu. Edited January 8, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 es personiigi esmu par braukshanu uz saldu ieveerteejiet - kaadas 5 - 10 mashiinas iebrauc salduu un atskalda mazo (11 gadi) traktoristu atvasiiti... For real - loceklis +25cm. zinaat kaa mees visi dzeki no 5 - 10 mashiinaam (vismaz viens mikroautobuss)... vot shitaa mees vinju: <-- un daudz reizes. peec tam izvilksim no somas to, kas buus panemts liidzi un Logiski, vins peec tam buus nedaudz a mees lokaalajaa videe tas buus jautri... ko sakaat meees vareetu vinus visus un savaakt saldus 4iksas (cerams ka man neuzliks warnu) un tad reali P.S Hate BB Code! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 Labi, doma topikam bija cita, tagad tas ir totaals sviests, chau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 wow, unexpectedly, darker's talent of plagiarism has reached unprecedented levels once again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 lol es tikko vēl viņa parakstu iečekoju. What a retard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts