Jump to content
GIGN Forum

Strelka - Idijnsh Vs Kerchs

allworth
 Share

Recommended Posts

Par to topiku suudziibu sadaljaa taa iereecu laugh.gif, tipa abi baigo strelku taisiis - viens pirks paiku (tipa izkausies un tad ar asinjainiem purniem seediisies pie lielaaa galda un ieturees sviniigaas vakarinjas), otrs maksaas par biljeteem otra dzheka izsiteeju vagoniem biggrin.gif, shitaa noreecos bljin, zheel, ka nolokoja to topiku (nu pareizi jau vien ir), gribeejaas tikai te veel pasmieties . laugh.gif Beigaas tomeer samiizaas dzheks un saaka kaut ko puust par pohaam un nenenodzertajaam dienaam shogad. evil6.gif Es vairs nevaru, braukshu labaak uz Alfu.

Par to topiku suudziibu sadaljaa taa iereecu laugh.gif, tipa abi baigo strelku taisiis - viens pirks paiku (tipa izkausies un tad ar asinjainiem purniem seediisies pie lielaaa galda un ieturees sviniigaas vakarinjas), otrs maksaas par biljeteem otra dzheka izsiteeju vagoniem biggrin.gif, shitaa noreecos bljin, zheel, ka nolokoja to topiku (nu pareizi jau vien ir), gribeejaas tikai te veel pasmieties . laugh.gif Beigaas tomeer samiizaas dzheks un saaka kaut ko puust par pohaam un nenenodzertajaam dienaam shogad. evil6.gif Es vairs nevaru, braukshu labaak uz Alfu.

blink.gif

un atkal kautko jauc.

nejau isu vagoniem, bet vinam bileti tikai pirkt.

un tas bija par bildi teikts par dzersanu nevis par ta brinuma pieteiksanos uz kautinu.

vienk. tas dzeks bija pirmklasiigs daunis, tas arii viss... max 13 gadi, meegina kko: "ee, nu kapeec juus mani apdirshat, es pasaku vienu vaardu un juus man uzreiz..." karoche lol smile.gif kerch, ja tu buutu piekritis tikties ar vinu saldus rajonaa, tad tur tevi sagaidiitu zemnieku pulks ar traktoriem un dakshaam smile.gif tevi saguustiitu un sadedzinaatu uz saarta...

P.S. kaa var neapdists, ja cilveeks izraada klaju stulbumu, nu bla ir jaabuut biki apdauziitam, lai tasiitu taadas (ne)teemas, nu ir...

Edited by slow hands

blink.gif

un atkal kautko jauc.

nejau isu vagoniem, bet vinam bileti tikai pirkt.

un tas bija par bildi teikts par dzersanu nevis par ta brinuma pieteiksanos uz kautinu.

Es neko nejaucu, pieshkjiiru tikai staastam asuminju smile.gif, un arii apbriinoju tevi, kaa tu vareeji tik ilgi turpinaat sarakstiities ar totaalu bezsmadzeni (varbuut ka taa nemaz nav - tas jau tikai taads vecums ^______^)

Labi, tagad es toch uz Alfu smile.gif

Es neko nejaucu, pieshkjiiru tikai staastam asuminju smile.gif, un arii apbriinoju tevi, kaa tu vareeji tik ilgi turpinaat sarakstiities ar totaalu bezsmadzeni (varbuut ka taa nemaz nav - tas jau tikai taads vecums ^______^)

Labi, tagad es toch uz Alfu smile.gif

vienkarshi man tapat taja bridi nebija ko darit un vins izcelas ar klaju stulbumu, vinam 3vai 4 cilv. teica ka jaraksta sudziba un beigas vinns ta ari vinu neuzrakstija biggrin.gif

Edited by kerchs

prosta vinam nepietika smadzenes lai uzraktiitu suudziibu.

vinsh labaak noleema pieraadiit savu varu/daunismu(a.k.a. stulbumu)

ar realu kautinu 1vs1. un tad dzeks tomeer iedomaajaas kka tiesham

kerchs atbrauks un piekaus vinu. un tam "chalim" max 11 gadi.

vinsh ciesh no mazveertiibas kompleksa un sola pa muti visiem.

vai arii vinsh ir vecaaks(bet nav no tiem gudraakajiem....)

Ka patika mans samurgojums? cool2.gif

es personiigi esmu par braukshanu uz saldu cool2.gif

ieveerteejiet - kaadas 5 - 10 mashiinas iebrauc salduu un atskalda mazo (11 gadi) traktoristu atvasiiti... For real - loceklis +25cm.

zinaat kaa mees visi dzeki no 5 - 10 mashiinaam (vismaz viens mikroautobuss)... vot shitaa mees vinju: smiliez.de_2477.gif <-- un daudz reizes. peec tam izvilksim no somas to, kas buus panemts liidzi un smiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gif Logiski, vins peec tam buus nedaudz wacko.gifsmiliez.de_2428.gifgigi.gif

a mees lokaalajaa videe smiliez.de_29.gifsmiliez.de_750.gif

evil6.gif tas buus jautri...

ko sakaat smile.gifcool2.gif

ieveerteejiet - kaadas 5 - 10 mashiinas iebrauc salduu un atskalda mazo (11 gadi) traktoristu atvasiiti... For real - loceklis +25cm.

zinaat kaa mees visi dzeki no 5 - 10 mashiinaam (vismaz viens mikroautobuss)... vot shitaa mees vinju: smiliez.de_2477.gif <-- un daudz reizes. peec tam izvilksim no somas to, kas buus panemts liidzi un smiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gif Logiski, vins peec tam buus nedaudz wacko.gifsmiliez.de_2428.gifgigi.gif

es saku ka "sakariigs" teksts

meees vareetu vinus visus violent1.gif

un savaakt saldus 4iksas dry.gif (cerams ka man neuzliks warnu)

un tad reali smiliez.de_29.gifsmiliez.de_2433.gif104.gif

P.S Hate BB Code!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...