Jump to content
GIGN Forum

Meklējam MAIN administratoru


Recommended Posts

Varbūt Jūs nezināt kas tas ir reklāma? :) Spamot nevajag visur, tādi cilvēki nevajdzīgi mums. Vajag cilvēks kas var normāli reklamēt serverī, bez spamošana.

Pēc rakstītā izskatās ka tulko tekstu caur google. Galotnes tādas jocīgas.

Link to comment
Share on other sites

Normāls Tu kekss esi. No cilvēka prasi baigo atbildību, tādas lietas, kur reāli visu dienu jāpavada pie kompja + vēl fotošops un paši piedāvājat sms shopu savā webā - saņemat par to naudu, bet cilvēkam kuru meklējat piedāvājat TIKAI pieeju pie weba?! Cmon, džeki - tas nav nopietni.

Link to comment
Share on other sites

Ja Tev ir serveris, kurā nav spēlētāju, kas nozīmē, ka viņiem 100gadi nevajadzēs unban un slotu, kā arī kaut kādas VIP huiņas, ja tu hostē serveri kādā firmā, tev izmaksas ir 20+Ls mēnesī, ja mājās, tad tev tāpat tur kaut kādas šaizes būs biežāk kā parasti, kas nozīmē, ka neviens īpaši nesteigs pie tevis spēlēt...

Tagad Tu meklē sev mainu, kas visus Tavus darbus izdarīs Tavā vietā un droši vēl neaizmirsīsi pajautāt ik pa brīdim, lai atmet kādu kapeiku servera vajadzībām...

Rezumē - Projektam bez nākotnes nav vajadzīgs mains, slēdz ciet, veido kaut ko pavisam citu (saistībā ne ar gaming) un grūd naudu tur un meklē pamuļķus, kas to visu darīs tavā vadībā ;)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

tas bija apmacība?? :)) a tu zini kur es hostejos? visu zin? :) hmm, interesants puika :) Mums pieder 1 serveru kaste :) Kur ir web/server faili :) SMS shop izdarīts uz nākotne :) MAIN vajadzīgs jo drīz būs atverts MU, TF2 serveris ) Main'am vajag tikai sēkot cs serverīm :) Ja nezin, tad nevajag rūnat kaut ko :)

Viss, daudz runas šeit, cilvēks jau uzraksta PM'a ) Kam interese, tas uzrakstīs bez kaut kadas liekas runas)

Tas nav topic kur es prasu ka man rīkoties un ko darīt, šeit tikai mēklešana :)

Māksa atkarīga kāda darba būs Main'am. Gribi lielu algu? Ej strādat cita vieta.

Link to comment
Share on other sites

Pirms brīža tu vēl teici, ka par nekādu algu nevar būt runa, tagad tu raksti, ka atkarīgs kāds darbs būs mainam, paseko līdz tam, ko tu piedāvā pirms bārsti, ko tu vērsi vaļā pēc simts gadiem, mu online 2113, Team Fortress 5 (kuram popularitāti nez vai dabūsi) utt.

Link to comment
Share on other sites

Vēlme strādāt tukšam serverim, kurš tiko atvēries? Tas ir tas pats, kas strādāt veikalā, kurā nenāk pircēji, nesaņemot algu par darbu, no kura tūlīt atlaidīs.

CS/TF2 serveri visā LV un pasaulē krīt kā mušas, arī tie, kas pastāvējuši gadiem, ko tu vari piedāvāt labāku dajebkādā ziņā?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...